انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در نصب اوبونتو۱۲.۴ فوری فوری...(حل شد.)  (دفعات بازدید: 957 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین paradise20

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
مشکل در نصب اوبونتو۱۲.۴ فوری فوری...(حل شد.)
« : 08 اردیبهشت 1391، 11:30 ب‌ظ »
سلام دوستان من می خوام تازه این سیستم عامل رو نصب کنم .(از سیستم عامل ۷ به این نسخه از سیستم عامل مهاجرت کنم.)از شما خواهش می کنم که هر چه زودتر به سوالاتم جواب بدید :
۱)اگه کسی راهنمای قدم به قدم نصب این نسخه از لینوکس رو داره با تمام توضیحاتش به طور کامل برای دانلود بزاره(تا حد امکان مبتدی مبتدی باشه.).اگه بصورت تصویری باشه که چه بهتر.
۲)می خواستم بدونم برای نصب لینوکس باید کل هارد فرمت بشه یا فقط درایو ویندوز رو فرمت کنم می تونم لینوکس رو روی اون درایو نصب کنم. :oops: :oops:البته من یک بار اقدام به نصب کردم و در زمان نصب اون درایوی رو که ویندوز قبلی من (ویندوز ۷) بود رو delete کردم ولی وقتی می خوام روی اون نصب کنم خطا میده(که متن خطا یادم نیست.)و فرمتش رو هم یه بار به swap و یک بار دیگه به EXT3 تغییر دادم(هر چی توی قسمت های دیگه ور رفتم نشد که نشد.)باز هم نشد .مجبور شدم چون ویندوز قبلیم از بین رفته بود و دیگه ویندوزی هم نداشتم با قسمت لایو لینوکس(اوبونتو) بالا اومدم. ](*,) ](*,)
۳)خواهش می کنم هر چه زودتر جواب بدید دوستان که من هیچ سیستم عاملی جز نسخه لایو این لینوکس ندارم.
۴)در ضمن منظورم از لینوکس همون اوبونتو نسخه۱۲.۴ می باشد.
 ;D ;D ;D
« آخرین ویرایش: 10 اردیبهشت 1391، 10:08 ق‌ظ توسط paradise20 »

آفلاین سیدحسن

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 81
  • DON'T USE WINDOWS
سلام دوست عزیز
من همین امروز عذعدفع ۱۲.۰۴ رو کنار ویندوز ۷ نصب کردم
نصبش کار خیلی مشکلی نیست
فقط کافیه اون درایوی که می خوای روش اوبونتو نصب کنی رو کامل حذفش کنی
بعد باید سه تا پارتیشن ایجاد کنی.
۱- پارتیشن ریشه یا root.
۲- پارتیشن خانگی یا home/ .
۳- وارتیشن swap
اگه یکم تو انجمن جستجو کنی پارتیشن بندی رو قبلا کامل توضیح دادن
فکر کنم توی ویکی هم باشه.

آفلاین Bersam

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
  • برسام
کاره سختی نیست، این مقاله‌ی آزادراه و کتابی که توش معرفی شده میتونه خیلی کمکت کنه:

http://azadrah.net/2012/04/azadrah-presents-ubuntu-for-beginners-guide/

--
پ.ن: لطفا عنوان درست و حسابی‌تری انتخاب کن وگرنه خیلی دیرتر به جوابت می‌رسی ... من اوبونتو ۱۲.۰۴ نصب نکردم و به صورت اتفاقی وارد این شدم! فوری فوری ... برای «من» به این معنیه که این تاپیکو باز نکن، احتمالا به درد نمیخوره.

همه ی ما با هم برابریم ... لیکن برخی برابر ترند .

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1013
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
کاره سختی نیست، این مقاله‌ی آزادراه و کتابی که توش معرفی شده میتونه خیلی کمکت کنه:

http://azadrah.net/2012/04/azadrah-presents-ubuntu-for-beginners-guide/

--
پ.ن: لطفا عنوان درست و حسابی‌تری انتخاب کن وگرنه خیلی دیرتر به جوابت می‌رسی ... من اوبونتو ۱۲.۰۴ نصب نکردم و به صورت اتفاقی وارد این شدم! فوری فوری ... برای «من» به این معنیه که این تاپیکو باز نکن، احتمالا به درد نمیخوره.

+1
منم می‌خواستم همینو بهت پیشنهاد بدم.
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556