انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: (ترجمه صحیح) Leave the reality... Live the dream : KDE  (دفعات بازدید: 3178 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
نمیدونم چرا عبارت Leave the reality... Live the dream : KDE اینگونه ترجمه شده است: از رویا بلند شوید و در واقعیت زندگی کنید!!  ???
در حالی که معنا و ترجمه درست چیزی کاملا برعکس است: واقعیت را ترک کن (رها کن)... در رویا زندگی کن
کلمه Leave به معنای ترک کردن(رها کردن) است چگونه آن را به زندگی کردن ترجمه کرده اند نمی دانم و البته نمی بینم کلمه ای که بتوان از آن معنای بلند شوید را استخراج کرد. هر چند شاید Wake up در این عبارت به طور رمزی نوشته شده است!! به هر حال...  ::)
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

lomion

• مهمان
به توضیح اون زیر توجه کنید. یه برداشت آزاده.

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
دوست من، بالاش توضیحشو نوشتم تا سوء برداشت نشه! ;)
همونطور که لومیون فرمودن، این یک برداشت کاملا آزاده... میتونید اگر دوست دارید شما هم از این بنرها درست کنید و توی سایت بگذارید! مثل چند نفر از دوستان که این کار رو کردن . :)
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
می دونم دوست من. منظورم شما نبودین منظور تعدادی وبلاگ های غیر تخصصی هستند که نمی دونم چرا با اینکه موضوعشون هیچ ارتباطی به لینوکس نداره تبلیغ کی دی ای رو گذاشتن و ظاهرا بدون توجه به اصل ترجمه حالا یا ترجمه آزاد شما رو دیدن و یا جای دیگهترجمه اشتباه رو دیدن و فکر کردن همینه این عبارت رو گذاشتن همه ببینن!  ???
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
اشتباه نکنم انیشتین بود که گفته بود همه چیز تو رویا خلاصه میشه . یا یه همچین چیزی بود دقیقا یادم نمیاد