انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: صحبتی با حرفه ای های انجمن  (دفعات بازدید: 2031 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین مهدی جعفری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 286
  • آزادی حق ماست!
صحبتی با حرفه ای های انجمن
« : 29 اردیبهشت 1391، 02:20 ب‌ظ »
سلام به همه حرفه ای ها.
ابتدا از تمامی عوامل کمال تشکر رو دارم که بی وقفه و بی منت دارن هر کمکی از که از دستشون بر میاد با جون و دل انجام میدن که اصل اوبونتو همینه!
ولی دوستان بعضی از موضوعات واسه خیلی ها مثل من نامفهومه و خیلی سخته!
مثلا همین کامپایل کردن.من هر کاری کردم نتونستم بفهمم چجوری میشه نرم افزارو به اوبونتو شناسوند.بعضی ها هم که کلا لینک یه سایت انگلیسی زبان رو میدن و میگن یه نگاه به اینجا هم بنداز! :o
دوستان،عزیزان،بزرگان،اساتید یکم با ما صفر کیلومترا مهربون باشید.
من وقتی اوبونتو رو سیستم عامل اصلیه خودم قرار دادم قید همه چیز رو زدم!الان هم خیلی مسئله واسم پیش اومده ولی باز هم ترجیح میدم پای همین سیستم عامل بمونم.خیلی ها مثل من هستن پس خواهشا وقتی میخوایید یه چیزی رو توضیح بدید فکر کنید طرف بچه 7 سالست!
یکم مهربونتر باشید ممنون از همه
منتظران مهـــــــــــدی بهـــــوش باشند که حســــــین را مُنتَظِرانَش کُشتند

آفلاین رضا حبیبی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 301
  • شیفته‌ی‌ دانش‌آزاد
پاسخ : صحبتی با حرفه ای های انجمن
« پاسخ #1 : 29 اردیبهشت 1391، 02:46 ب‌ظ »
با سلام دوست گرامی

ورودتون رو به دنیای نرم‌افزار آزاد و گنو/لینوکس تبریک می‌گم

راستش دوستان سایت آزاد راه یه کتاب به فارسی ویژه تازه‌کارها نوشتن که بد نیست بخونیدش!  ;)

http://ubuntu-book.org/download/ubuntu-book-1204-01.pdf

یه نکته‌ای هم بد نیست بهتون بگم شما برای اینکه بتونید دانشتون رو نسبت به سیستم‌عاملتون و کلا کامپیوتر افزایش بدین باید بتونید از فروم‌های خارجی هم استفاده کنین! سعی‌تون رو بکنین !  :D
بیایید از جریان انحرافی(اوپن سورس)فاصله بگیریم
فلسفه گنو یعنی آزادی دانش نرم‌افزار!
به دلیل مشغله‌های زیاد درسی و زندگی! فعلا تا 9 ماه آینده زیاد نمی‌تونم اینجا بیام، کاری داشتید ایمیل بزنید

آفلاین مهدی جعفری

• Sr. Member
  • *
  • آزادی حق ماست!
« پاسخ #2 : 29 اردیبهشت 1391، 03:15 ب‌ظ »
با سلام دوست گرامی

ورودتون رو به دنیای نرم‌افزار آزاد و گنو/لینوکس تبریک می‌گم

راستش دوستان سایت آزاد راه یه کتاب به فارسی ویژه تازه‌کارها نوشتن که بد نیست بخونیدش!  ;)

http://ubuntu-book.org/download/ubuntu-book-1204-01.pdf

یه نکته‌ای هم بد نیست بهتون بگم شما برای اینکه بتونید دانشتون رو نسبت به سیستم‌عاملتون و کلا کامپیوتر افزایش بدین باید بتونید از فروم‌های خارجی هم استفاده کنین! سعی‌تون رو بکنین !  :D
من این کتاب رو همون اول که میخواستم اوبونتو نصب کنم خوندم.
برادر من من تو سایت انگلیسی زبان هم رفتم.فوقش یه مترجم گوگله دیگه!منظور من اینه که کار رو از سر خودتون باز نکنید.

آفلاین رضا حبیبی

• Sr. Member
  • *
  • شیفته‌ی‌ دانش‌آزاد
« پاسخ #3 : 29 اردیبهشت 1391، 04:20 ب‌ظ »
من این کتاب رو همون اول که میخواستم اوبونتو نصب کنم خوندم.
برادر من من تو سایت انگلیسی زبان هم رفتم.فوقش یه مترجم گوگله دیگه!منظور من اینه که کار رو از سر خودتون باز نکنید.

با تشکر از لطف شما  :o

برادر من، وقتی کسی شما رو به یه فروم یا سایت خارجی ارجاع می‌ده یعنی احتمالا جواب شما اونجاست  :o

اگه قرار باشه برای هر سوالی دوستان بیان اطلاعاتی رو که تو جاهای دیگست رو تو فروم بنویسن که نمی‌شه، اضافه کاریه، بعدشم واقعا بعضی از دوستان مثل آقای بهزادی زمان زیادی رو برای فروم می‌ذاره! اینکه جواب 0 تا 100 سوال شما رو تایپ نمی‌کنه که نمی‌شه کار رو سر خود باز کردن!!!  ](*,)

پس گوگل به چه درد می‌خوره !!!  ](*,)
به دلیل مشغله‌های زیاد درسی و زندگی! فعلا تا 9 ماه آینده زیاد نمی‌تونم اینجا بیام، کاری داشتید ایمیل بزنید

آفلاین Merdad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 486
  • سوسیال دموکراسی
    • اولین مرجع آموزش گرافیک با گیمپ
« پاسخ #4 : 29 اردیبهشت 1391، 07:13 ب‌ظ »
ولی دوست من، شما هم کمی حق باید بدید دیگه.

آقا رضا نمونه ی خیلی خوبی رو گفتن، من خودم شخصا شاهدم آقای بهزادی به تقریبا همه ارسال های انجمن پاسخ میدن و راهنمایی های خودشون رو میگن. خب تصور کنید چقدر انرژی لازمه که به این همه ارسال پاسخ (اونم دقیق) داده بشه!؟؟؟

این رو هم در نظر داشته باشید که کلی از سوال ها تکراری هستن و خیلی از دوستان حتی سرچ هم نمیکنن.
«زندگی میگن برای زنده‌هاست»

آفلاین رضا حبیبی

• Sr. Member
  • *
  • شیفته‌ی‌ دانش‌آزاد
« پاسخ #5 : 29 اردیبهشت 1391، 08:07 ب‌ظ »
آقا رضا نمونه ی خیلی خوبی رو گفتن، من خودم شخصا شاهدم آقای بهزادی به تقریبا همه ارسال های انجمن پاسخ میدن و راهنمایی های خودشون رو میگن. خب تصور کنید چقدر انرژی لازمه که به این همه ارسال پاسخ (اونم دقیق) داده بشه!؟؟؟

با تشکر از شما دوست گرامی

+1

والا من روزی بالای یک ساعت توی فروم هستم، دارم وظیفم رو انجام می‌دم ولی نمی‌تونم بازم برای مطالبی که براش راهنما نوشتن، دوباره راهنما بنویسم!

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 804
  • We are not users we are friends.
« پاسخ #6 : 30 اردیبهشت 1391، 10:02 ق‌ظ »
خیلی خیلی ببخشید دوست عزیز که حرفه ای نیستم ولی دارم به این مشکل جواب می دم.
این روزها روزهای ارتباطه و دنیا واسه خودش یک زبونی انتخاب کرده به نام انگلیسی و تقریبا همه دیگه دارن باهاش صحبت می کنند وقتی زبانی رو یاد می گیریم یعنی از این به بعد ما می تونیم با اون ها صحبت کنیم و مکاتبه داشته باشیم که این یعنی انتقال اطلاعات و وجود این همه جمعیت در سطح زمین و این همه اطلاعات و مشخص شدن زبان بین المللی که متعلق به همه است و محدود به هیچ مرز و بومی نیست به نظر من جالب نمیاد که بخواهیم دائما اون ها رو ترجمه کنیم به نظر من بهتره که خودمون که این زبان بین المللی رو یاد بگیریم بچه هامون رو هم با این زبان آشنا کنیم و سعی کنیم از بدو تولد همانند زبان مادری بتونند با این زبان سخن بگویند که دنیای اطلاعات است زبان!
سلامتی پنگوئن که یه ذره قد داره، اما بازم لاتی راه میره ....

آفلاین رضا حبیبی

• Sr. Member
  • *
  • شیفته‌ی‌ دانش‌آزاد
« پاسخ #7 : 30 اردیبهشت 1391، 10:59 ق‌ظ »
خیلی خیلی ببخشید دوست عزیز که حرفه ای نیستم ولی دارم به این مشکل جواب می دم.
این روزها روزهای ارتباطه و دنیا واسه خودش یک زبونی انتخاب کرده به نام انگلیسی و تقریبا همه دیگه دارن باهاش صحبت می کنند وقتی زبانی رو یاد می گیریم یعنی از این به بعد ما می تونیم با اون ها صحبت کنیم و مکاتبه داشته باشیم که این یعنی انتقال اطلاعات و وجود این همه جمعیت در سطح زمین و این همه اطلاعات و مشخص شدن زبان بین المللی که متعلق به همه است و محدود به هیچ مرز و بومی نیست به نظر من جالب نمیاد که بخواهیم دائما اون ها رو ترجمه کنیم به نظر من بهتره که خودمون که این زبان بین المللی رو یاد بگیریم بچه هامون رو هم با این زبان آشنا کنیم و سعی کنیم از بدو تولد همانند زبان مادری بتونند با این زبان سخن بگویند که دنیای اطلاعات است زبان!

با سلام دوست گرامی

اول برای حرف‌های زیباتون +1
بعد اینجا یه وقت اشتباه نشه‌ها! منم تازه کارم! :D خیلی اطلاعاتم نسبت به سیستمم کمه ولی به عنوان یه گنو/لینوکس کار اومدم جواب دادم!
دونستن زبان انگلیسی برای هر فردی که تو جامعه زندگی می‌کنه نیاز ضروریه! مخصوصا که بخواد از تکنولوژی‌های نوین استفاده کنه!

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
« پاسخ #8 : 30 اردیبهشت 1391، 11:06 ق‌ظ »

دوستان،عزیزان،بزرگان،اساتید یکم با ما صفر کیلومترا مهربون باشید.
من وقتی اوبونتو رو سیستم عامل اصلیه خودم قرار دادم قید همه چیز رو زدم!الان هم خیلی مسئله واسم پیش اومده ولی باز هم ترجیح میدم پای همین سیستم عامل بمونم.خیلی ها مثل من هستن پس خواهشا وقتی میخوایید یه چیزی رو توضیح بدید فکر کنید طرف بچه 7 سالست!
یکم مهربونتر باشید ممنون از همه

نکته اینجاست که این توزیع ها برای شرکت های خارجی هستند وما هم اگر سوالی باشه که جوابی براش پیدا نکنیم مجبوریم ایمیل بزنیم یا در فروم های خارجی سرچ کنیم.

آفلاین مهدی جعفری

• Sr. Member
  • *
  • آزادی حق ماست!
« پاسخ #9 : 30 اردیبهشت 1391، 11:09 ب‌ظ »
دوستی که میگفت باید زبان انگلیسی بلد بود من کاملا با شما موافقم ولی زمانی که این انجمن ساخته شده معنیش این میشه عزیز پارسی زبان لطفا زین پس بجای رفتن به انجمن های خارجی به انجمن فارسی زبان اوبونتو  مراجعه کنید!
در ضمن من کلی گفتم!
خدایی بیایید خالصانه اوبونتو رو معرفی کنیم.فقط در باغ بهشت نشون ندیم!
من خودم عقیدم اینه که اگه از کاری سر در میارم و کسی راجع به اون کار ازم کمک خواست واقعا کمکش کنم.
‏‫شما هم همینطور هستید ولی در حد حرفه ای دارید راهنمایی میکنید!
اگه به امضای این حقیر توجه کنید جمله ای زیبا از آلبرت انیشتین میبینید و من صد در صد موافق این حرف هستم
عزیزان هر کس یه سطح درکی داره یکی IQ بالاست و زود حرف رو میفهمه و یکی IQ پایینه و باید خیلی ساده تر توضیح بدی تا بفهمه!
« آخرین ویرایش: 30 اردیبهشت 1391، 11:13 ب‌ظ توسط morteza_machin »

آفلاین UbuntuMan

• Newbie
  • *
  • ارسال: 13
    • دنیای زیبای ابونتو
« پاسخ #10 : 30 اردیبهشت 1391، 11:33 ب‌ظ »
به نظر من طلب داشتن از دیگران در دنیایی ازاد و واقعی کار اشتباهیه

اگر اینجا دوستانی هستند که جواب ما رو می دهند این از لطف اون هاست و هیچ وقت این لطف نباید به وظیفه تبدیل بشه و کار اون ها بی منت بشه.

باز هم تشکر از همه دوستان

آفلاین مهدی جعفری

• Sr. Member
  • *
  • آزادی حق ماست!
« پاسخ #11 : 31 اردیبهشت 1391، 01:16 ق‌ظ »

اگر اینجا دوستانی هستند که جواب ما رو می دهند این از لطف اون هاست و هیچ وقت این لطف نباید به وظیفه تبدیل بشه و کار اون ها بی منت بشه.

عزیز جان مثل اینکه مشکل از منه!نمیتونم منظورمو برسونم!شاید هم زبونمون فرق داره!من فارسی پشتو مینویسم و شما پارسی زبانید و نوشته ی بنده رو درک نمیکنید!
قربون همتون برم من هم با نظر شما موافقم.فقط میگم در سطحی توضیح بدید که همه بفهمن!

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 804
  • We are not users we are friends.
« پاسخ #12 : 31 اردیبهشت 1391، 08:39 ب‌ظ »
قربون همتون برم من هم با نظر شما موافقم.فقط میگم در سطحی توضیح بدید که همه بفهمن!

مثلا مادر بزرگمون هم متوجه بشه!؟
محض نزاع عرض بکردم.
سلامتی پنگوئن که یه ذره قد داره، اما بازم لاتی راه میره ....

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
« پاسخ #13 : 31 اردیبهشت 1391، 08:49 ب‌ظ »
نقل‌قول

موافقم
قرار نیست که دوستانی که پاسخ سوالاتو میدن لقمه رو بجوون و تو دهن من و شما بذارن.
شخص اول باید برای پیدا کردن جواب سوالش جستوجو کنه و اگه به نتیجه نرسید بیاد اینجا مطرحش کنه.
و اگر در پاسخ هایی که دریافت کرد نکاتی براش نا مفهوم بودند دو کتابخانه ی عظیم به نام گوگل و ویکیپدیا زیر دستشه.

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
« پاسخ #14 : 31 اردیبهشت 1391، 11:18 ب‌ظ »
حرف شما درسته تا حدی.اما پدر مادر کمک می کنند تا بچه راه رفتن رو یاد بگیره بعد که یاد گرفت حال با خودشه.
البته دوستان در راهنمایی خودشون یه کمی باید توجه کنند واگر مطلبی رو فارسی دارند ابتدا در الویت قرار بدهند.