انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: پخش کردن فایل های صوتی وتصویری با smplayer بدون نیاز به نصب کدک های مورد نیاز  (دفعات بازدید: 3372 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
با سلام خدمت دوستان محترم و اساتید گرامی

نمیدونم شاید این پست تو انجمن باشه,ولی این قدر ذوق زده هستم که نگشتم.اگه هست لطفا بگین که پست رو پاک کنم.

برای اجرای فایل های صوتی و تصویری باید کدک ها رو از اینترنت دانلود کرد.ولی امروز صبح به صورت کاملا اتفاقی کشف کردم که میشه فایل های صوتی و تصویری را بدون دانلود کردن کدک ها تو smplayer دید.در حالی که تو این شرایط (باز کردن فایل ها تو smplayer)باید کدک ها را برای movie player اوبونتو دانلود کرد تا بتونه فایلها رو باز کنه.

خیلی از اختراعات بشریت یا به صورت تصادفی و یا از روی کنجکاوی بوده,شاید این یکی از اون لحضه ها است.
با سپاس.
« آخرین ویرایش: 22 آذر 1390، 11:20 ب‌ظ توسط jackshepherd »
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
در اینکه هیجان زده شدید شکی نیست.عنوان رو نامفهوم زدین.
فکر میکنم-یعنی قریب به یقین- اشتباه میکنین.
دقیقا میشه توضیح بدین چه جوری میشه بدون کدک موسیقی پخش کرد؟بالاخره باید دانلودشون کرد یانه؟خط سوم نوشتین بدون دانلود خط جهارم نوشتین با دانلود .....!
میدونین چرا میگم اشتباهه؟چون مفهوم کدک یه جوریه که نمیشه نباشه و بشه مثلا موسیقی پخش کرد.انگار من یه cd بهتون بدم بگم برین بزارین تو رادیو ظبط بخونه!!

ویرایش: ضبط منظور بود ;)
« آخرین ویرایش: 22 آذر 1390، 08:12 ب‌ظ توسط mrmrn »
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
در اینکه هیجان زده شدید شکی نیست.عنوان رو نامفهوم زدین.
فکر میکنم-یعنی قریب به یقین- اشتباه میکنین.
دقیقا میشه توضیح بدین چه جوری میشه بدون کدک موسیقی پخش کرد؟بالاخره باید دانلودشون کرد یانه؟خط سوم نوشتین بدون دانلود خط جهارم نوشتین با دانلود .....!
میدونین چرا میگم اشتباهه؟چون مفهوم کدک یه جوریه که نمیشه نباشه و بشه مثلا موسیقی پخش کرد.انگار من یه cd بهتون بدم بگم برین بزارین تو رادیو ظبط بخونه!!

ویرایش: ضبط منظور بود ;)

ببخشید که نا مفهوم گفتم.ببینین بعد اینکه اوبونتو رو نصب کردین,یه فایل تصویری رو با movie player باز میکنین,ازتون میخواد که برای پخش فایل صوتی یا تصویری مورد نظر به اینترنت کانکت بشین و کدک های صوتی و تصویری را دانلود کنین.خوب تا اینجا حل عزیز.
خوب شما میتونید به جای سپری کردن پروسه بالا, به راحتی با نصب smplayer فایل های صوتی و تصویری را  با smplayer باز کنید.تا اینجا حل عزیز.
حالا بعد از نصب smplayer و باز کردن موفقیت امیز فایل های صوتی و تصویری, شما اگه بخواهین یه فایل صوتی یا تصویری رو با movie player باز کنید باز ازتون میخواد که به اینترنت کانکت بشین و کدک های صوتی و تصویری را نصب کنه.

اگه لطف کنید یه عنوان خوب بگین ممنون میشم.

آفلاین آیدین

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 733
  • Die it such FRIENDLY word for me
فرمت های آزاد رو آره پخش میکنه و کدکشون نصبه ... مثل ogg و ... ، اما در مورد پخش فایل های mp3 ، avi &... حتما باید کدک نصب کرد چون تجاری هستن
من از سرزمین آه آمده ام! سرزمین اندوه های بسیار! از جایی که هیچگاه نخندیده ام!!
من زاده ی‌ سرزمین آه هستم. من از سرزمین شرم آمدم،
از سرزمین حیا‌های بی‌ خاصیت، سرزمین قایم شدن‌های پر قیمت،
من از سرزمین حصار‌های بی‌ منفعت آمده ام !! من از سرزمین پنهان شدن آمده ام
من به رسم آهیان ، همچنان می‌‌آیم!!

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
فرمت های آزاد رو آره پخش میکنه و کدکشون نصبه ... مثل ogg و ... ، اما در مورد پخش فایل های mp3 ، avi &... حتما باید کدک نصب کرد چون تجاری هستن

اره (فایل هایی ogg رو که به طور پیش فرض میشناسه.).دوست عزیز تونستم فایل هایی با فرمت avi,mkv,mp3,mp4 رو باز کنم.
خودم هم هنگ کردم.حتی تو یه سیستم دیگه هم تست کردم جواب داد.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19716
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
اگه درست یادم باشه mplayer کدک‌های خودش رو با خودش دانلود می‌کنه و از gstreamer استفاده نمی‌کنه، حداقل در مورد VLC که مطمئنم
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
وقتی یه محتوای چندرسانه‌ای با فورمت انحصاری رو با Movie Player (در واقع Totem) اجرا می‌کنی یه اسکریپت اجرا میشه و ازت می‌خواد پلاگین‌های Gstreamer رو نصب کنی. اون اسکریپت در واقع برای SMplayer کار نمی‌کنه. Smplayer و در حقیقت Mplayer مستقیم از کدک‌ها (به طور عمده llibav ) استفاده می‌کنه و شما به احتمال زیاد چندتا از پلاگین‌های Gstreamer رو نصب کردین و avcodec هم به عنوان پیشنیاز اون‌ها نصب شده.
برای تماس با من: hello [at] sasan.me

آفلاین بهمن تیماس

• Full Member
  • *
  • ارسال: 104
    • بازی های آنلاین
دوست عزیز vlc همین طوره و کدک ها رو همراه خودش داره.
فکر کنم یه دفعه هم پیشنهاد شد که vlc پلیر پیشفرض اوبونتو باشه ولی چون اون کدک ها رو همراه خودش داره با لایسنس اوبونتو جور در نمی یومد

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
وقتی یه محتوای چندرسانه‌ای با فورمت انحصاری رو با Movie Player (در واقع Totem) اجرا می‌کنی یه اسکریپت اجرا میشه و ازت می‌خواد پلاگین‌های Gstreamer رو نصب کنی. اون اسکریپت در واقع برای SMplayer کار نمی‌کنه. Smplayer و در حقیقت Mplayer مستقیم از کدک‌ها (به طور عمده llibav ) استفاده می‌کنه و شما به احتمال زیاد چندتا از پلاگین‌های Gstreamer رو نصب کردین و avcodec هم به عنوان پیشنیاز اون‌ها نصب شده.

با سلام.
اگه درست منظورتونو رو متوجه شده باشم ، باید بگم که من هیچ پلاگینی رو نصب نکردم.وقتی که کار نصب اوبونتو تموم شد smplayer رو نصب کردم و شروع کرد به پخش کردن فیلم ها.(فقط یه چیز اگه اشتباه نکنم  من گزینه نصب قسمتی از کدک ها رو قبل از نصب اوبونتو تیک زده بودم.)