انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در اینترنت  (دفعات بازدید: 1145 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hamed.a

• Newbie
  • *
  • ارسال: 17
مشکل در اینترنت
« : 23 خرداد 1391، 09:28 ق‌ظ »
از وقتی که اوبونتو را نصب کردم سرعت اینترنتم بسیار کم شده.آیا تغییرات و تنظیماتی وجود دارد که انجام بدهم برای افزایش سرعت؟
در ضمن من از فایرفاکس استفاده می کنم.

سوال دیگری که دارم این هست که چطور می توان در اوبونتو به فیس بوک دسترسی پیدا کرد؟

با تشکر

آفلاین مهدی...

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
  • http://Mearaji.ir
    • وبلاگم
پاسخ : مشکل در اینترنت
« پاسخ #1 : 23 خرداد 1391، 09:34 ق‌ظ »
میگن که سرعت کمی کمتره... ولی من که ندیدم... فایرفاکس که همونه... واسه دانلود هم از axel یا aria2c استفاده کن مشکلت حل میشه...

دسترسی به فیس بوک یعنی عبور از محدودیت‌های موجود رو بستر اینترنت!

راه حل: ساکس - VPN - تور و... (البته فکر میکنم خلاف قوانین انجمن هست...)

آفلاین Merdad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 486
  • سوسیال دموکراسی
    • اولین مرجع آموزش گرافیک با گیمپ
« پاسخ #2 : 23 خرداد 1391، 10:49 ق‌ظ »
این روزها سرعت اینترنت من هم نه تنها کند شده، بلکه گاهی اصلا سایت هارو باز نمیکنه.
این مشکل از اوبونتو نیستش. چون تا همین چند وقت پیش همه چیز نرمال و عادی بود.
احتمالا مشکل اینترنت باید باشه.

یادمه اون اوایل هم که به اوبونتو اومدم سرعتم از 10 تا بیشتر نمیرفت و اونم بخاطر اینترنت بود و خودش بعدها درست شد.
«زندگی میگن برای زنده‌هاست»

آفلاین hamed.a

• Newbie
  • *
« پاسخ #3 : 23 خرداد 1391، 12:11 ب‌ظ »
میگن که سرعت کمی کمتره... ولی من که ندیدم... فایرفاکس که همونه... واسه دانلود هم از axel یا aria2c استفاده کن مشکلت حل میشه...

دسترسی به فیس بوک یعنی عبور از محدودیت‌های موجود رو بستر اینترنت!

راه حل: ساکس - VPN - تور و... (البته فکر میکنم خلاف قوانین انجمن هست...)

ممنون مهدی جان.لطف کردی داداش!

آفلاین hamed.a

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 23 خرداد 1391، 12:14 ب‌ظ »
این روزها سرعت اینترنت من هم نه تنها کند شده، بلکه گاهی اصلا سایت هارو باز نمیکنه.
این مشکل از اوبونتو نیستش. چون تا همین چند وقت پیش همه چیز نرمال و عادی بود.
احتمالا مشکل اینترنت باید باشه.

یادمه اون اوایل هم که به اوبونتو اومدم سرعتم از 10 تا بیشتر نمیرفت و اونم بخاطر اینترنت بود و خودش بعدها درست شد.

بسیار متشکرم

آفلاین -Question-

• Full Member
  • *
  • ارسال: 104
« پاسخ #5 : 23 خرداد 1391، 02:01 ب‌ظ »
از وقتی که اوبونتو را نصب کردم سرعت اینترنتم بسیار کم شده.آیا تغییرات و تنظیماتی وجود دارد که انجام بدهم برای افزایش سرعت؟

سوال دیگری که دارم این هست که چطور می توان در اوبونتو به فیس بوک دسترسی پیدا کرد؟

با تشکر

دوستمون درست گفت بهتون. سرعت اینترنت کشور خیلی کم شده (با دوستام که صحبت کردم متوجه کندی سرعت اونها هم شدم). من با اوبونتو قبلا اصلا سرعتم فرقی نمیکرد. حتا با سرعتی توی فایرفاکس اوبونتو دانلود میکردم که توی ویندوز نمیشد !
برای سوال دوم : ساکس هایی که پسورد اینا ندارن رو میتونید توی تنظیمات فایرفاکس وارد کنید. vpn هم که یه کانکشن ساده است !
اما من نتونستم برنامه Proxifire رو مشابهش رو توی اوبونتو پیدا کنم !

آفلاین hamed.a

• Newbie
  • *
« پاسخ #6 : 23 خرداد 1391، 03:01 ب‌ظ »

با تشکر

دوستمون درست گفت بهتون. سرعت اینترنت کشور خیلی کم شده (با دوستام که صحبت کردم متوجه کندی سرعت اونها هم شدم). من با اوبونتو قبلا اصلا سرعتم فرقی نمیکرد. حتا با سرعتی توی فایرفاکس اوبونتو دانلود میکردم که توی ویندوز نمیشد !
برای سوال دوم : ساکس هایی که پسورد اینا ندارن رو میتونید توی تنظیمات فایرفاکس وارد کنید. vpn هم که یه کانکشن ساده است !
اما من نتونستم برنامه Proxifire رو مشابهش رو توی اوبونتو پیدا کنم !

خیلی ممنون که راهنمایی کردید.متاسفانه نمیدونم چطور میتونم از VPN در اوبونتو استفاده کنم.اگر امکانش هست راهنمایی کنید.وقتی وارد VPN Connections می شم قسمتی به نام GateWay دارد که نمیدونم چی باید وارد کنم.لطفا راهنمایی بفرمایید.

آفلاین -Question-

• Full Member
  • *
  • ارسال: 104
« پاسخ #7 : 23 خرداد 1391، 06:49 ب‌ظ »
نقل‌قول
خیلی ممنون که راهنمایی کردید.متاسفانه نمیدونم چطور میتونم از VPN در اوبونتو استفاده کنم.اگر امکانش هست راهنمایی کنید.وقتی وارد VPN Connections می شم قسمتی به نام GateWay دارد که نمیدونم چی باید وارد کنم.لطفا راهنمایی بفرمایید.

دوست عزیز در قسمت gatway  آیپی vpn رو بزن !