انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکل نصب ابونتو بر روی نت بوک  (دفعات بازدید: 1994 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین pesare1404

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
مشکل نصب ابونتو بر روی نت بوک
« : 12 تیر 1388، 10:15 ب‌ظ »
چاکر همه دوستان عزیز هستیم

من نسخه نت بوک ابونتو 9.4 رو دانلود کردم با پسوند .img   با حجم 940 مگابایت هیچ نرم افزاری اونو نمیشناسه تا اینکه تونستم با نرم افزاری که تو سایت اصلی ابونتو در قسمت نت بوک برای نصب پیشنهاد شده این فایل رو روی یک فلش بریزم  خوب حالا فلش باید مثل سی دی عمل کنه تو ویندوز  اوتورانش کار نمیکنه یعنی با دو بار کلیک روی ایکون ابونتو تو فلش منوی نصب فعال نمیشه (نمیاد) نت بوکمو هم نمیتونم باهاش بالا بیارم ( بوت کنم)ارور سینک میده  ولی جالبیش اینه وقتی فلش تو نتبوکه اون کابونتو یی که با سی دی رام مجازی رو سیستم دارم هم نمیتنم نصب کنم یعنی رو ی لینکش کلیک میکنم فعال نمیشه و تا فلشو میکشم با دو بار کلیک رو ایکونش منوی نصب میاد جلل الخالق.....  ???راستی من هر نسخه ی دیگه ای رو میتونم با استفاده از سیدی رام مجازی نصب کنم ولی این نسخه که اماده شده برای نت بوکه و با سی پی یو انتل اتم هماهنگه رو نمیتونم با سی دی رام مجازی بیارم چون قبولش نمیکنه با فلش هم که توضیح دادم

والله ما تازه کاریم کسی نظری نداره

lomion

• مهمان
پاسخ به: مشکل نصب ابونتو بر روی نت بوک
« پاسخ #1 : 12 تیر 1388، 11:25 ب‌ظ »
نسخه مخصوص برای نت بوک، یه تصویر (ایمیج) از خود یو اس بی هست اونطوری که یادم میاد. من خودم برنامه UNetBootIn رُ توصیه می کنم. برنامه خوبیه.‫
ویرایش: پ.ن. البته توصیه می کنم که حتما یه ایمیج از کل سیستم بگیرید اگه  چیزی برای ریکاوری نداره. تجربه نشون میده یه ریکاوری از چیزی که توی لپ تاپ /نت بوک می دن خیلی به درد می خوره.
« آخرین ویرایش: 12 تیر 1388، 11:29 ب‌ظ توسط lomion »

آفلاین ahmed

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1069
    • یادداشت‌های یک دوست‌دار نرم‌افزارهای آزاد
« پاسخ #2 : 12 تیر 1388، 11:48 ب‌ظ »
اتفاقا من UNR رو حتی با کامپیوتر دسکتاپ خودم هم می تونم راه‌اندازی کنم. من از Image Writer که مخصوصش هست در کوبونتو استفاده می کنم و بعد از نصب ایمیج در فلش خیلی راحت بالا می آد. سعی کنید یک اوبونتو گیر بیارید و اون رو هم امتحان کنید ;)

آفلاین pesare1404

• Newbie
  • *
« پاسخ #3 : 13 تیر 1388، 08:34 ق‌ظ »
اخه مشکل اینجاست که نت بوکم ویندوز اصل داره نمیخوام ریسک کنم ولی میخوام ابونتو داشته باشم  نظرتون در مورد اجرا نشدن فلش که تو پست بالا توضیح دادم چیه؟ :'(

آفلاین ahmed

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1069
    • یادداشت‌های یک دوست‌دار نرم‌افزارهای آزاد
« پاسخ #4 : 13 تیر 1388، 10:40 ق‌ظ »
برای من ارور و این چیزها نمی‌ده. فقط باید توجه کنید که اگر فلش شما کم سرعت هست (کم‌تر از ۲۰ مگابایت بر ثاینه سرعت انتقالش باشه)برای اجراش باید خیلی صبر کنید. ضمنا می‌شه متن ارور رو اینجا بذارید؟

آفلاین pesare1404

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 13 تیر 1388، 11:34 ب‌ظ »
فلش هیچ اروریتو ویندوز نمیده و اطلاعات توشو میبینم ولی  اجرا نمیشه حتی میتونم کپیش کنم اما کپی شدش از روی سیستم اجرا نمیشه اما چشم در اولین فرصت اروری که هنگام بوت میده رو مینویسم.
و وقتی فلش ابونتو رو به یک سیستم ی وصل میکنم خودش که اجرا نمیشه هیچ باعث میشه سی دی نصب ابونتو معمولی هم  اجرا نشه  بازم دیتای تو سی دی رو میبینم 
اما وقتی فلشو در میارم سی دی ابونتو با دوبار کلیک اجرا میشه :'(
فلشو عوض کردم روش ابونتو ریختم اما بازم اجرا نشد ](*,)

آفلاین marco-chivoli

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
« پاسخ #6 : 19 آبان 1388، 12:18 ق‌ظ »
اگرچه تاپیک زیر خاکی شده ولی من این فایل رو با ulltra iso یه جا extract می کنم بعد با نرو به صورت ایمیج iso در میارم و با برنامه UNetBootIn که دوستان معرفی کردم میریزم رو فلش و بعد رو نت بوکم نصب می کنم