من رو سیستم خانگی امتحان نکردم ولی روی سرورم نصب دارم منابعی من ندیدم استفاده کنه مگه در حال دانلود باشه که خوب اون هم تو سرورها برای این منابع زیاد مصرف میشه که کاربرهای زیادی همزمان درخواست فایل میدن ولی تو سرور شخصی فکر نکنم خیلی منابع ببره. البته اگه دلیل علمی خاصی داره بگید چون من تست نکردم ولی ظاهر کار نباید اینجور باشه
در مورد مستقیم کردن که دقیقا حرف شما صحیح هست یعنی وقتی شما دسترسی به اون سایت ندارید نمیتونید دانلود کنید چون باید از همون مسیر فایل وارد سیستم شما بشه اگر دسترسی داشته باشید که چه نیازی به نصب راپید لیچ هست میتونید یک دانلود منیجر نصب کنید برید تو سایتش دانلود کنید
اونها که راپید لیچ نصب میکنن برای مستقیم کردن فایلها به صورت سرور به سرور هست و همچنین استفاده از یک اکانت خریداری شده سایتهایی مثل راپید و... برای صدها نفر یا میتونن فایلها رو بیارن روی سرور نگه دارند و به مرور با خیال راحت دانلود کنند. یا مثلا من محدودیت دانلود دارم با راپید لیچ میارم رو سرور از اونجا میبرم روی سایتم دیگه دانلود نمیکنم بعد آپلود و....
خلاصه که روی سیستم شخصی با دانلود منیجر اینکار خیلی بهتر انجام ممیشه و نیازی به اسکریپتهای مستقیم کننده نیست و در حقیقت کاربردی هم ندارند.