انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل live CD در اوبونتو ۱۲.۰۴  (دفعات بازدید: 985 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ابن سینا

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
مشکل live CD در اوبونتو ۱۲.۰۴
« : 29 اردیبهشت 1391، 10:14 ب‌ظ »
سلام به همگی.
من اوبونتو نسخه 64bit رو از سایتش دانلود کردم و روی CD ریختم.از روی اون بوت کردم.اما وقتی دسکتاپ در حال بالا اومدن بود یک لحظه background و task bar ظاهر شد بعد صفحه سیاه شد و فقط اشاره گر موس دیده میشد و هیچ اتفاقی نیفتاد.ممنون میشم اگر کمک کنید.یا علی مدد. O:)
:System info
+C.P.U.: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4200
Graphic: ATI Radeon X1200 series
RAM: 1GB
« آخرین ویرایش: 29 اردیبهشت 1391، 11:28 ب‌ظ توسط ابن سینا »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : مشکل live CD در اوبونتو ۱۲.۰۴
« پاسخ #1 : 30 اردیبهشت 1391، 02:08 ق‌ظ »
اما وقتی دسکتاپ در حال بالا اومدن بود یک لحظه background و task bar ظاهر شد بعد صفحه سیاه شد و فقط اشاره گر موس دیده میشد و هیچ اتفاقی نیفتاد.

سلام. مطمئنی اوبونتو بوده؟ تو اوبونتو taskbar نداریم ها!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ابن سینا

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 30 اردیبهشت 1391، 01:59 ب‌ظ »
اما وقتی دسکتاپ در حال بالا اومدن بود یک لحظه background و task bar ظاهر شد بعد صفحه سیاه شد و فقط اشاره گر موس دیده میشد و هیچ اتفاقی نیفتاد.

سلام. مطمئنی اوبونتو بوده؟ تو اوبونتو taskbar نداریم ها!
گرفتی ما رو!
اصلا taskbar رو بی خیال.فرض کن اصلا وجود نداره.مشکل من هنوز پابرجاست.لطفا دوستان جواب بدن که میخوام هر چه زودتر ابونتو 12.04 رو ببینم.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 30 اردیبهشت 1391، 03:07 ب‌ظ »
از ریکاوری بالا بیا و گزینه‌ی گرافیک پایین رو انتخاب کن ببین می‌آد یانه. اگه اومد از طریق jockey (درایورهای اضافی) درایور مربوط به گرافیکت (fglrx) رو نصب کن
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ابن سینا

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 02 خرداد 1391، 05:43 ب‌ظ »
از ریکاوری بالا بیا و گزینه‌ی گرافیک پایین رو انتخاب کن ببین می‌آد یانه. اگه اومد از طریق jockey (درایورهای اضافی) درایور مربوط به گرافیکت (fglrx) رو نصب کن
سلام.
بنده فراموش کردم خدمت شما عرض کنم که بنده خیلی تازه کارم و اصلا متوجه راهنمایی جنابتان نشدم.لطفا کمی ساده تر و روان تر قضیه رو برای بنده تشریح کنید.ممنون

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #5 : 02 خرداد 1391، 10:55 ب‌ظ »
موفع بوت کردن رایانه چند تا گزینه می‌آد دیگه؟ اگه نمی‌آد کلید تبدیل رو بگیر تا بیاد. از اون‌جا به جای اونی که همیشه انتخاب می‌کنی (اولی) اونی که روش نوشته ریکاوری رو انتخاب کن (دومی)، بعد وایسا تا یه صفحه بیاد با چند تا گزینه. ازشون گزینه‌ی اجرا با گرافیک پایین رو انتخاب کن و بعد که بالا اومد درایور کارت گرافیکت رو نصب کن. بعد رایانه رو خاموش کن و با خود اوبونتی عادی بیا بالا