انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب اوبونتو روی هاردی که 4 تا primary partition دارد؟  (دفعات بازدید: 2866 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین روح الله ترشیزی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 52
سلام به همه اساتید
من روی هارد دیسکم ویندوز ایکس پی ، 7 و سرور 2008 دارم حالا اوبونتو 11.10 رو هم می خوام نصب کنم .زمانی که به قسمت پارتیشن بندی می رسم هاردم رو نشون میده اما فقط گزینه new partition فعاله. آیا دلیلش اینه که من 4 تا primary partition  دارم ؟
اگه دلیلش اینه چطوری مشکل رو رفع کنم؟
ممنون میشم اگه کمک کنید.

آفلاین Keivan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
نمیشه 4 تا پرایمری پارتیشن ساخت. مگه اینکه دیگه extended پارتیشن نداشته باشی. چون خود پارتیشن اکستندد هم به نوعی پرایمری محسوب میشه و 4 تا پرایمری حداکثر تعداد مجاز پارتیشن پرایمری هست. پارتیشن پرایمری از این نظر مهمه که برای نصب بوت لودر (grub) لازم هست. منم از این مشکلا داشتم ولی یادم نیست چه جوری حلش کردم. شاید بتونی اوبونتو رو روی یه پارتیشن extended نصب کنی و گراب رو روی یکی از پارتیشن های پرایمری دیگه.
« آخرین ویرایش: 25 مهر 1390، 10:48 ق‌ظ توسط Keivan »

آفلاین ham!d

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 599
سلام به همه اساتید
من روی هارد دیسکم ویندوز ایکس پی ، 7 و سرور 2008 دارم حالا اوبونتو 11.10 رو هم می خوام نصب کنم .زمانی که به قسمت پارتیشن بندی می رسم هاردم رو نشون میده اما فقط گزینه new partition فعاله. آیا دلیلش اینه که من 4 تا primary partition  دارم ؟
منظور new partition table هستش؟
دلیلش اینه که شما سه تا پارتیشن primary دارید واسه‌ي ویندوزهاتون و یکی هم گویا یک درایو دیگر هم دارید که پرایمری ساخته شده ;)
اون پارتیشنی که روش سیستم عاملی نصب نیست را پاک کنید و Extended بسازیدش با هر تعداد لاجیکال که خواستین.

آفلاین روح الله ترشیزی

• Jr. Member
  • *
من یادم شد بگم یکی از درایوهای primary  که دارم مربوط به system reserved هست . در disk managment  موس رو که روش می برم می نویسه system reserved .حجمش هم 101 مگا بایت هست . اگه این رو حذف کنم ویندوزهام آسیب می بینن ؟

آفلاین Keivan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
تا حالا این کارو نکردم ولی فکر میکنم کرنل ویندوز و اطلاعات بوت روی اون پارتیشن هست. اگه پاکش کنی ویندوزات خراب میشن ولی قاعدتا باید بشه یه جوری با دیسک خود ویندوز تعمیرش کرد. احتمالا هاردتو برای اولین بار با دیسک بوت ویندوز و موقع نصب ویندوز پارتیشن بندی کردی. درسته؟

آفلاین روح الله ترشیزی

• Jr. Member
  • *
آره موقع نصب ویندوز پارتیشن بندی انجام دادم.
من دو تا از پارتیشن ها رو (یک  logical و یک primary ) با هم ادغام کردم  و الان سه تا primary  دارم (با احتساب system reserved) و 5 تا logical. 
حالا میرم امتحان کنم ببینم میشه نصب کرد یا نه. نتیجه رو اعلام می کنم.

آفلاین روح الله ترشیزی

• Jr. Member
  • *
با این کار هم گزینه add فعال نشد تا بتونم پارتیشن های لینوکسی رو اضافه کنم.
اما چیزی که از اول باید می گفتم این بود که  در قسمت پارتیشن بندی ، هارد به صورت یک دست نشون داده میشه و خبری از درایوها نیست . آیا ممکنه این مربوط به primary یا  logical باشه ؟
« آخرین ویرایش: 11 آبان 1390، 08:28 ب‌ظ توسط fardin_esmi »

آفلاین ham!d

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 599
كنترلر ساتا رو از باياس براي نصب ويندوز يا هر دليل ديگه تغيير ندادين؟
روي لپ تاپ دارين نصب ميكنين؟

آفلاین روح الله ترشیزی

• Jr. Member
  • *
پاسخ : نصب اوبونتو روی هاردی که 4 تا primary partition دارد؟
« پاسخ #8 : 03 اردیبهشت 1391، 08:51 ب‌ظ »
نه من تو بایوس هیچی تغییر ندادم و روی pc می خواستم نصب کنم.
اما فکر کنم به دلیل اینکه نمیشه بیش از 4 تا primary partition روی هر دیسک داشت ، بیش از 4 سیستم عامل هم نمیشه نصب کرد.
اینقدر این پارتیشن ها رو جابجا کردم که بالاخره هم ویندوزم پرید هم 200 گیگ از اطلاعاتم .
از همه دوستانی که وقت گذاشتند و پاسخ دادند متشکرم.
« آخرین ویرایش: 03 اردیبهشت 1391، 09:01 ب‌ظ توسط fardin_esmi »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #9 : 03 اردیبهشت 1391، 11:57 ب‌ظ »
می‌تونی ۴ تا extended بسازی و تو هر کدوم ۴ تا logical. اون وقت می‌تونی ۱۶ تا سیستم‌عامل هم داشته باشی
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین روح الله ترشیزی

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 04 اردیبهشت 1391، 05:39 ب‌ظ »
چطور این کار رو انجام بدم؟
میشه یه توضیح مختصر بدی؟
با نرم افزار یا از طریق خود ویندوز میشه این کار رو کرد؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #11 : 04 اردیبهشت 1391، 10:09 ب‌ظ »
باید دیسکت رو از ابتدا پارتیشن بندی کنی دیگه. با هر برنامه‌ی معقولی بخوای این کار رو بکنی (مثلا Gparted) مراحلش معلومه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن