انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب لینوکس 64 بیت روی Oracle VM VirtualBox ( حل شد )  (دفعات بازدید: 4050 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین بهروز رمضانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1111
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
نصب لینوکس 64 بیت روی Oracle VM VirtualBox ( حل شد )
« : 28 اردیبهشت 1391، 01:45 ق‌ظ »
سلام نمیدونم شاید جایی مناسبی نباشه اما به یه مشکل برخوردم من یه نسخه 64 بیتی از توزیع آرچ را دانلود کردم . اومدم یه Oracle VM VirtualBox روی چاکرا نصب کردم اما حالا موقع نصب ارچ یه پیغام میاد که این نسخه 64 بیتی است و روی ماشینی با پردازنده 32 بیتی نصب نمیشه . اومدم تنظیمات Oracle VM VirtualBox را چک کردم دیدم بله از سی پی یو دو هسته ای ما فقط یک هسته را شناسایی کرده و اجازه افزایش هسته را هم نمیده . یکم سرچ کردم به نتایجی هم رسیدم ظاهرا سی پی یو ها ( مال من اینتل هست ) باید خاصیت
 VT-x را داشته باشند و با فعال کردن اونها در بایوس سیستم مشکل حل میشه . اما حالا نمیدونم سی پی یو خودم این قابلیت را داره یا نه . بایوس را هم چک کردم ولی چیز خاصی ندیدم . کسی از دوستان اطلاعاتی از این قضیه داره ؟ ایا شبیه ساز دیگه هم همین طوری هستن ؟ یا برم نسخه 32 بیتی را دنلود کنم ؟ سی پی یو من : Pentium(R) Dual-Core  CPU      E5300  @ 2.60GHz
« آخرین ویرایش: 28 اردیبهشت 1391، 10:42 ق‌ظ توسط _Behrooz_ »
در یادگیری و استفاده از خط فرمان کوشا باشید چرا که رستگاری شما در آن است.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : نصب لینوکس 64 بیت روی Oracle VM VirtualBox
« پاسخ #1 : 28 اردیبهشت 1391، 02:06 ق‌ظ »
این CPU فقط می‌تونه ۳۲بیتی رو مجازی‌سازی کنه. نمی‌تونی روش ۶۴ بیتی مجازی بالا بیاری
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین بهروز رمضانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1111
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
پاسخ : نصب لینوکس 64 بیت روی Oracle VM VirtualBox
« پاسخ #2 : 28 اردیبهشت 1391، 10:42 ق‌ظ »
سلام پس باید نسخه 32 بیت را نصب کنم مرسی
در یادگیری و استفاده از خط فرمان کوشا باشید چرا که رستگاری شما در آن است.