انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: دوستان لطفا راهنمایی کنند .  (دفعات بازدید: 3261 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین محمد باقر اهتمام

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 661
  • محمد باقر حمایت می کند از : Ogre3D , CrystalSpace
    • کتاب و انجمن فارسی گیمپ
دوستان لطفا راهنمایی کنند .
« : 01 آبان 1386، 11:48 ب‌ظ »
با سلام . والا من بخاطر اینکه قبل از کنکور خیلی شیطون شدم  توی کنکور قبول نشدم به هر حال الانم باید برم سربازی تنها راه نجاتم هم پیام نور فراگیر هست .من خودم دو رشته مد نظرم هست یکی نرم افزار و یکی ای تی اولش خیلی ای تی رو دوست داشتم (تحقیق نکرده بودم) الان که تحقیق کردم زیادی دو دل شدم نمی دونم بازار کار کدوم یکی بهتر هست . مثلا توی ایتنا نوشته بود بهتر که اول برید نرم افزار بعد توی مقاطع بالاتر برید ای تی . کسی هم جواب درست حسابی نمی ده یکی اونی که ای تی میگه ای تی خوبه اون یکی میگه نرم افزار یکی دیگه میگه هیچ کدومش فایده نداره . بخاطر همین نمی خوام توی انتخاب رشته یک بار دیگه اشتباه کنم همون اشتباه دبیرستان واسه هفت پشتم بسه . در ضمن من رشتم ریاضی هست و لطف کنید با دلیل و منطق جواب من رو بدید نه با جبهه گیری . ممنون

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • الهی به امید تو!
پاسخ به: دوستان لطفا راهنمایی کنند .
« پاسخ #1 : 08 آبان 1386، 01:44 ب‌ظ »
من سال چهارم ریاضی کاربردی هستم
من نرم افزار رو ترجیح می دم به ۲ علت
۱ سلیقه شخصی خودم
۲ در نرم افزار به طور مناسبی با برنامه نویسی که علاقه اول منه آشنه می شیم و بنیان کامپیوتر هم برنامه نویسیه
(من برای این سراغ لینوکس اومدم که می تونستم برنامه ها رو ببینم و بیشتر یاد بگیرم)
یا علی

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
« پاسخ #2 : 08 آبان 1386، 02:38 ب‌ظ »
سلام،
چیزی که علاقه‌ت هست پی بگیر، حتی اگر کشاورزی باشه. (علامت تعجب هم نمی‌ذارم)
تا جایی که من فهمیدم، IT بیش‌تر هدفش مدیریت سیستم‌های اطلاعات محور هست، در صورتی که در رشته‌ی نرم‌افزار و سخت‌افزار تو با خود کامپیوتر سر و کار داری (یعنی ابزار IT). هر دو شون خوبن. من نرم‌افزار رو ترجیح می‌دم.
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین محمد باقر اهتمام

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 08 آبان 1386، 03:04 ب‌ظ »
ممنون . دوستان ولی من دیگه کلا بی خیال رشته کامپیوتر شدم اگر خدا بخواد می خوام برم صنایع . ;)

آفلاین arashOio

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 551
« پاسخ #4 : 08 آبان 1386، 03:09 ب‌ظ »
عمران هم خوبه :D
Humanity to others...

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • الهی به امید تو!
« پاسخ #5 : 08 آبان 1386، 03:33 ب‌ظ »
موفق باشی
یا علی

