انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نظرسنجی

حداقل چقدر زمان لازم است که به یک کاربر حرفه ای در لینوکس تبدیل شد ؟

۳ ماه
1 (8.3%)
6 ماه
0 (0%)
یک سال
1 (8.3%)
بیشتر از یک سال
10 (83.3%)

مجموع آرای اعضا: 12

نویسنده موضوع: گام به گام تا حرفه ای شدن در لینوکس  (دفعات بازدید: 942 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین LionHeart

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 54
گام به گام تا حرفه ای شدن در لینوکس
« : 13 اسفند 1390، 02:12 ب‌ظ »
با سلام خدمت تمامی دوستان
من تقریبا الان حدود یک ماهی است که دیگه از ویندوز هجرت کردم و الان دارم با لینوکس کار میکنم
چون اکثر کارهای من با اینترنت بود خیلی راحت تونستم که با این محیط جذاب ارتباط برقرار کنم
و به شدت از لینوکس راضی هستم به دلیل سرعت پردازش نسبتا خوب برنامه نسبت به ویندوز

چون رویه اوبونتو به صورت پیش فرض گنوم نصب بود با این رابط دارم کار میکنم و تقریبا یک سری اطلاعات اصلی و کلی از لینوکس دستم اومده

سوالم از دوستان عزیز این فروم

من اگر بخوام به یک کاربر حرفه ای در لینوکس تبدیل بشم باید دقیقا چه کارهایی انجام بدم
چه اطلاعاتی را بخونم و به چه پیش نیازهایی نیاز دارم تا بتونم به این هدف که حرفه ای شدن در لینوکس هست برسم

سوالات خیلی زیادی دارم که انشالله سر حوصله با تک تک دوستان این انجمن مطرح میکنم

با تشکر 
๑۩۞۩๑ خدایا آنان که همه چیز دارند مگر تو را , به سُخره می گیرند آنان را که هیچ ندارند مگر تو را ๑۩۞۩๑

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ به: گام به گام تا حرفه ای شدن در لینوکس
« پاسخ #1 : 13 اسفند 1390، 04:48 ب‌ظ »
حرفه‌ای یعنی چی؟ یعنی شغلت کاربری گنو/لینوکس باشه؟ فکر نکنم کسی این‌جا چنین شغلی داشته باشه!
اگه منظورت ماهر شدن در استفاده از گنو/لینوکسه با کار کردن و کسب تجربه و جواب دادن به سوال‌های دوستان در انجمن می‌تونی به این هدف دست پیدا کنی
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین LionHeart

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 13 اسفند 1390، 05:13 ب‌ظ »
حرفه‌ای یعنی چی؟ یعنی شغلت کاربری گنو/لینوکس باشه؟ فکر نکنم کسی این‌جا چنین شغلی داشته باشه!
اگه منظورت ماهر شدن در استفاده از گنو/لینوکسه با کار کردن و کسب تجربه و جواب دادن به سوال‌های دوستان در انجمن می‌تونی به این هدف دست پیدا کنی

حرفه ای بدین منظور است که بتونم که کامل از تک تک برنامه ها مثل ویندوز سر دربیارم
من خودم مهندس نرم افزار هستم و کار اصلیم هم شبکه است

به هر جال مثلا برای یک فردی که تازه با یک محیطی آشنا میشه اصلاحا بهش یه نقشه راه میدن میگن مثلا فلانی از این جا شروع کن این ها را بخون و اینها را نیاز داری
من هم دنبال این نقشه راه هستم
مثلا تا چند روز نمیدونستم که چطوری یه فایل را تویه جایی که سطح دسترسیش واسم تعریف نشده کپی کنم ولی الان تقریبا میدونم
مثلا چطوری با همین TERMINAL کار بکنم ؟
آیا اصلا واسه یه تازه کاری مثل من توصیه میشه که با ترمینال کار بکنم یا با همین واسط گرافیکی لینوکس کار بکنم
منظور سوالم از حرفه ای شدن اینه دیگه تو کارهای روزمرم به مشکل نخورم
به هر حال جناب بهزادی خودتان دیگه استاد هستید و بفرمایید که از کجا ها باید شروع کنم
تویه چه بخش هایی باید وقت بیشتری بذارم تا اونها را به نقاط قوتم تبدیل کنم
چه بخش هایی را احساس میکنید باید تقویت بشه که مثلا یه کاربری که از ویندوز اومده رویه لینوکس رویه همون ها ضعف داره
میخوام خیلی سریع بحث اپراتوری و کار کردن با نرم افزار ها را یاد بگیرم و و بعدش زوم کنم رو بحث شبکه
چون به شدت تویه لینوکس احساس راحتی میکنم و فکر میکنم واقعا آینده از آن لینوکس و صد در صد ارزش وقت گذاشتن را داره .........
« آخرین ویرایش: 13 اسفند 1390، 05:16 ب‌ظ توسط LionHeart »
๑۩۞۩๑ خدایا آنان که همه چیز دارند مگر تو را , به سُخره می گیرند آنان را که هیچ ندارند مگر تو را ๑۩۞۩๑

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 13 اسفند 1390، 05:59 ب‌ظ »
خب حالا که مهندس نرم‌افزار هستی سعی کن هرکاری که تو محیط گرافیکی انجام می‌دی رو با ترمینال هم یاد بگیری. توی کار با ترمینال منطقی هست که خیلی خوب می‌تونی با روال کاری سیستم آشنات کنه. ولی بهترین چیز برای رشد سریع اینه که به سوال‌هایی که فروم پرسیده می‌شه و جوابشون رو نمی‌دونی توجه کنی و بری راه‌حلشون رو پیدا کنی و بنویسی. تقریبا همه‌ی کسانی که از دانشگاه‌ها مدرک کلمپیوتر می‌گسرن دیدشون نسبت به این حوزه اشتباه هست و فکر می‌کننن باید همه‌چیز رو بلد باشن. در حالی که تنها چیزی که لازمه هرکسی بلد باشه اینه که چه‌طور بتونه مشکلاتش رو حل کنه. در ضمن بهت تبریک می‌گم که کارت شبکه هست، چون کم‌کم با کار کردن در این حوزه‌ی گنو/لینوکس زیبایی‌های بسیاری رو کشف می‌کنی ;)
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین LionHeart

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 13 اسفند 1390، 06:24 ب‌ظ »
با تشکر از دانیال عزیز
اتفاقا چند تا مقاله در مورد نکات خیلی کلی در مورد شبکه در لینوکس خوندم که خیلی واسم جالب بود و دقیقا با اکثر اونها در ویندوز سرو کله میزدم که دیدم تویه لینوکس خیلی راحت میشه اونها رو حل کرد
اتفاقا به نظرمن بر خلاف دوستان که میگفتند که محیط ترمینال یکم سخته و نمیشه کار کرد اگر یکم با محیط های خط فرمان مثل کنسول کار کرده باشند میشه راحت باهاش ارتباط برقرار کرد
پس در وهله اول توجه به سوالات کاربر هاست که ببینیم میتونیم اون ها را حلشون کنیم یا نه
راستی دانیال عزیز در زمینه شبکه
منبع یا مقاله خوبی سراغ دارید که بتونه واسه استارت کار تو لینوکس واسه شبکه  خوب باشه ؟

با  تشکر از شما