انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: از کار افتادن Software center در حالی که apt کار می کنه {حل شد}  (دفعات بازدید: 1664 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
من از ونجشنبه که اینترنت با مشکل مواجه شد (مواجه کردند) software center از کار افتاده در حالی که apt-get کار میکنه و با اون می تونم بسته ها رو دانلود و نصب کنم البته اویل apt هم کار نمی کرد و پیامی مبنی بر اینکه نرم افزار خواسته شده از یک سرور نا امن است را نمایش می داد و تاپپدیه می خواست که تاپید می کردم خطا ظاهر می شد و کاری نمی کرد
پیام خطا software center اینه که اینترنت خود را چک کنید در حالی که هیچ مشکلی نداره
البته چند روز پیش برای پاک کردن پکیجهای اضافه از دستور apt-get autoremove استفاده کردم ولی بعد اون بازم برنامه نصب کردم
الان نمی دونم چیکار کنم و هر بسته ای رو که بخوام باید از ترمینال نصب کنم
« آخرین ویرایش: 26 بهمن 1390، 07:42 ب‌ظ توسط MustafaJF »
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19716
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
به خاطر اینه که بعضی از مخازنت تایید نشدن/دردسترس نیستن/به جای دیگه ریدایرکت می‌شن. اونا رو پیدا و غیرفعال کن، بعد لیست مخازن رو آپدیت کن
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

• High Hero Member
  • *
ممنون درست شد
از کجا می تونم مخزنهای درست و حسایس و مورد اطمینان پیدا کنم
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
فبلا ubntu-tweak این کار رو می‌کرد. الآن فکر کنم باید از Y-PPA manager استفاده کنی. هرجند خودم امنحانش نکردم
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

• High Hero Member
  • *
ممنون از راهنمایی تون چطور می تونم عنوان پست رو تغییر بدم و حل شد رو اضافه کنم

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
روی علامت قیچی یا دکمه‌ی ویرایش پست اولت کلیک کن و در انتهای عنوان بنویس {حل شد}

• High Hero Member
  • *
بازم ممنون باید ببخشید من توی این انجمن و لینوکس تازه کارم فکر کنم امروز روزه دهم باشه که به لینوکس مهاجرت کردم
البته قبلا اوبونتو رو نصب کردم و توی این انجمن هم عضو شدم ولی اوبونتوم بعد یک هفته سکته کرد و از اون بعد (فکر کنم دو سال پیش) دیگه نصب نکردم تا حالا که کلا اودم توی لینوکس
و سپاسگدار از راهنماییهای شما