موسی جان این پستهای شما رو بهش میگن off topic. موضوع کلا یه چیز دیگس.نصب نود و کسپر و چیزای دیگه رو تو تاپیک جداگونه میشه پرسید.
ضمنا شما چرا میخوای ntfs باشه خونت؟ بذار ext3 باشه بعدشم یه نرم افزار کوچولوی ویندوزی بگیرر از نتن که تا نیاز داشتی به یه فایلی تو ویندوزم زاحت دسترسی داشته باشی بهش.
ببین دستور file نوعش را تشخیص می دهد.
با pico یا nano هم باز نمیشه؟
احتمال اینکه ایراد از فایلسیستم باشد هم زیاد است.
برای چک دایرکتوری home بهتره از دیسک زنده استفاده کنی و با palimpsest درایو را چک کنی.
alend جان. ببین من تو پارتیشن home فقط تو دبیان این مشکل رو دارم.کنارش آرچم دارم که اصلا همچین مشکلایی نداره!!
واینکه نتونستم ازش فایل بگیرم یا با نانو بازش کنم چون مشکل انکدینگ داره اسمشو نمیتونم تایپ کنم.!
درسته که من همه دنبال همه چی میگردم (شاید آخرشم هیچ چی بهم نرسه)ولی اگه یه خورده توجه کنی یه چیزیای از سوال و جواب هام به دست میاد که بعضی موقع خیلی مفیده (این حرف مال من نیست)
--------------------------------------
من هاردم رو دادم به یکی دیگه رفتم هارد جدید بخرم دیدم یهو قیمت ها رفت بالا فروشنده هم گفت یه هارد اکسترنال داره داخل اینترنال هم نصب میشه گفت خرید قدیممه چون شما مشتری هستید ارزونتر حساب میکنم
منم دیدم هارد سیگیت 500 اکسترنال ارزونتر از هارد معمولیه خریدمش گذاشتم داخل کیسم
حالا میخوام پارتیشن HOME ویندوزی باشه که هر وقت خواستم از کیس در بیارم و روی سیستم دیگه ای از اطلاعاتم استفاده کنم مشکلی نداشته باشم