انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در نصب اوبونتو 7.10 با Live CD (کمبود رم)(حل شد)  (دفعات بازدید: 2242 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین saeed_noori

• Newbie
  • *
  • ارسال: 22
    • saeed__noori
با سلام خدمت همه دوستان.
من سی دی Live اوبونتو 7.10 رو دارم ولی فقط 256MB رم دارم و وقتی که می خوام نصب کنم صفحه مانیتور سیاه میشه و چراغاش شروع می کنن به چشمک زدن در ضمن کارت گرافیکم onBoard هستش. در ضمن من سیدی نصب اوبونتو 5.10 رو هم دارم، سوال من اینه که آیا میشه از ادغام این دو تا(5.10 و 7.10 ) یه سی دی نصب برای اوبونتو 7.10 درست کرد که به جای نصب گرافیکی نصب رو در حالت Text انجام داد؟
با تشکر
« آخرین ویرایش: 23 آذر 1386، 02:33 ب‌ظ توسط canada »

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
سلام،
۷.۱۰ رو با حالت گرافیکی ایمن (safe graphic mode یا همچین چیزی!) امتحان کردید؟
راستی از سلامت CDتون هم اطمینان حاصل کنید.‌(توی همون منوی boot یک گزینه داره)
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین saeed_noori

• Newbie
  • *
    • saeed__noori
دوباره سلام.
هر دو تا کار رو انجام دادم ، در مورد حالت safe که بعد از مدتی صفحه مانیتور سیاه میشه با این تفاوت که اینجا دیگه چراغ چشمک زن ندارم! و تمام سیستم از کار میفته(در حالت معمولی فقط صفحه مانیتور سیاه میشه ولی بقیه سیستم کار میکنه) در مورد سلامت سی دی هم امتحان کردم کاملا سالمه. ولی دیگه ای که به فکرم رسیده اینه که اگر از دوستان کسی سی دی alternate رو داشته باشه و بتونه پوشه های install و boot و دیگر پوشه های لازم رو برام mail  کنه شاید بتونم یه سیدی نصب با استفاده از سی دی Live خودم درست کنم.

آفلاین arashOio

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 551
نقل‌قول
من سی دی Live اوبونتو 7.10 رو دارم ولی فقط 256MB رم دارم و وقتی که می خوام نصب کنم صفحه مانیتور سیاه میشه و چراغاش شروع می کنن به چشمک زدن در ضمن کارت گرافیکم onBoard هستش
رزولوشنت رو پایین انتخاب کن
نقل‌قول
اگر از دوستان کسی سی دی alternate رو داشته باشه و بتونه پوشه های install و boot و دیگر پوشه های لازم رو برام mail  کنه شاید بتونم یه سیدی نصب با استفاده از سی دی Live خودم درست کنم.
اینجا لیست محتویات سی‌دی آلترنیت هست، هر کدوم رو که میخوای از تو گوگل سرچ کن
یا مثلا از اینجا دانلود کن
Humanity to others...

آفلاین saeed_noori

• Newbie
  • *
    • saeed__noori
نقل‌قول
من سی دی Live اوبونتو 7.10 رو دارم ولی فقط 256MB رم دارم و وقتی که می خوام نصب کنم صفحه مانیتور سیاه میشه و چراغاش شروع می کنن به چشمک زدن در ضمن کارت گرافیکم onBoard هستش
رزولوشنت رو پایین انتخاب کن
نقل‌قول
اگر از دوستان کسی سی دی alternate رو داشته باشه و بتونه پوشه های install و boot و دیگر پوشه های لازم رو برام mail  کنه شاید بتونم یه سیدی نصب با استفاده از سی دی Live خودم درست کنم.
اینجا لیست محتویات سی‌دی آلترنیت هست، هر کدوم رو که میخوای از تو گوگل سرچ کن
یا مثلا از اینجا دانلود کن
با تشکر از تو دوست عزیز
در مورد رزولوشن باید بگم که  من همیشه کمترین حالت رو انتخاب میکنم . لیست هم نگاه کردم تقریبا همش با سی دی من تفاوت داشت یعنی مجبورم همشو دانلود کنم.
ممنون از همه راهنمایی هات.

آفلاین saeed_noori

• Newbie
  • *
    • saeed__noori
با سلام خدمت همه دوستان بالاخره مشکل ما هم حل شد .یه سی دیalternate از فروشگاه اینترنتی لینوکس ایران خریدم و نصب کردم البته باز هم مشکل رزولوشن داشتم که با ویرایش فایل xorg.conf به وسیله سیدی ناپیکس اون هم درست شد. خدا آخر و عاقبت همه رو ختم به خیر کنه!
با تشکر از همه دوستان که کمک کردند.
« آخرین ویرایش: 23 آذر 1386، 02:44 ب‌ظ توسط canada »

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
برای نصب اوبونتو از طریق سی‌دی Desktop میتونید در زمان بوت از روی سی‌دی از گزینه only-ubiquity boot option استفاده کنید و اگر با سی‌دی Alternate نصب کردید ولی با گرافیکش مشکل دارید میتونید برید به حالت خط فرمان و با دستور زیر xorg.conf رو پیکربندی کنید...
sudo dpkg-reconfigure xserver-xorg
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom