انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب اوبونتو و ویندوز 8  (دفعات بازدید: 1576 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mohammad Reza Soltany

• Full Member
  • *
  • ارسال: 182
    • وب نوشته های یک مینی روزنامه نگار
نصب اوبونتو و ویندوز 8
« : 17 اردیبهشت 1391، 06:35 ب‌ظ »
سلام....همونجور که میدونین نسخه ی آزمایشی ویندوز 8 رو مایکروسافت ارائه داده واسه توسعه دهنده ها...با توجه به ویژگی جدید Secure boot میخواستم بدونم امکانش هست که کنار ویندوز8 الان بشه اوبونتو یا هر توزیع لینوکسی دیگه ای رو داشت؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : نصب اوبونتو و ویندوز 8
« پاسخ #1 : 18 اردیبهشت 1391، 12:36 ق‌ظ »
روی سیستم‌های فعلی که مشکلی نیست مسلما. باید سیستم‌های جدید که این قابلیت رو دارن به بازار بیان تا ببینیم چه‌گونه خواهند بود
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
« پاسخ #2 : 18 اردیبهشت 1391، 04:15 ب‌ظ »
من فکر میکنم سیکور بوت روی بایوس سیسم ها جدید خواهد بود و فقط سیستم عامل های که بهش معرفی کردن بهشون اجازه بوت شدن میده
احتمالا لینوکس رو هم شناسایی میکنن ولی شاید تنها برخی از توزیع ها رو
مثلا الان یه آیفون بوت سیکور داره و شما نمیتونی یه سیستم عامل دیگه جز آی او اس روش نصب کنی مگر این که بایوس رو هک کنی :|
البته من در این مورد زیاد چیزی نمیدونم یه جستجویی بکنید تا با سیکور بوت بیشتر آشنا بشید
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین سید امیر موسوی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 27
« پاسخ #3 : 18 اردیبهشت 1391، 04:22 ب‌ظ »
سلام....همونجور که میدونین نسخه ی آزمایشی ویندوز 8 رو مایکروسافت ارائه داده واسه توسعه دهنده ها...با توجه به ویژگی جدید Secure boot میخواستم بدونم امکانش هست که کنار ویندوز8 الان بشه اوبونتو یا هر توزیع لینوکسی دیگه ای رو داشت؟
نه مشکلی نیست و من در کنار  نسخه ی توسعه دهنده های ویندوز هشت ابونتو رو نصب کردم و مشکلی به وجود نیومد ولی چون اول ابونتو رو نصب کردم و بعدش وین ۸ ، به جای گراب بوت لودر وین ۸ بالا می اومد که افتضاح ترین و کندترین بوت لودری بود که تو عمرم دیده بودم دقیقا مثل ویندوز ۸ که هنوز تو شوکم که چطوری ملت این همه ازش تعریف و تمجید می کنن.
لینوکس تنها یک سیستم عامل نیست، دریچه ای است برای یادگیری.

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
« پاسخ #4 : 18 اردیبهشت 1391، 04:34 ب‌ظ »
جالبه.
تا اونجایی که من میدونم و قبلا هم خونده بودم ، ویندوز 8 اجازه بوت سایر سیستم عامل ها رو نخواهد داد.که این سرو صدای زیادی به پا کرد.(که حتی خیلی از دوستان گنو/لینوکسی از این که پیشگویی اقای استالمن بعد 20 سال به حقیقت پیوسته خوشحال بودند و هم گله مند که ماکروسافت تا کجا می خواد این افکار انحصار گرایانه خودشه با چه قیمتی پیش ببره.؟) سوال من این هست که:مگه ماکروسافت از سیاست قبلی خودش درباره بوت ویندوز 8 عقب نشینی کرده.؟
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
« پاسخ #5 : 18 اردیبهشت 1391، 05:28 ب‌ظ »
سیکیور بوت یه سخت افزار و بایوس مربوط هست
و از اونجایی که ماکروسافت شرکت با نفوذی هست
با قرارداد بستن با شرکت های تولید کننده از این فناوری بهره میبره
سیکیور بوت روی لپ تاپ ها و تبلت ها و گوشی هایی که با ویندوز ارائه میشن خواهد بود و به احتمال زیاد اگه یه لپ تاپ که ویندوز 8 داره بخرید نمیتونید سیستم عامل دیگه ای روش نصب کنید
اینجوری نیست که با نصب ویندوز 8 سیکیور بوت رو سیستمتون قرار بگیره !
تازه سیکیور بوت هم معلوم نیست دقیقا از چه چیز هایی ئشتیبانی میکنه
شاید چند توزیع لینوکس رو هم بشناسه
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
« پاسخ #6 : 18 اردیبهشت 1391، 05:58 ب‌ظ »
من فکر کنم دلیل اینکه توسعه دهندگان اوبونتو 12.10 سریع شروع به کار کردند یکی از دلایلشون همین باشه وبا توجه به تغییراتی که میتونن در کرنل وبرنامه نویسی ایجاد کنند مسله حله.