سلام دوستان من تازه دیروز تونستم با کمک مقاله های سایت اوبونتو نصب کنم کنار ویندوز اکس پی و اوبونتویی شدم
اول اینکه سرعت لود شدن اوبونتو خیلی کنده دقیقا 3 تا 4 برابر لود شدن اکس پی طول میکشه آخه رم 1 گیگ و 2.1 کور2دو .به نظرم یکم کنده راستی سرعت ویندوز هم خیلی اومده پایین با اینکه هر کدوم از سیستم عامل ها روی 2 درایو نصب هست یعنی درایو C که ویندوز نصب کردم 30 گیگابایت و درایو D , E که اوبونتو نصب کردم هر کدوم 40 گیگابایت هستش و چون خیلی فتوشاپ کار میکنم سرعت ویندوز بعد از نصب اوبونتو خیلی اومده پایین چه کنم ؟
راستی سرعت کار با اوبونتو هم خیلی پایینه و چرا موزیک ها رو اجرا نمیکنه و ارور میده و از توی add\remove هر کاری میکنم که برنامه جدید نصب کنم ارور میده و گرافیک هم فکر کنم نصب نشده
سلام دوست عزیز
اول از همه ورودت رو به دنیای لینوکس تبریک می گم و خوش آمد گویی ویژه
اجازه بده ابتدا دلیل عدم امکان نصب بسته ها رو بگم. در صورتی که به نت کانکت هستی و نمی تونی دانلود کنی در شایع ترین موارد اینه که در قسمت مخزن بسته ها پاره ای از Option ها غیر فعال هستند. برای فعال کردن اونا به Sytem/Administration/Software sources برو و در پنجره باز شده در قسمت Ubuntu Software گزینه های تیک نخورده رو تیک دار کن و در قسمت Download from هم گزینه Main server رو انتخاب کن.
سپس در تب third party هم مخازن تیک نخورده را تیک دار کن. دوباره امتحان کن احتمال فراوان مشکل حل شود.
اما در مورد کندی سیستم و بوت شدن... این نکته کاملا روشن و غیر قابل بحث است که لینوکس خیچ تاثیری در بوت شدن ویندوز ندارد. سرعت بوت لینوکس اوبونتو هم کاملا طبیعی است مگر آن که سیستم مشکل خاصی داشته باشد. این مشکل تاکنون برای من اتفاق نیفتاده و در واقع کاملا جدید بود!