سلام خدمت تعصبی لینوکسی دیگر
چرا مسلما؟
شما که من گفتم بیاین با هم یک ده تا فایل رو تو یک سرور ویرایش میکنیم. شما با ترمینال برو من با محیط گرافیکی. ببینیم کدوممون سریع تر انجام میدیم. نتیجه کار رو که قبول دارید؟
البته من همون اول کار هم گفتم ممکنه دستوری باشه از طریق ترمینال سریعتر انجام بشه من هیچوقت منکر این نبودم. اما شما میگید نه همه چیز با ترمینال سریعتر و بهتر هست که اتفاقا در 70 درصد موارد اینجوری نیست و از روی تعصب صحبت میکند و بس...
حرفه ای ترین تایپیستها هم در حین تایپ زیاد پیش میاد که حروف رو اشتباه میزنن و اصلاح میکنن. نیم ساعت تایپ کنید بدون اصلاح بعد برگردید و اشتباهات خودتون رو یادداشت کنید.
من خودم بسیار تایپم سریع هست ولی اشتباه انکار ناپذیر هست. تازه اصلا من فرض میگیرم شما تو یکساعت هیچ غط تایپی هم نزنید ولی باز هم اون ده فایل رو من حاضرم در حضو دیگران ویرایش کنیم و ببینیم کی سریعتر انجام میده. التبه از همین الآن نتیجش مشخصه:D
شما تو محیط ترمینال باید حتی املای دقیق نام فایلها و پوشه ها رو بدونید در حالی ممکنه نامهای طولانی و بی معنی داشته باشند. در حالی تو محیط گرافیکی حتی مسیر رو هم نیاز نیست بدونید
اگر فقط قدرت لینوکس رو تو تایپ کردن دستورات میبینید که از طریق telnet هم تو ویندوز میشه همه دستورات رو تایپ کرد!
اصلا گرافیک اینقدر خاصیت داره که اگر بخوام از خواصش صحیت کنم تا فردا بنویسم تموم نمیشه.
من وقتی برای اولین بار لینوکس رو نصب کردم راحت یک فایلمو پاک کردم با زدن move to trash ولی اگر گرافیکی نبود نیاز بود حتما برم و کدهاش رو یاد بگیرم. این قابلیت به شما امکان میده از بسیار سیستم عاملها و حتی زبانهای برنامه نویسی بشه استفاده کرد بدون حدر دادن وقت برای یادگیری همه زبانها و همه کدها. حالا کسی علاقه داشت میره کدهاش رو هم یاد میگیره کسی که مجبورش نمیکنه از چی استفاده کنه.
مثل اینکه بگی همه هر جا میرن برن زبان اون کشور رو یاد بگیرن. در حالی با بین المللی کردن زبان انگلیسی این مشکل رو حل کردن. حالا کسی خواست زبان متفرقه رو هم یاد میگیره.
ولی خواص گرافیک رو نباید نادیده گرفت و اصلا دلیل به وجود آمدن گرافیک از کد نویسیهای اولیه راحت ترشدن کار بوده مگه نه این همه آدم بیکار و دیوانه نبودن وقت بگذارن برای اینجور چیزی
من برنامه نویس php هستم و در مقابل Aspx همیشه ازش دفاع میکنم. اما این رو کاملا قبول دارم که چون محیط برنامه نویسی aspx گرافیکی هست از این نظر به من برتری دارند و من تعصبی به خرج نمیدم روی این قضیه اما بهشون میگم php رو بیشتر قبول دارم به یک سری دلایل تخصص نه اینکه چون محیطش کد نویسی صرف هست که این اتفاقا از ضعفهاش هست