انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اوبونتو روی موبایل ها ، تبلت ها و تلویزیون های هوشمند  (دفعات بازدید: 1384 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
امروز مارک شاتلورث بنیان گذار کنونیکال و اوبونتو طی مصاحبه خودش با استیون نیکولاس خبرنگار ZDNet از برنامه‌هاش پیرامون بردن لینوکس اوبونتو به تلفن‌های هوشمند، تبلت‌ها و تلویزیون‌ها خبرداد.

مارک این ایده را "گسترشی طبیعی اوبونتو به عنوان لینوکسی برای همه انسان ها" خواند که مردم را از کامپیوتر های خانگی به دستگاه های جدید حرکت می دهد. او همچنین اضافه کرد "ما با آغوش باز پذیرای چالش اجرای اوبونتو بر روی موبایل ها و تبلت ها و صفحه های هوشمند خواهیم بود."

مطابق با صحبت های شاتلورث کمپانی کانونیکال با همکاران خود به مدت هجده ماه بحث هایی را در باره این نقشه داشته است. با این حال انتظار نمی رود که یک نسخه کامل شامل تاچ تمام عیار ، پشتیبانی اویونتو از ARM و اینتل برای این دستگاه ها تا سال ۲۰۱۴ میلادی آماده شود. او همچنین اضافه کرد که دستگاه های روز دنیا بسیار در حال پیشرفت و رقابت هستند در حالی که آنها تنها در انحصار اندروید و آی او اس است اما می توان این انحصار را کنار زد. او اعتقاد دارد که توسعه دهندگان اوبونتو می توانند خیلی قوی تر از شرکت های بزرگی مانند گوگل و مایکروسافت روی این دستگاه ها ظاهر شوند. او همچنین اشاره کرد در حالی که گوگل بخش موبایل موتورولا را خرید شرکت های دیگر به دنیال سیستم عامل های غیر آندرویدی خواهند رفت.

منبع: http://azadrah.net/2011/11/ubuntu-heads-to-smart-phones-tablets-and-smart-tvs/
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین ham!d

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 599
این لینکها (که قدیمی هم هستند) رو از طریق فید دنبال میکنیم دیگه نیاز نیز شما زحمت بازارسالشون رو بکشی!

آفلاین آیدین

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 733
  • Die it such FRIENDLY word for me
این لینکها (که قدیمی هم هستند) رو از طریق فید دنبال میکنیم دیگه نیاز نیز شما زحمت بازارسالشون رو بکشی!
اتفاقا Dream جان من یه مدته تووی نخ jackshepherd جان هستم و میبینم که فقط از سایت آزادراه مطلب رو کپی میکنه اینجا ! هنوز علامت سوال تووی ‌ذهنم هست که چرا ؟
من از سرزمین آه آمده ام! سرزمین اندوه های بسیار! از جایی که هیچگاه نخندیده ام!!
من زاده ی‌ سرزمین آه هستم. من از سرزمین شرم آمدم،
از سرزمین حیا‌های بی‌ خاصیت، سرزمین قایم شدن‌های پر قیمت،
من از سرزمین حصار‌های بی‌ منفعت آمده ام !! من از سرزمین پنهان شدن آمده ام
من به رسم آهیان ، همچنان می‌‌آیم!!

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
اتفاقا Dream جان من یه مدته تووی نخ jackshepherd جان هستم و میبینم که فقط از سایت آزادراه مطلب رو کپی میکنه اینجا ! هنوز علامت سوال تووی ‌ذهنم هست که چرا ؟

با سلام.دوست عزیز(idin_shafei_nia) دلیل خاصی نداره به چند تا از فیدها که سر میزدم ازاد راه هم جالب بود و هم بیشتر تودنیای لینوکس بود.چشم دوست عزیز (Dream) سعی میکنم از این به بعد مطالبم به روز به روز باشه.معذرت.
پ.ن:این ناشی گری رو به حساب تازه کار بودنم بزارید. ;)
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها