درود
من کامپیوتر را با کمودر64 شروع کردم. و امروز خوندم بنیانگذارش فوت کرد. روحش شاد که توانست رایانه را به خانه ها بکشد...
http://itna.ir/vdci5yar.t1azw2bcct.htmlوقتی به بچه های امروز میگم من با رایانه ای کار کردم که کلا 64کیلوبایت فضا داشت. و برای استفاده از جهتها باید از شیفت استفاده میکردم. باور که نمیکنند هیچ کلی هم به من میخندند. گه گاه فکر میکنند من خالی میبندم و گذاشتمشون سر کار...
یه مجله مخصوص داشت. که اونموقعها 200تومن بود. کلی پول کم خرج میکردم که 200تومن ردیف کنم. برم یه مجله خارجی بخرم. دوستم دنبال عکسهاش بودن که چهارتا زنو ببینن من دنبال این بودم که توی چند صفحه آخرش یه برنامه رو مینوشت. نوارهای دادشم و میپیچوندم روش برنامه ذخیره کنم. یکی دو هفته طول میکشید تا بتونم همشو بنویسم. بعد میزدم run کار نمیکرد. بعد دوباره از اول خط به خط چک میکردم. بعد وقتی اجرا میشد نمیونستید چه حالی میکردم.
دقیقا حالتی که جیگر تو کلاه قرمزی داشت...
شاید 50تا مجلشو داشتم وقتی خونه پدری رو فروختیم همه رو ریختم دور الان دارم تاسف میخورم حداقل یکیشو نگه میداشتم.
شاید اگه روزی نوه دار بشم و اینارو بهش بگم نوه من منو ببره دکتر بگه بابابزرگم هذیون میگه....