انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: IDE برای ویرایش سورس هایی مثل mplayer , VLC ,...  (دفعات بازدید: 1882 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین اوبونتو1

• Full Member
  • *
  • ارسال: 118
سلام
دنبال یک  IDE  میگردم که باهاش بشه نرم افزارهایی که به صورت سورس ارائه می شندو خودمون باید کامپایلش کنیم   رو باهاش بتونم ویرایش کنم (یه چیزی مثل ویژوال استادیو)

آفلاین سهراب سپید

• Full Member
  • *
  • ارسال: 208
پاسخ : IDE برای ویرایش سورس هایی مثل mplayer , VLC ,...
« پاسخ #1 : 29 آبان 1393، 08:11 ب‌ظ »
جفتشون با زبون سی پلاس پلاس  نوشته شدن اگه یه ide حرفه ای میخوای از eclipse cdt استفاده کن.

وقتی اسم ویژوال استادیو میاد یاد سی شارپ میوفتم :)، اگه یه چیزی مثل برانامه نویسی سی شارپ توو ویژوال استادیو میخوای همچین چیزی نداریم.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19724
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #2 : 29 آبان 1393، 10:04 ب‌ظ »
سلام. ویژوال‌استودیو حتا IDE خوبی هم نیست. کلّی IDE خوب توی اوبونتو داره. از چیزهای آماده‌ای مثل اکلیپس و Qt Creator تا چیزهایی که خودت باید برای خودت تنظیمشون کنی مثل vim و emacs
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین محمد فدوی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 485
  • آغاز آزادی از رایانهٔ شخصی
    • آغاز آزادی از رایانهٔ شخصی
« پاسخ #3 : 30 آبان 1393، 03:46 ب‌ظ »
سلام. ویژوال‌استودیو حتا IDE خوبی هم نیست. کلّی IDE خوب توی اوبونتو داره. از چیزهای آماده‌ای مثل اکلیپس و Qt Creator تا چیزهایی که خودت باید برای خودت تنظیمشون کنی مثل vim و emacs
البته اینکه بگیم Visual Studio یه IDE خوب نیست, حرف به شدت متعصبانه ای هست و به نظر من خیلی حرفه ای نیست. از اون حرفا که ما لینوکسیا صرفا به علت علاقه به دنیای آزاد میزنیم!
vim و emacs هم (مثل BlueFish و Sublime و jEdit و...) یه محیط مجتمع توسعه (IDE) نیستن و صرفا ویرایشگرهایی با امکانات خوب هستن.

سلام
دنبال یک  IDE  میگردم که باهاش بشه نرم افزارهایی که به صورت سورس ارائه می شندو خودمون باید کامپایلش کنیم   رو باهاش بتونم ویرایش کنم (یه چیزی مثل ویژوال استادیو)
راه اول اینه که کلا از IDEها استفاده نکنی و با ویرایشگرهایی که نام برده شد استفاده کنی که البته مسلما تاحدودی کارت سخت میشه.
اما اگه میخوای از یه IDE استفاده کنی, اول باید بفهمی اون برنامه تحت چه فریمورکی نوشته شده. مثلا اگه برنامه با Java نوشته شده باشه نمیتونی از Qt Creator استفاده کنی! و بالعکس, یه برنامه ی نوشته شده با Qt رو نمیشه با IntelliJ IDEA ویرایش کرد!
برای هر فریمورک یک یا چند IDE مخصوص وجود داره که باید از اون استفاده کنی.

موفق باشی.
« آخرین ویرایش: 30 آبان 1393، 03:49 ب‌ظ توسط محمد فدوی »
اگر به بهداشت و فرهنگ رفتار با حیوانات علاقه دارید، از vetMD.ir دیدن کنید.
وبلاگ شخصی من: http://fadavi.net

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19724
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #4 : 30 آبان 1393، 06:10 ب‌ظ »
البته اینکه بگیم Visual Studio یه IDE خوب نیست, حرف به شدت متعصبانه ای هست و به نظر من خیلی حرفه ای نیست. از اون حرفا که ما لینوکسیا صرفا به علت علاقه به دنیای آزاد میزنیم!
نه، اصلآق این‌طور نیست. Visual Studio واقعاً محیط توسعه‌ی خوبی نیست. لااقل در مقایسه با اکلیپس و Qt Creator که من با هر سه‌تاشون برای طولانی مدّت کار کردم، خیلی ضعیف‌تره.

vim و emacs هم (مثل BlueFish و Sublime و jEdit و...) یه محیط مجتمع توسعه (IDE) نیستن و صرفا ویرایشگرهایی با امکانات خوب هستن.
بله، من هم گفتم اگه دنبال IDE آماده هستن برن دنبال چیزهایی مثل اون موارد قبلی و اگه می‌خوان IDE خودشون رو داشته باشن باید بشینن این ویرایشگرها رو برای خودشون شخصی‌سازی کنن (:
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن