انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: کمک فوری در مورد نمایش اطلاعات فقط در مورد برخی از قطعات سیستم  (دفعات بازدید: 1124 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین oliya24

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
سلام دوستان چطور میتونم در لینوکس او بونتو ببینم که هارد سیستم چنده؟؟ رم سیستم چنده؟؟ گرافیک سیستم چنده؟؟؟
خواهش میکنم به من کمک کنید خیلی فوریه

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 530
دو ابزار زیر میتونن بهتون کمک کنن:
sysinfo ===> رابط گرافیکی داره
hwinfo ===> را بط گرافیکی نداره اما اطلاعات خیلی کاملی در اختیارتون میزاره

نصب برنامه اول
sudo apt-get install sysinfo

نصب برنامه دوم
sudo apt-get install hwinfo
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین oliya24

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
اقا والا من اصلا با لینوکس کار نکردم یه لپ تاپی هست که یکی از اشناهام میخواد واسم بفرسته که روش اوبونتو نصبه و من میخوام یه طوری به اون اشنام بگم که چکار کنه  که این اطلاعات رو به من بده
ممنون میشم یه  جوری راهنماییم کنی که من بتونم پشت تلفن به اشنام بگم و بم مشخصات رو بده

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 530
اگر فقط میخواهید از طریق اوبونتو این اطلاعات رو بدست بیارید به دوستتون بگید یکی از دستورات رو در ترمینال اوبونتو اجرا کنه (باید به اینترنت وصل باشید یا dvd مخازن رو اد کرده و از اونها استفاده کنید). با توجه به شرایط شما فکر کنم برنامه sysinfo بهتر باشه چون رابط گرافیکی و خروجی های قابل فهم تری داره.
پس مراحل زیر رو دنبال کنید:
1- به دوستتون بگید به اینترنت متصل بشه
2- دستور sudo apt-get install sysinfo رو در ترمینال وارد کنه
3- بعد از اتمام نصب که زمان کمی میبره به مسیر applications>system tools>sysinfo رفته و برنامه رو اجرا کنید و یا از اون راحتتر در ترمینال وارد کنید sysinfo
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19716
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
راه‌های ساده‌تری هم هست. مثلا اسم مدلش رو بپرسید و تو اینترنت سرچ کنید ;)
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن