انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: آیا فیلم ها و کلیپ ها هم مجوز دارند؟  (دفعات بازدید: 1534 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین farsijava

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 68
آیا فیلم ها و کلیپ ها هم مجوز دارند؟
« : 21 اردیبهشت 1392، 10:55 ب‌ظ »
سلام.
من یک سوالی برام پیش اومده. آیا کلیپ هایی که توی اینترنت و مخصوصا توی سایت های اشتراک گذاری مثل یوتیوب و .... گذاشته میشه هم مجوز خاصی داره؟ یعنی میشه توی کارهای تجاری ازشون استفاده کرد؟

این یکی یکم عجیبه ولی آیا تام و جری و ... هم مجوز دارند؟ ;D چون من به نظرم یکسری کارتون ها مثل تام و جری‏ - میگ میگ و ... متعلق به جایی نیست و توسط یکسری افراد انتشار پیدا می کنند. مثل اون کلیپ هایی که با عنوان آخرین قسمت میگ میگ منتشر شد. البته این فقط فرض من هستا.

ببخشین می دونم با موضوع انجمن هیچ ارتباطی نداره. ولی خوب جای بهتری ژیدا نکردم. اینجا بیشتر از همه جا مجوز ها و قانون های رایت پیگریری میشه.
ممنون.

آفلاین xubuntu4iran

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 748
پاسخ : آیا فیلم ها و کلیپ ها هم مجوز دارند؟
« پاسخ #1 : 21 اردیبهشت 1392، 11:53 ب‌ظ »
بله مجوز دارند بعضی تجاری اند و اجازه ی ویرایش ندارند. بعضی هم رایگان اند و اجازه ی ویرایش ندارند. بعضی اجازه ی ویرایش دارند بجز در کار های تجاری

آفلاین farsijava

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 68
« پاسخ #2 : 22 اردیبهشت 1392، 01:41 ق‌ظ »
خوب چطور میشه فهمید یک کلیپ اجازه استفاده تجاری داره یا نه؟
مثلا تو یوتیوب قسمت خاصی هست که مشخص کنه کلیژ با چه مجوزی منتشر شده؟ یا مثلا  امکان جستجوی کلیژ ها از روی مجوزشان هست. البته در مورد این آخری من گشتم ولی چیزی پیدا نکردم.

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
« پاسخ #3 : 22 اردیبهشت 1392، 02:08 ق‌ظ »
خوب چطور میشه فهمید یک کلیپ اجازه استفاده تجاری داره یا نه؟
مثلا تو یوتیوب قسمت خاصی هست که مشخص کنه کلیژ با چه مجوزی منتشر شده؟ یا مثلا  امکان جستجوی کلیژ ها از روی مجوزشان هست. البته در مورد این آخری من گشتم ولی چیزی پیدا نکردم.
خوب قرار بر این هست که شما نتونی از یوتیوب فیلمی رو دریافت کنی پس مجوز رو نشون نمیده
حتی عکس ها هم مجوز دارن آهنگ ها و ... کلا همه چی
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین امیرمسعود

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 373
« پاسخ #4 : 22 اردیبهشت 1392، 11:10 ق‌ظ »
هر اثری به طور پیش‌فرض مجوز داره حتی اگه هیچ توضیحی دربارهٔ مجوز کنارش نوشته نشده باشه. راهنمای حق تکثیر ویکی‌پدیای فارسی رو ببین.