انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل Dual Boot با دو هارد ساتا - اول هم اوبنتو اینستال شده { حل شد }  (دفعات بازدید: 5177 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین arad

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
سلام خانما آقایون
ما تازه اینجا اومدیم
دو تا هارد ساتا دارم
رو اولی لینوکس اینستال کردم
رو دومی ویندوز میخوام بریزم نمیشه! می خواد هارد اولی (‌اوبنتو) رو فرمت کنه که بره جلو ؟؟؟

اگه بتونین کمکم کنین خیلی خوب میشه ](*,)
« آخرین ویرایش: 28 بهمن 1386، 11:50 ق‌ظ توسط arad »

آفلاین salamat

• Full Member
  • *
  • ارسال: 235
  • تخیل همه چیز است . (آلبرت اینشتن)
آیا می خواهید سیستم عامل ها رو کنار هم داشته باشید یا مجزا باشه ؟؟  ??? اگر میخواهید مجزا باشه کافیه هارد اول رو در بیارید .؟؟  ;)

اگر هم می خواهید کنار هم داشته باشید هم میتونید دو سیستم عامل رو روی یک هارد و یا یکی روی یک هارد و دیگر روی هارد دیگه که حالت دوم زیاد جالب نیست.

ولی به هر حال در هر دو حالت چون اول لینوکس رو نصب کرده اید یک کم دردسر دارید. چون ویندوز بوت لودر لینوکس رو خراب میکنه و باید خودت دستی بیاریش.  ;)

« آخرین ویرایش: 27 بهمن 1386، 08:33 ب‌ظ توسط salamat »

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
کاری که می تونید بکنید اینکه که جامپر هاردی که لینوکس روش هست رو روی slave تنظیم کنید و اون یکی که می خواهید ویندوز روش نصب بشه رو master بزارین. بعد سیستم رو با CD ویندوز بوت کنید و مراحل نصب رو انجام بدین. در آخر هم لازم هست که بوت لودر اوبونتو که بهش گراب می گن (grub) رو مجدد نصب کنید تا بتونید هم به ویندوز و هم به اوبونتو دسترسی داشته باشید. در مورد نحوه نصب گراب در این فروم به وفور بحث شده. اگر مشکلی داشتید مطرح کنید.
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین arad

• Newbie
  • *
در پاسخ به سلامت عزیز سوالم اینه که چرا داشتن دو سیستم عامل روی دو هارد مجزا جالب نیست در صورتی که این کار تمیز تر به نظر میاد
و مهدی عزیز
همون طور که گفتم هارد ساتا هست و جامپر نداره (‌ من جایه کابل ها رو بر روی مادربورد عوض کردم (‌جهت اطلاع نفر بدی که مشکل منو داره! ) )
بعد از عوض کردن کابل ویندوز رو نصب کردم ولی حالا لینوکس صوت شده ! باید همون grub باشه که شما گفتین
 سرچ میکنم اگر نتونستم حل کنم همین جا دوباره از راهنمایی شما استفاده میکنم

آفلاین salamat

• Full Member
  • *

نقل‌قول
بعد از عوض کردن کابل ویندوز رو نصب کردم

میتونستی از داخل setup هم این کار رو انجام بدی بدون عوض کردن کابل .  ;)

آفلاین arad

• Newbie
  • *
متاسفانه مادربورد من همچین گزینه ای نداره
asus m2n-x plus

آفلاین arad

• Newbie
  • *
با ادیت کردن menu.lst مشکل حل شد
با تشکر از مهدی عزیز
سلامت جان لطفا دلایل جالب نبودن نصب بر روی دو هارد دیسک رو بگین
چون پول یه هارد دادم احساس بدی بهم دست داده  ;)

آفلاین salamat

• Full Member
  • *

البته زیاد هم خودتون رو ناراحت نکنید. اینکه گفتم زیاد خوب نیست صرفا به این دلیل بود که معمولا داشتن دوتا هارد این حسن رو داره که شما می تونید اطلاعات یک کامپیوتر دیگه

رو به سادگی با خارج کردن هارد و دادنش به کس دیگه یا بردن اون جای دیگه میتونید بگیرید. که در این حالت اگر روی این هارد سیستم عامل داشته باشید وقتی از کیس خارج میشه

یکی از سیستم عاملهاتون هم خارج شده. اما اگر هر دو سیستم عامل روی یک هارد باشه جدا کردن هارد دوم بدون اشکال و وابستگی صورت میگیره. خود من دو تا هارد دارم یک ساتا

و یک ide که البته فقط روی ساتا یک لینوکس نصبه . و ide رو که اطلاعات دیگه روشه به راحتی در اختیار دیگران میزارم .  ;)