انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: سرعت بسیار کم اوبونتو در مقابل توزیع مندریوا  (دفعات بازدید: 2997 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین khajavi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 361
    • کافه ی گنو/لینوکس
اولین توزیعی که کار کردم اوبونتو بود. بعد از اون تصمیم گرفتم توزیع های دیگه را هم امتحان کنم.
گزینه ی بعدی من مندریوا 2007 بود. وقتی دی وی دی اونو نصب کردم سرعتش خیلی بالاتر از اوبونتو بود. هم تو کی دی ای هم تو گنوم. میشه علتش را بگید؟

آفلاین mtux

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 450
    • Mgroup
بهینه سازی!
این که چیز عجیبی نیست!
توی یه مقایسه در زمینه‌ی سرعت بوت دیسک زنده، که خودم انجام دادم پارسیکس سریعتر از اوبونتو بود... (در حدود ۳۳ثانیه) البته در مورد پارسیکس این سرعت مربوط میشه به جدش کانوتیکس...
حالا در این مورد هم یه چیزی تو این مایه ها :)
ولی چه اهمیت داره؟!؟!
Free Software Advocate and Developer
http://mtux.wordpress.com
My GNU Affero page: http://rate.affero.net/mtux

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
سلام،
با تشکر از دوستمون که توضیح خوبی دادن.
البته اهمیت که داره! برای همین هم دارن روی مدیر خدمت‌های دبیَن و اوبونتو کار می‌کنن تا بهترش کنن که امید است تأثیر خوبی روی سرعت بوت هم داشته باشه. اینه: http://upstart.ubuntu.com/
« آخرین ویرایش: 04 آبان 1386، 01:22 ق‌ظ توسط ابراهیم »
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین sorooshe_asemani

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
سلام ، مندریوا سرعتش خوبه همینطور پی لینوکس که بر مبنای مندریوا هست ولی برای دوستانی که تاحالا Vector linux رو امتحان نکردن پیشنهاد میکنم اونو ببینن تا متوجه سرعت بشن!!

البته vector linux بر مبنای Slackware  هست و این توزیع بسیار معروف از بهترین نگارشهای لینوکس و جزو سریعترین‌هاست.

محیط گرافیکی اسلکویر هم بصورت پیشفرض KDE هست ولی سرعت اون  KDE کجا و ...!!

البته من نتیجه‌ی آزمایش Vector رو که خودم انجام داده‌ام مینویسم و دوست دیگری دارم که عاشق اسلکویر هست و اون هم از سرعت اسلک خیلی تعریف میکرد، به هرحال فکر میکنم به امتحانش بیارزه.

حداقل Vector Linux SOHO 5.8  رو آزمایش کنید.

آفلاین khajavi

• Sr. Member
  • *
    • کافه ی گنو/لینوکس
دوستان منظور من چیز دیگه ای بود
منظورم این نیست که سرعت بوت هاشون فرث می کنه (که واقعا هم فرق می کنه هاا)
منظورم اینه که توی مندریوا به سرعت لاگین میکنم. به سرعت لاگ اوت می کنم خیلی زود برنامه ها اجرا میشند. چند تا چند تا برنامه اجرا می کنم و هیچ کدوم با تاخیر زمانی اجرا نمی شوند همگی به سرعت
توی اوبونتو بعضی  مواقع برنامه های در خواستی همن مثل با تاخیر یک دقیقه ای اجرا میشند

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
بستگی داره که برای بوت شدن چندتا session رو لود کنه. برید یه نگاه بهش بکنید و یه دستی بهش بکشید ببینید سرعتتون بیشتر می شه یا نه.
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
    • سلام!
سرعت یک سیستم به خیلی چیزها بستگی داره. ولی معمولا یکی از دلایل سرعت کم اوبونتو در مقایسه با بعضی های دیگه این هست که بقیه برنامه ها رو برای i686 بهینه می کنن در صورتی که اوبونتو برای i386.

آفلاین گويا

• Newbie
  • *
  • ارسال: 24
سرعت یک سیستم به خیلی چیزها بستگی داره. ولی معمولا یکی از دلایل سرعت کم اوبونتو در مقایسه با بعضی های دیگه این هست که بقیه برنامه ها رو برای i686 بهینه می کنن در صورتی که اوبونتو برای i386.
با این توضیحات که نوشتید، چرا هنوز روی 386 زوم کردن؟ دلیل این برای چیست؟
از پاسختون پیشاپیش متشکرم. چون بی اندازه کنجکاو شدم :)

آفلاین khajavi

• Sr. Member
  • *
    • کافه ی گنو/لینوکس
شما که میگید اوبونتو از i386 به خوبی پشتیبانی می کنه.
سیستم من هم همین معماری را داره.
داره کم کم حالم از این سرعت کم به هم میخوره. با اینکه اوبونتو جدید به دستم رسیده اصلا رغبیتی برای نصبش ندارم. چون داره اون روم را بالا میاره.

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
    • سلام!
اول توصیه می‌کنم اگر مثل برادر خاجوی این قدر به سرعت اهمیت می‌دید و معماری سیستمتون amd64 هست (شامل همه‌ی پردازنده‌های جدید AMD و  Intel (فکر کنم ۲۰۰۶ به بعد))، اوبونتو با معماری amd64 رو نصب کنید. راحت‌ترین راه فهمیدن این که می‌شه یا نه این هست که با یک لوح زنده‌ی amd64 امتحان کنید!
توی اوبونتو و پدرش Debian روی موندن روی i386 حسابی بحث و دعوا شده. مهم‌ترین دلیل موندن اوبونتو روی i386، موندن Debian روی i386 هست! اما مهم‌ترین دلایل موندن Debian روی i386 (به نظر بنده):
۱) توسعه‌دهنده‌های دبین معتقد هستن که به جز برای نرم‌افزارهای بنیادی مثل هسته و کتابخانه‌ی C، ارزشش رو نداره (تأثیر چندانی نداره) که بسته‌ها رو برای i686 کامپایل کنن.
۲) این تغییر مشکله و با توجه به نکته‌ی قبل به دردسرش نمی‌ارزه.
۳) i386 بالاخره باید به خاطر سیستم‌های خیلی قدیمی با معماری i386 (که البته هنوز کاربرد دارن) وجود داشته باشه. پس با توجه به دو نکته‌ی قبل، دردسر دوچندان شد!

آفلاین Lucid Lynx

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 295
  • ONLY FREEDOM
اتفاقا روی سیستم من بسیار کندتر از اوبونتو بود به همین خاطر پاکش کردم

آفلاین khajavi

• Sr. Member
  • *
    • کافه ی گنو/لینوکس
تو ترمینال arch که میزنم می نویسه: i686
با این حساب هیچ توزع اوبونتویی روی کامپیوتر من جواب نمیده
درست نمیگم؟

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
    • سلام!
خوش‌بختانه درست نمی‌گید. i386 که اوبونتوش هست، زیر مجموعه‌ی i686 است، پس شما باید از Ubuntu برای معماری i386 استفاده کنید.