این روزها استفاده از سرویس cloud تقریبا مرسوم شده و هر روز به تعداد کاربران این سرویس ها اضافه میشه ، خوب خیلی ها مثل من با اینکه خیلی سعی میکنند حریم خصوصی خودشون رو حفظ کنند ولی باز هم نمیتونند از فواید این سرویس ها چشم پوشی کنند .
شما جزو کدام دسته هستید ؟ آیا از این سرویس استفاده میکنید ؟ به نظرتون کدام سرویس دهنده گزینه بهتره برای انتخاب هست ؟ اگر دوست داشتید دلایلتون رو ذکر کنید .
---
من تصمیم داشتم بین Google Drive و Ubuntu One انتخاب کنم که فعلا Ubuntu One رو استفاده میکنم .
از نظر حجم اکثر سرویس دهنده ها تفاوتی با هم ندارند . U1 و GDrive هر دو 5 گیگ فضا ارائه میکنند .
U1 به نظرم ابزار Client بهتری داره ، تو هر دو سرویس امکان آپلود از طریق مرورگر موجود هست .
سرویس گوگل سرعت کمتری برای من داره و U1 سرعت فوق العاده بهتری در به هنگام سازی داشت .
گوگل درایو از internet explorer برای لوگین در سرویس استفاده میکنه که کلا ...
از نظر احترام به حقوق کاربر ها تقریبا همه یکسان عمل میکنند و آنچنان حقوقی رو برای کاربر درنظر نگرفتند همین که مالکیت فایل تغییر پیدا نمیکنه باید خوشحال بود .
البته قبل از به هنگام سازی میشه فایل ها رو رمزنگاری کرد ولی کلا به هنگام سازی رو زیر سوال میبره . مگر ابزاری طراحی کنیم که قبل از ارسال فایل ها اونها رو خودکار رمزنگاری کنه .
استفاده از GDrive تنها مزیتی که داره این هست که فایل ها تون در تمام سرویس های گوگل قابل دسترسی هست و میتونید به راحتی در G+ به اشتراک بزارید یا سرویس docs و Email و ...
مطالب دیگه ای به نظرم رسید اضافه میکنم ...