سلام
لطفا نگید این تاپیک تکراریه
من ویندوز 7 اورجینال روی لپتاپم دارم. اومدم اوبونتو 10.4 رو هم تو درایو ویندوز (درایو C ) نصب کردم.بعد از مدتی اوبونتو رو حذف کردم.دیدم اخطار گراب میده تصمیم گرفتم دوباره اوبونتو رو نصب کنم ولی این دفعه توی درایو D که یه پارتیشن خالی بود نصب کردم.بعد از نصب درایو d از لیست درایو ها توی ویندوز حذف شد ولی توی لینوکس بودش.حالا بعد از مدت ها که دیگه با لینوکس کار نمی کردم خواستم اونو پاک کنم و فقط ویندوز رو داشته باشم.یه کم توی اینترنت گشتم گفته بودن برای پاک کردن لینوکس فقط کافیه که پارتیشن اونو حذف کنید.منم درایو d رو از طریق computer management پاک کردم.ریستارت کردم حالا دیگه فقط متن زیر رو نشون میده و دیگه ویندوزم هم بالا نمیاد:
error: no such partition
grub rescue>
دی وی دی ریکاوری لپتاپ رو گذاشتم. اومدم ریستور کنم ولی بعد از اینکه درایو ویندوز رو پاک کنه و بیاد دوباره ویندوز رو برگردونه باید ریستارت بشه.بعد باید بره تو ویندوز که ریکاور بشه.مشکل اینجاست بازم بعد از ریستارت اون پیغام بالا رو نشون میده.
من repaire startup رو هم زدم بازم مشکلش حل نشد.
تو اینترنت نوشته بود باید سی دی ویندوز رو بذارید و بعد repaire windows و بعد fixmbr رو تایپ کنید.اما من که سی دی ویندوز رو ندارم .ویندوز اورجینال رو لپتاپه.
حتی اومدم لینوکس رو دوباره نصب کنم ولی دوباره اخطار میده نمی دونم از سی دیه یا از سیستم؟
من مشروح توضیح دادم که راهنماییه اساسی کنید لطفا.
میشه سی دی یه ویندوز دیگه که اورجینال هم نیست رو بذارم؟مثل xp یا vista یا 7
م منتظرم تا بگید چیکار کنم. الان نمیتونم با لپتاپ کار کنم
مرسییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی