انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل با نصب نرم افزار ها از روی سورس  (دفعات بازدید: 815 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین PicaKing

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
مشکل با نصب نرم افزار ها از روی سورس
« : 03 اسفند 1390، 10:45 ب‌ظ »
سلام

خسته نباشید

من اوبونتو 11.10 رو نصب کردم رو سیستم خونه و از یکی از دوستام 44 گیگ سورس برنامه های اوبونتو رو گرفتم ...

از قسمت تنظیمات ست کردم که فایل ها رو از پوشه سورس بگیره
اما وقتی تو ترمینال مینویسم : sudo apt-get update
میره و دنبال فایل پکیج در پوشه binary-i386 میگرده و not found میده ... در صورتی که آدرسی که وجود داره binary-amd64 ه  :)

دقیقا باید چیکار کنم ؟  ;D
نوع فایل های باینری فرق داره ؟  ::)

هلپ می پلیز

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ به: مشکل با نصب نرم افزار ها از روی سورس
« پاسخ #1 : 04 اسفند 1390، 12:44 ب‌ظ »
سلام. به دنیای آزاد خوش اومدی
فکر می‌کنم در طرح سوال دچار اشتباه شدی، چون سورس برنامه‌ها خودشون باینری نیستن، بلکه معمولا اسکی هستن و باید کامپایل بشن تا به کد باینری تبدیل بشن.
به هر حال روش کارت رو کامل شرح بده تا بتونیم بهت کمک کنیم
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
« پاسخ #2 : 05 اسفند 1390، 11:34 ق‌ظ »
علاوه گفته های دانیال بسته های باینری برای سی پی یو های مختلف تفاوت داره و بهتره که بسته ها amd رو روی اینتل نصب نکنی البته بر اساس گفته خودت سورس کد گرفتی که دیگه مشکلی وجود نداره
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 05 اسفند 1390، 11:48 ب‌ظ »
علاوه گفته های دانیال بسته های باینری برای سی پی یو های مختلف تفاوت داره و بهتره که بسته ها amd رو روی اینتل نصب نکنی البته بر اساس گفته خودت سورس کد گرفتی که دیگه مشکلی وجود نداره
بسته‌های mad و اینتل با هم فرقی ندارن. اصلا برای این‌ها بسته ی جدا نداریم. جون معماری این دو شرکت یکی هست
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
« پاسخ #4 : 06 اسفند 1390، 11:08 ق‌ظ »
اگه بسته هاس قدیمی تر رو نگاه کنی از i386 تا i686 (که این آخری شامل amd میشه) و amd می بینی که خیلی از برنامه ها دارای بسته های جداگانه هستند ولی الان خیلی به هم نزدیک شدن ولی هنوز خیلی ها بسته های amd رو جداگانه کامپایل می کنن
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید