انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: اتصال به dsl در اوبونتو اما عدم دریافت اطلاعات  (دفعات بازدید: 741 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین FARZAD-u235

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
سلام به دوستان جامعه متن باز...

در اوبونتو 11.4 من کانکشن dsl رو می سازم و یوزر پسورد هم وارد می کنم پیام انصال رو هم دریافت می کنم و وصل می شم اما نه صفحه ای در مرورگر باز میشه و نه هیچ کدوم از پکیج ها و افزونه ها رو دانلود میکنه..رو چند کامپیوتر هم تست کردم اما نتیجه ای نگرفتم در ضمن از adsl استفاده می کنم

از دوستان خواهش میکنم سریع جواب بدید واقعا کارم لنگه خیلی حیاتیه
« آخرین ویرایش: 30 دی 1390، 03:15 ب‌ظ توسط FARZAD-u235 »

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
سلام. به انجمن‌های فارسی اوبونتو خوش آمدی :)
من قبلا ها که اتصال (connection) جدا برای ADSL میساختم بدون مشکل وصل میشد، حتما جایی اشتباه می‌کنی. شاید تمرین خوبی باشه که اتصال رو بزاری داخل خود مودم تا وقتی روشنش کردی خودش وصل بشه و اینترنت رو بت بده.
برای این کار هم وارد صفحه مدیریت مودمت بشو (در مرورگر آدرس http://192.168.1.1 رو بزن) نام کاربری و کلمه عبور هم معمولا admin هست. از این‌جا به بعد برای هر مودم فرق می‌کنه ولی کلیت کار این هست که نوع اینترنت رو از Bridge بیاری روی PPPOE .
کمک بیشتری لازم بود، در خدمتم :)
برای تماس با من: hello [at] sasan.me

آفلاین FARZAD-u235

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
دوست عزیز قبلا این کار رو کردم پیام اتصال هم میده یه بار هم یه 400 کیلوبایتی دانلود کرد اما قطع شد ...قبلا با 9.10 هم همین مشکل رو داشتم

آفلاین Merdad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 486
  • سوسیال دموکراسی
    • اولین مرجع آموزش گرافیک با گیمپ
دوست عزیز قبلا این کار رو کردم پیام اتصال هم میده یه بار هم یه 400 کیلوبایتی دانلود کرد اما قطع شد ...قبلا با 9.10 هم همین مشکل رو داشتم

خب شاید اینترنت مشکل داره الان!
شاید باور نکنی ولی برای ششمین بار یه فایلو گذاشتم دانلود کنه ولی قطع شد!
یه سایت ساده هم الان باز نمیشه ](*,)
«زندگی میگن برای زنده‌هاست»

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19753
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
عجیبه! بیش‌تر به نظر می‌اد مشکل از اینترنتتون باشه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن