انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مقاله های ایتدایی اوبونتو  (دفعات بازدید: 1906 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ali_crown

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
مقاله های ایتدایی اوبونتو
« : 22 آبان 1386، 09:58 ب‌ظ »
سلام دوستان من تازه دیروز تونستم با کمک مقاله های سایت اوبونتو نصب کنم کنار ویندوز اکس پی و اوبونتویی شدم
ولی چند مشکل و سوال داشتم
اول اینکه سرعت لود شدن اوبونتو خیلی کنده دقیقا 3 تا 4 برابر لود شدن اکس پی طول میکشه آخه رم 1 گیگ و 2.1 کور2دو .به نظرم یکم کنده راستی سرعت ویندوز هم خیلی اومده پایین با اینکه هر کدوم از سیستم عامل ها روی 2 درایو نصب هست یعنی درایو C که ویندوز نصب کردم 30 گیگابایت و درایو D , E که اوبونتو نصب کردم هر کدوم 40 گیگابایت هستش و چون خیلی فتوشاپ کار میکنم سرعت ویندوز بعد از نصب اوبونتو خیلی اومده پایین چه کنم ؟
راستی سرعت کار با اوبونتو هم خیلی پایینه و چرا موزیک ها رو اجرا نمیکنه و ارور میده و از توی add\remove هر کاری میکنم که برنامه جدید نصب کنم ارور میده و گرافیک هم فکر کنم نصب نشده

میخواستم یک کتاب یا مقاله که مبتدی باشه بهم معرفی کنین آخه هر چی گشتم مطلب خیلی مبتدی گیر نیاوردم که به صورت کتاب از مبتدی تا معمولی یا حرفه ای پشت سر هم توضیح داده باشه
پیشاپیش خیلی ممنون و سپاس گزار

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
پاسخ به: مقاله های ایتدایی اوبونتو
« پاسخ #1 : 22 آبان 1386، 10:24 ب‌ظ »
سلام خوش آمدید
شما اگه از ویکی خود ubuntu.ir استفاده کنید می توانید کلی چیز میز یاد بگیرید.  ;)
- سرعتشو که نمیدونم
- در مورد موزیک ها باید عرض شود که اوبونتو فایل های mp3 mpeg avi ..... رو بطور پیش فرض پخش نمیکنه. پس باید Codec هاشو نصب کنید. به این ویکی یه سری بزنید
http://wiki.ubuntu-ir.org/RestrictedFormats
- در مورد ADD/REMOVE باید عرض شود که یا باید با استفاده از سی دی یا دی وی دی خود اوبونتو برای نصب بعضی فایل ها استفاده کنید یا باید به اینترنت وصل باشید. اگر در اینترنت باشید و مخزن های برنامه هاتون Update  شده باشد با دستور $ sudo apt-get install PACKAGENAME برنامه ی مورد نظر را نصب کنید.
موفق باشید

آفلاین ali_crown

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
« پاسخ #2 : 22 آبان 1386، 10:55 ب‌ظ »
لینک مفیدی بود ولی توی قسمت ویکی سایت اونچنان مطالب رو به صورت باز و گسترده و از ابتدا بیان نشده دوست دارم یک PDF فارسی حداقل 200 . 300 صفحه ای رو معرفی کنید یا اگر کتابی در این زمینه هست معرفی کنید نسخه 7.10

چرا خود تیم فارسی اوبونتو تصمیم به چاپ کتاب نمیکنند ؟

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 2643
    • فروشگاه اینترنتی شهر کودک
« پاسخ #3 : 22 آبان 1386، 11:01 ب‌ظ »
خب اگه بخوای نرم افزاری رو نصب کنی احتیاج به اینترنت داری !!!

اگر هم اینترنتت به راه است و باز نمی‌تونی چیزی از add/remove یا مخازن نصب کنی دستور زیر را در ترمینال وارد کن تا لیست update بشه:

sudo apt-get update
بعد از این امتحان کن ببین چی میشه !!!
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #4 : 22 آبان 1386، 11:18 ب‌ظ »
سلام دوستان من تازه دیروز تونستم با کمک مقاله های سایت اوبونتو نصب کنم کنار ویندوز اکس پی و اوبونتویی شدم
اول اینکه سرعت لود شدن اوبونتو خیلی کنده دقیقا 3 تا 4 برابر لود شدن اکس پی طول میکشه آخه رم 1 گیگ و 2.1 کور2دو .به نظرم یکم کنده راستی سرعت ویندوز هم خیلی اومده پایین با اینکه هر کدوم از سیستم عامل ها روی 2 درایو نصب هست یعنی درایو C که ویندوز نصب کردم 30 گیگابایت و درایو D , E که اوبونتو نصب کردم هر کدوم 40 گیگابایت هستش و چون خیلی فتوشاپ کار میکنم سرعت ویندوز بعد از نصب اوبونتو خیلی اومده پایین چه کنم ؟
راستی سرعت کار با اوبونتو هم خیلی پایینه و چرا موزیک ها رو اجرا نمیکنه و ارور میده و از توی add\remove هر کاری میکنم که برنامه جدید نصب کنم ارور میده و گرافیک هم فکر کنم نصب نشده
سلام دوست عزیز
اول از همه ورودت رو به دنیای لینوکس تبریک می گم و خوش آمد گویی ویژه :)
اجازه بده ابتدا دلیل عدم امکان نصب بسته ها رو بگم. در صورتی که به نت کانکت هستی و نمی تونی دانلود کنی در شایع ترین موارد اینه که در قسمت مخزن بسته ها پاره ای از Option ها غیر فعال هستند. برای فعال کردن اونا به Sytem/Administration/Software sources برو و در پنجره باز شده در قسمت Ubuntu Software  گزینه های  تیک نخورده رو تیک دار کن و در قسمت Download from هم گزینه Main server رو انتخاب کن.
سپس در تب third party هم مخازن تیک نخورده را تیک دار کن. دوباره امتحان کن احتمال فراوان مشکل حل شود.
اما در مورد کندی سیستم و بوت شدن... این نکته کاملا روشن و غیر قابل  بحث است که لینوکس خیچ تاثیری در بوت شدن ویندوز ندارد. سرعت بوت لینوکس اوبونتو هم کاملا طبیعی است مگر آن که سیستم مشکل خاصی داشته باشد. این مشکل تاکنون برای من اتفاق نیفتاده و در واقع کاملا جدید بود!
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
« پاسخ #5 : 22 آبان 1386، 11:51 ب‌ظ »
لینک مفیدی بود ولی توی قسمت ویکی سایت اونچنان مطالب رو به صورت باز و گسترده و از ابتدا بیان نشده دوست دارم یک PDF فارسی حداقل 200 . 300 صفحه ای رو معرفی کنید یا اگر کتابی در این زمینه هست معرفی کنید نسخه 7.10

چرا خود تیم فارسی اوبونتو تصمیم به چاپ کتاب نمیکنند ؟

تيم اوبونتو كه نميدونم چرا چاپ نميكنند، ولي PDF ي 200 300 صفحه اي تا حالا كه من نديدم.  :D اگر خواستيد بعضي از دوستان PDF هايي در مورد نكات و دستورات نوشتند كه ميتونيد اطلاع دهيد و دريافت كنيد.