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #6 : 08 آبان 1386، 04:29 ب‌ظ »
سلام.
عرض کنم خدمتتون که بالاخره این شتریه که در خونه هر پسری می خوابه!‌سربازی اجباریه و اگر راه فرار دائمی براش نداری آخرش مجبوری بری. همین الان که دارم اینا رو برات می نویسم خودم سربازم و افسر نیروی زمینی ارتش هستم. بعد از ۱۶ سال درس خوندن و لیسانس گرفتن آخرش رفتم خدمت تازه غیبت هم داشتم... اما خوب کاری می کنی که می خوای درس بخونی بعدش بری خدمت چون دیگه الان واقعا اونایی که درسشون رو ادامه ندادند داره بهشون سخت می گذره تو خدمت.
منم بهت پیشنهاد می دم اول کامپیوتر (نرم افزار یا سخت افزار) رو بخون بعد برو سراغ آی تی. تو می خوای یه خونه بسازی پس باید از پایه شروع کنی. و رشته کامپیوتر همون اساس و ‌ پایه اون خونه است. به هر حال کامپیوتر از جمله رشته هایی است که میزان دانش اون در عمل ثابت می شه و فقط داشتن مدرک و درجه کافی نیست. پس در نهایت هر رشته ای و شاخه ای که در این زمینه انتخاب می کنی درست و حسابی تا آخرش برو...  ;)
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین Spring Water

• Full Member
  • *
  • ارسال: 208
« پاسخ #7 : 08 آبان 1386، 06:17 ب‌ظ »
من با همه دوستان موافقم ولی اینو بگم که همه چیز به خودت بستگی داره ...میتونی یک مهندس صنایع باشی که تسلط زیادی به کامپیوتر داره و میتونی یک مهندس کامپیوتر باشی که حتی نتونی یک حلقه for بنویسی....

من خودم مهندسی کامپیوتر (سخت افزار) میخونم ولی اگه جای تو باشم IT رو انتخاب میکنم چون شخصا به شبکه علاقه زیادی دارم و ادامه تحصیل رو برای شبکه در IT راحتتر میبینم.

یادت نره که علاقه مهمترین چیزه..
.
دعا میکنم انتخاب درستی داشته باشی... :)
ما زنده به آنیم که آرام نگیرم        موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین Nasser Ghanemzadeh

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 33
    • کسب‌وکار نرم‌افزار
« پاسخ #8 : 09 آبان 1386، 01:12 ق‌ظ »
محمد جان
اول بگم صنایع نخوان
من 2 راه پیشنهاد می‌کنم
1. بری نرم‌افزار و همزمان کتاب‌های مدیریتی و اقتصادی بخوانی و پیگیر هم باشی: در آنصورت دانشی بالاتر و کاربردی تر از IT خواهی داشت.

راهی که اگر خودم (با اطلاعات امروزم) بودم انتخاب می‌کردم:
2. لیسانس ریاضی می‌گرفتم، همزمان برای دل خودم برنامه نویسی کار می کردم و کتاب‌های خوب کامپیوتری، اقتصادی و مدیریتی می خواندم و برای ادامه تحصیل (کارشناسی ارشد و دکترا) به "اقتصاد" می رفتم.

این چند لینک هم ببین مساله مشابه تو وجود دارد، راهنمایی ها و تجربه ها را بخوان:

http://chaay.ghoddusi.com/2007/07/post_747.html
http://chaay.ghoddusi.com/2007/09/post_777.html

آفلاین محمد باقر اهتمام

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 09 آبان 1386، 06:34 ق‌ظ »
سلام دوستان . از نظرات همتون ممنونم . والا من نظرم این بود صنایع بخونم و در کنارش نرم افزار یادبگیرم و واسه دل خودم و تفریحی کامپیوتر . دلیل اینکه من نمی خوام وارد رشته های کامپوتر بشم دیدن بازار کاره نامناسب هست . البته بقیه رشته ها هم تعریفی ندارید . اینقدر به خودم تلقین کردم که ریاضی دوست ندارم که دیگه حالم ازش بهم می خوره .
من اگر الان 18 سالم بود و تجربه های الان را داشتم همین کار را می کردم. لیسانس دو رشته ای ریاضی و صنایع را در 5 سال می خواندم و فوقم را هم اقتصاد شریف می گرفتم و بعدش سریع می رفتم آمریکا برای دکترا خواندن. این طوری هم فرصت کافی برای لمس کردن مسایل ایران را داشتم و هم اینرسی آکادمیک را از دست نداد

توی لینک بالا هم گفته صنایع و ریاضی . والا من چند تا از دوستام رشته صنایع هستند و خیلی از این رشته خوشم اومد .  اما من بازم دنبال رشته بهتری هستم .

