انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: mono گذینه کامپایل و دیباگش غیر فعال چیکار کنم ؟ {حل شد}  (دفعات بازدید: 1678 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
mono گذینه کامپایل و دیباگش غیر فعال شده  ](*,) یادم نمی یاد که کار خاصی کرده باشم البته چند تا کامپ.ننت نصب کردم که البته پس از نصب اونها مونو کار می کرد ولی حالا نه البته گذینه کامپایل و دیباگش از کار افتاده و توی محیط متنی برنامه ها رو کامپایل نکردم
mono runtime نصبه همچنین بیشتر کامپوننتهاش
 برای نصب بودن ویندوز روی سیستمم 2 دلیل بیشتر ندارم یکی از اونها بودن ویژوال استودیو که اگه مشکل مونو حل بشه  \\:D/
« آخرین ویرایش: 02 اسفند 1390، 10:56 ب‌ظ توسط MustafaJF »
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
من با مونو خیلی‌خیلی کم کار کردم، از مشکلاتش هم به تبعش چیزی نمی‌دونم. ولی یه مهاجرت خوب از ویژوال استودیو داشتم روی پلتفرم‌های آزاد. شما با مونو چه کدی می‌زنی؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

• High Hero Member
  • *
نوشتن هسته برنامه که کاملا مستقل از سیستم عامله و فعلا نه با شبکه در ارتباطه و نه هیچ ارتباط بیرونی دیگه صرفا یک هسته اگه بخوایم تشبیه کنیم چیزی شبیه به هوش مصنوعی یک روبات که صرفا با dll ها و کلاسها می خوام پیادش کنم
« آخرین ویرایش: 27 بهمن 1390، 01:26 ق‌ظ توسط MustafaJF »
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
چرا از کد  ++c روی eclipse استفاده نمی‌کنین؟ بارها سریع‌تر از ویژوال استودیو هست در دراز مدت
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

• High Hero Member
  • *
آره ولی من باید کدم رو روی ویندوز کامپایل کنم و برنامه برای ویژوال استودیو باید نوشته بشه و به دلایل زیاد دیگه ای و مهمتر از همه شرکت مقصد کد رو به سی شارپ می خواد من نمی تونم انتخابم رو عوض کنم

• High Hero Member
  • *
مشکل حل شد
باورش یکم سخته مشکل تنها این بود که توی مد defualt بودم و برای فعال شدن بیلت و دیباگ باید به مد debug  سویچ می کردم
یک اشتباه بچه گانه که حدود ۲ هفته از برنامه نویسی دورم کرد

آفلاین illusionist

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
استفاده کردیم دوست من .
نقل‌قول
مشکل حل شد
باورش یکم سخته مشکل تنها این بود که توی مد defualt بودم و برای فعال شدن بیلت و دیباگ باید به مد debug  سویچ می کردم
یک اشتباه بچه گانه که حدود ۲ هفته از برنامه نویسی دورم کرد