انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: برنامه نویسی با kdevelop  (دفعات بازدید: 5961 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
پاسخ به: برنامه نویسی با kdevelop
« پاسخ #15 : 11 دی 1386، 09:05 ق‌ظ »
باز هم توصیه می‌کنم توی KDE اجراش کنید. چون اون جوری همه‌ی متغیرهای محیطی که لازم هست تنظیم بشن، خود به خود می‌شن و DCOP هم خودش بالا می‌آد.
من کی دی ئی ندارم و تو گنوم ازش استفاده می کنم . حرفتون رو اصلا تایید نمی کنم . گفتم فقط ممکنه مشکلات بسیار بسیار جزیی پیش بیاد که خودم همچین موردی که دوستمون دارن رو تا الان نه با اوبونتو نه با دبیان و نه با سوزی داشتم

آفلاین spart

• Full Member
  • *
  • ارسال: 102
« پاسخ #16 : 11 دی 1386، 09:30 ق‌ظ »
kdeinit رو اجرا کن، تا همه چیز kde راه بیفته!
مهرداد جون درود بی‌کران امیدوارم هر جا هستی موفق باشی .
دستوری که فرمودید اجرا کردم چندتا ایراد گرفت که اینه :
/usr/bin/iceauth: /tmp/dcopPfMg8b:1:  bad "add" command line
/usr/bin/iceauth: /tmp/dcopPfMg8b:2:  bad "add" command line
DCOPClient::attachInternal. Attach failed Authentication Rejected, reason : None of the authentication protocols specified are supported and host-based authentication failed
ICE Connection rejected!

DCOPClient::attachInternal. Attach failed Authentication Rejected, reason : None of the authentication protocols specified are supported and host-based authentication failed
DCOPServer self-test failed.
ICE Connection rejected!

kdeinit: DCOPServer could not be started, aborting.

مهدی جان از شما هم ممنون اگه اون حرف پست قبلی رو نگفته بودید من شاید دوباره نصبش کرده‌بودم ولی با اون گفته شما دارم سعی میکنم ( میکنیم ) که رفع عیب بشه ، یه چیزی هم بفهمم .
ابراهیم جان از شما هم خیلی ممنون که به فکر ما تازه کارا هستید ، ولی من نمیتونم فعلا kde رو نصب کنم و در ضمن اگه قرار باشه برنامه‌ای که به این طریق اجرا بشه و فقط تو kde کار کنه فکر می‌کنم زیاد جالب نباشه ! نه !

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
« پاسخ #17 : 11 دی 1386، 12:28 ب‌ظ »
سلام . نه نگران نباش . وقتی که می خوایی برنامه ای رو تو اجرا کنی تو نصب تمام کتابخانه های لازم برای اینکار رو درخواست و نصب می کنه و تو بقیه مراحل همه جا می تونی اجرا کنی مثلا من خودم حتی با Xfce هم که یه محیط گرافیکی برای لینوکس هست هم مشکلی نداشتم چه برسه به بقیه.