انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: وایرلس در ubuntu  (دفعات بازدید: 4333 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین galeon

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 62
پاسخ به: وایرلس در ubuntu
« پاسخ #15 : 14 بهمن 1386، 06:51 ب‌ظ »
آره کارت وایرلس رو شناخته ... آی پی میدم خودشو ping میکنه .... حتی اونجا میگه wireless eth1 همه چیز رو شناخته چون ubuntu با شرکت Dell قرار داد بسته ... حتی بلوتوس من رو هم میشناسه.... من ای پی دادم ..... اما پینگ نکرد سیستم رو .....

این دوستمون گقت همونجا کلیک راست کنی شبکه ها رو میبینی اما  :( هیچ شبکه ای نیست. :(
نخیر خودش نمیشناسه! طبق این راهنما کارایی که گفته رو انجام دادین؟ باید طبق این راهنما عمل کنین و بعدش آره همونطور که Saied گفت میشه

آفلاین شایان

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 284
« پاسخ #16 : 14 بهمن 1386، 07:08 ب‌ظ »
ولی من فکر می‌کنم به صورت پیش‌فرض وایرلس لپ‌تاپ یاد شده رو می‌شناسه( امتحان کردم)
یک سوال
آیا کامپوتر دیگرتان که ویندوز دارد،‌ این کامپیوتر را می‌بیند و نمی‌تواند وصل شود یا اصلا توی available networks دیده نمی‌شه؟
مطم
Your object is to save the world, while still leading a pleasant life
http://nillux.blogspot.com

آفلاین Saied

• Full Member
  • *
  • ارسال: 118
« پاسخ #17 : 14 بهمن 1386، 11:01 ب‌ظ »
البته درایور من همون درایور خود کرنل هست یعنی bcm43xx و اصلا نیازی به ndiswrapper نیست.
چندین تا از دوستان که لپتاپ های دل داشتند هم با همین مدل با همون bcm43xx راه افتاد و نیازی به ndiswrapper نشد.
البته من یه چیزی رو بگم نمی دونم مشکل از کجاست ولی یک احتمالی میدم. وقتی signal strength از 90 درصد میاد پایین میره تو وضعیت قطع یعنی unreachable نمیده ولی دریافت و ارسال هم نداره. در صورتی که بچه هایی که کنار من نشستن و ویندوز دارن حتی قدرت سیگنال به 70 هم برسه وایرلس دارن. تو دانشگاه یک جایی داریم به نام آکواریوم که ابراهیم که با هم توی یک دانشگاه هستیم می دونه، من خیلی دوست دارم اونجا بساط لپتاپم رو باز کنم ولی چون میرم اونجا سیگنال میشه 85 درصد دیگه وایرلس ام قطع میشه  :'(
من فکر می کنم این مربوط به wireless stack کرنل باشه که با این چیزی که توی کرنل داره انجام میشه بهتر میشه.

آفلاین galeon

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 62
« پاسخ #18 : 15 بهمن 1386، 12:41 ق‌ظ »
البته درایور من همون درایور خود کرنل هست یعنی bcm43xx و اصلا نیازی به ndiswrapper نیست.
چندین تا از دوستان که لپتاپ های دل داشتند هم با همین مدل با همون bcm43xx راه افتاد و نیازی به ndiswrapper نشد.
البته من یه چیزی رو بگم نمی دونم مشکل از کجاست ولی یک احتمالی میدم. وقتی signal strength از 90 درصد میاد پایین میره تو وضعیت قطع یعنی unreachable نمیده ولی دریافت و ارسال هم نداره. در صورتی که بچه هایی که کنار من نشستن و ویندوز دارن حتی قدرت سیگنال به 70 هم برسه وایرلس دارن. تو دانشگاه یک جایی داریم به نام آکواریوم که ابراهیم که با هم توی یک دانشگاه هستیم می دونه، من خیلی دوست دارم اونجا بساط لپتاپم رو باز کنم ولی چون میرم اونجا سیگنال میشه 85 درصد دیگه وایرلس ام قطع میشه  :'(
من فکر می کنم این مربوط به wireless stack کرنل باشه که با این چیزی که توی کرنل داره انجام میشه بهتر میشه.

اما لبتاپ Dell برادرم فقط با ndiswrapper درایو میشه. ویکی خود دل هم همون پیشنهاد ویکی این سایت رو کرده.
البته شما نگفتین چه لبتاپی دارین چون لبتاپ Dell inspiron مودل کارت وایرلسش   Dell TrueMobile / Broadcom هست و اتفاقا گفته حتما bcm43xx رو disable کنینش و در ضمن من امتحان کردم توی سیگنال حتی کمتر از ۵۰٪ هم بدون مشکل کار میکنه