آفلاین Nasser Ghanemzadeh

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 33
    • کسب‌وکار نرم‌افزار
« پاسخ #10 : 09 آبان 1386، 11:33 ق‌ظ »
محمد جان این آقایی که این را نوشته:
لیسانس صنایع از شریف و
فوق لیسانس MBA از شریف دارد و الان دارد دکترا اقتصاد می‌خواند در اروپا.

برادر کوچکتری دارد که از شریف مهندسی مکانیک دارد و الان دارد شریف فوق لیسانس اقتصاد می خواند.

این را هم حتما بخوان:
http://blog.afrouzi.com/2007/07/post.html
این آق هم امسال رتبه بالایی داشت ولی سرانجام ریاضی شریف را انتخاب کرد.

آفلاین محمد باقر اهتمام

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #11 : 09 آبان 1386، 12:08 ب‌ظ »
سلام .
اول این لینکی که دیدید رو رفتم ولی server not found  می زنه . در مورد رشته هم من علاقه چندانی به ریاضی ندارم با اینکه می دونم همه جا ریاضی هست . من یک بار توی دبیرستان اشتباه کردم و رفتم ریاضی البته تقصیر اقوام بود من و به زور فرستادن ریاضی خوب من به خاطر همین نخوندم و گرنه ریاضی نه اینکه بد نبود بلکه توی المپیادهای شهرستان هم من همیشه چز 5 نفر بودم بماند .  این بار همه گذاشتم به انتخاب خودم که چی بخونم و چی کار کنم البته فعلا شمشیراشون رو قایم کردند که به موقش بگن دیدی خودت هم نتونستی کاری کنی .
علاقه خودم که دوست داشتم و دارم توی اون شغل باشم Game making هست و علاقه بسیار زیادی دارم . اما با نگاهی به اینکه این شغل در ایران راهی جز ثبت نام توی تاکسیرانی نیست .  در نتیجه دنبال یک رشته گشتم که صنایع رو پیدا کردم که با نگاهی به اینده شغلی (با این وضعیت ایران) این رشته و درسهای تخصصیش از این رشته خیلی خوشم اومد . هیچ وقتی هم ندارم یا باید برم سربازی که خیلی ضرر می کنم و یا باید یک رشته رو حالا یا از سر ناچاری یا با یک تصمیم درست انتخاب کنم .  با این شرایط نظرتون چی هست ؟

ممنون

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 2643
    • فروشگاه اینترنتی شهر کودک
« پاسخ #12 : 09 آبان 1386، 02:37 ب‌ظ »
نظر من اینه که هر رشته‌ای رو که انتخاب کردی تا آخرش برو چون فرق نداره شما چی بخونی فقط مدرکشو داشته باش، همه چیز حله  ;) یعنی بازار کار میاد سراغت (که البته علاقه هم شرطه)
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین hamid206

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 99
« پاسخ #13 : 10 آبان 1386، 07:10 ق‌ظ »
من کمی گیج شدم مگه پیام نور صنایع داره ؟ تا اونجایی که من می دونم معماری و کامپیوتر!
ولی خوب کار خوبی کردی کامپیوتر رو انتخاب نکردی تو دانشگاه کلا 9 واحد برنامه نویسی داری که ارزش رفتن به دانشگاه رو نداره گرافیک کامپیوتر هم جزو دروس اختیاری هست ! رشته ای رو برو که اگه دانشگاه نری نتونی یاد بگیریش . کامپیوتر رشته ای هست که اگه نری دانشگاه هم می تونی یاد بگیری پس ارزش رفتن به دانشگاه رو نداره ( اشتباهی که من کردم) .