انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: بعد از نصب اوبونتو ،نمیشه با CD ویندوز XP ر رو بوت کرد  (دفعات بازدید: 7615 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Afshin_Zavar

• Full Member
  • *
  • ارسال: 160

بعد از اینکه Ubuntu 7.4 رو نصب میکنم، دیگه نمیشه کامپیوتر رو از طریق CD ویندوز XP بوت کرد چون وارد صفحه آبی نمیشه و سیستم هنگ میکنه  ::)

علت این مشکل چیه و چطور میشه برطرفش کرد؟

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
سلام،
وارد صفحه آبیه می‌شه یا نمی‌شه؟ همون صفحه آبی معروف رو می‌گین یا صفحه‌ی نصاب ویندوز رو؟!؟
لوح سختتون رو با Ubuntu چه جوری قسمت بندی کردین؟ (معمولی، LVM، ...؟)
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین Afshin_Zavar

• Full Member
  • *
صفحه آبی که بلافاصله بعد از بوت شدن ویندوز از طریق CD نشون داده میشه.

همیشه پارتیشن ها رو توی ویندوز میسازم و هنگام نصب اوبونتو،  mount میکنم.

آفلاین مهدی

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
شما پارتیشن جداگانه برای boot دارید؟

آفلاین minootux

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 28
نقل‌قول
شما پارتیشن جداگانه برای boot دارید؟

اگه داشته باشید فکر کنم برای اینکه مشکلی پیش نیاد باید حدود یک گیگ یا بیشتر لاشه .

آفلاین Alin

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
من الان این مشکل رو دارم، یعنی ویندوز رو می خوام عوض کنم اما وقتی با سی دی بوت می کنم وارد صفحه نصب نمیشه.
چطور میشه ویندوز رو عوض کرد و اوبونتو سر جاش باشه ؟

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
در مورد این که فرمودید وارد صفحه نصب نمیشه، ۲ حالت بیشتر نمیتونه داشته باشه! یا اینکه سی دی خرابه و یا اینکه تنظیمات بایوس سیستم طوریه که اول از روی سی دی بوت نمیکنه! و برای این کار باید موقع روشن کردن سیستم، با فشردن کلید del به منوی بایوس برید و از منوی boot سی دی رام رو به عنوان اولی یا پیشفرض بگذارید!

خب یک روش راحت نصب هم اینه که ویندوز رو توی پارتیشن قبلیش دوباره نصب کنید. یعنی با سی دی ویندوز بوت بشین و نصب کنین و بعد با استفاده از دیسک super grub که حجم خیلی کمی هم داره (هم میتونید دانلود کنید و هم از فروشگاههای لینوکس تهیه کنید) در حدود چند مگ منوی بوتتونو به حالت اول برگردونید! این دیسک خیلی راحته و فقط خیلی راحت میشه کار باهاش رو یاد گرفت! ضمن اینکه قبل از اینکه هر منتویی رو بیاره، راهنماش رو میاره!
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین Alin

• Newbie
  • *
شما فرمودید که سی دی خرابه و نحوه تنظیم کردن بوت شدن از رو سی دی رو آموزش دادین! در صورتی که من با چند تا سی دی تست کردم و باز هم موقع لود شدن صفحه نصب روی یک صفحه سیاه هنگ می کنه و مجبور می شم به صورت دستی ریست کنم.

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
اگه منظورتون در مورد لحظه بوت شدن با سی دی ویندوزه، والا من نمیدونم چرا این اتفاق میفته!
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین Alin

• Newbie
  • *
اگه کسی می دونه مشکل " وارد نشدن به صفحه آبی مربوط به نصب ویندوز XP پس از شناختن سی دی ویندوز به عنوان سی دی بوت ایبل" چطوری حل میشه لطفا راهنمایی کنه.
« آخرین ویرایش: 04 دی 1386، 01:42 ق‌ظ توسط Alin »

آفلاین Alin

• Newbie
  • *
ظاهرا مدیران به انجمن زیاد سر نمی زنن
« آخرین ویرایش: 04 دی 1386، 01:44 ق‌ظ توسط Alin »

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
یادمه یک بار این جوری شده بود، رفتیم تو ویندوز یکی از پارتیشن ها رو دستکاری کردیم ‌(فکر کنم حذفش کردیم و دوباره ساختیمش) بعدش درست شد!!!
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین Afshin_Zavar

• Full Member
  • *
نقل‌قول
من الان این مشکل رو دارم، یعنی ویندوز رو می خوام عوض کنم اما وقتی با سی دی بوت می کنم وارد صفحه نصب نمیشه.
چطور میشه ویندوز رو عوض کرد و اوبونتو سر جاش باشه ؟
به شخصه هرچی اینترنت رو گشتم تا شاید دلیلی برای اینکار پیدا کنم، چیزی پیدا نشد.
تنها راه حلی که خودم کشف ( \\:D/) کردم اینه که این مشکل فقط وقتی پیش میاد که بخوای از CD بوت کنی، اما اگه از فلاپی بوت کنی مشکلی پیش نمیاد... واسه همین از سایت مایکروسافت پکیچ ساخت فلاپی های بوت رو دانلود کن و به کمک اون ، کامپیوتر رو بوت کن. وقتی به جایی رسید که کلید Enter رو واسه نصب و R رو واسه REcovery و F3 رو واسه خروج میخواد.... Enter رو بزن تا ادامه نصب رو از CD بخونه

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
شما به command prompt در داخل ویندوز دسترسی دارین ؟
منظورم به هر طریق هست. حالا چه ویندوز دارید ولی دست و پا شکسته کار می کنه، یا فلاپی بوت دارین و یا هر روش دیگه.
وارد محیط دستوری ویندوز بشید و دستورات زیر رو وارد کنید (اینجا فروم اوبونتو هست یا ویندوز ؟!  ;))debug
-o 70,12
-o 71,1
-q
بعد سیستم رو ری‌استارت کنید و امتحان کنید که می تونه با CD Bootable ویندوز سیستم رو بوت کنه و نصب رو شروع کنه یا نه.
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !