انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب اوبونتو همراه متعلقات و تغییرات دلخواه  (دفعات بازدید: 645 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین imanpod

• Newbie
  • *
  • ارسال: 13
دوستان من دیشب با کلی بدبختی اوبونتو ی 11.10 رو آپدیت کردم و یه سری نرم افزار هم از software center گرفتم ،
راهی هست که بتونم از آپدیتها و برنامه های نصب شده backup بگیرم ، تا دفعه ی دیگه که دوباره اوبونتو نصب کردم ،
اگه اینترنت نداشتم ، بتونم از برنامه هام استفاده کنم ؟
یه سوال دیگه ، میشه فلش درایو لایوی از اوبونتو به همراه برنامه های نصب شده (توسط خودم) و تغییرات اعمال شده (مثل اضافه کردن کیبورد فارسی) ساخت ؟ یا فقط فایلهای اصلی خود اوبونتو روی فلش لایو ریخته میشه ؟

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
پاسخ به: نصب اوبونتو همراه متعلقات و تغییرا&
« پاسخ #1 : 04 فروردین 1391، 10:29 ب‌ظ »
هر برنامه ای که دانلود کنی توی پوشه /var/cache/apt/archives ذخیره میشه برای گرفتن پشتیبان دو راه داری یا یک دیسک بسازی که باید برنامه aptoncd‌رو نصب کنی
و در هر جایی که خواستی از cd که ساختی استفاده کنی دستور زیر رو داخل ترمینال وارد می کنی
sudo apt-cdrom add
اگه فایل رو رایت کرده باشی که مشکلی نداره و تنها کافیه که دیسک رو داخل درایو قرار بدی وگرنه از دستور زیر استفاده کن
‫‪Mount /dev/cdrom isoAddress‬‬
و راه دوم و ساده تر اینه که کل فایلهای داخل پوشه گفته شده در بالا رو در مسیر دلخواه مثلا home کپی کنی و بعد اون رو در کامپیوتر جدید در همون پوشه که ازش فایلها رو کپی کردی دوباره کپی کنی
sudo cp -R /var/cache/apt/archives ~
برای بازگرداندن فابلها از مسیر فرضی فلش درایوی با آدرس /media/flash
cp -R /media/flash/archives /var/cache/apt/archives

در مورد پرسش دوم هم امکانش هست و توی این فاروم در موردش بحث شده بهتره توی فاروم سرچ کنی
« آخرین ویرایش: 04 فروردین 1391، 10:32 ب‌ظ توسط MustafaJF »
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
یه راه دیگه و تا حدودی تمیزتر این هست که از بسته‌هایی که تاحالا نصب کردی پشتیبان بگیری و از اون‌ها یه مخزن بسازی و به خورد سیستم جدید بدی! مراحل کار این‌جا: http://wiki.ubuntu.ir/LocalRepository
برای تماس با من: hello [at] sasan.me

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
یه راه دیگه و تا حدودی تمیزتر این هست که از بسته‌هایی که تاحالا نصب کردی پشتیبان بگیری و از اون‌ها یه مخزن بسازی و به خورد سیستم جدید بدی! مراحل کار این‌جا: http://wiki.ubuntu.ir/LocalRepository

این دقیقه همون کاریه که برنامه aptoncd انجام میده البته با تایپ دستورات کمتر
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید