میخواستم ببینم کدوم نسخه از لینوکس بیشتر به کار من میاد و میتونم بهتر باهاش کار کنم
مشکلی ندارم باهاش و کاملا به دستوراتش آشنا هستم فقط میخواستم ببینم
رد هت خوبه یا فدورا یا همین ابونتو
حالا که در مرحلهی انتخاب هستید چرا با این دایرهی کوچک(رد هت یا فدورا یا ابونتو)؟!
www.distrowatch.com را نگاهی بیاندازید که چه تنوعی وجود دارد! (ولی البته baseها زیاد نیستند!)
شما که از توانایی کار با shell در حد مطلوبی برخوردار هستید، در تست توزیعهایی از گونههای مختلف با مشکل چندانی مواجه نخواهید شد(تنوع دسکتاپها زیاد مزاحمتان نخواهد شد). اینطوری میتوانید توزیع باب میلتان را انتخاب کنید.
اما در مورد سه توزیعی که اشاره کردید: ردهت که باید برایش هزینه کنید(Red Hat
Enterprise Linux) و در مورد بقیه هم اگر به دنبال یک خلاصه هستید، این لینک کمکتان میکند:
معمولاً به تازهواردها توزیعهای روان و خوشساختی مثل اوبونتو یا مینت پیشنهاد میشود. ولی اگر درک و علاقهی IT شما بالا است، لزومی ندارد که مبتنی بر پیشنهاد رایج برای تازهواردها به دنیای گنو پیش بروید. اگر با اوبونتو با این منظور شروع کنید که گنو/لینوکس برایتان جا بیافتد و قصد داشته باشید بعداً به سراغ گزینههایی مانند آرچ/اسلکور/جنتو/... بروید، بهنظرم کار را کمی برای خودتان سخت خواهید کرد. چون سیستمعامل، پایهی استفادهی کاربری است. بعد از مدتی که از فراگیری ریزهکاریهای توزیعتان فارغ شدید، دیگر اوبونتو بودن یا فدورا بودنش فرقی نمیکند، زیرا شما با نرمافزارهایتان درگیر هستید. اگر با اوبونتو خو کردید سخت حوصله کنید که تغییر فاز دهید! مگر آنکه نیاز یا انگیزهی خاصی بتواند شما را کوچ دهد. در انتخاب دسکتاپ هم همینطور!
و البته بهنظر هم میرسد که تازهکار نیستید، پس دیگر...
کار من برنامه نویسی تحت وب و تحت سیستم عامل هست میخواستم ببینم کدوم نسخه از لینوکس بیشتر به کار من میاد
تقریباً همه! در واقع توزیعی نمیتوانم مثال بزنم که به کار شما نیاید!