انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل فارسی‌نویسی در طراحی صفحات وب در اوبونتو {حل شد}  (دفعات بازدید: 1796 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین turboogle

• Newbie
  • *
  • ارسال: 13
با سلام.
دوستان من تازه به اوبونتو مهاجرت کردم . به یه مشکل بر خوردم راهنمایی بفرماپید ممنون میشم.
 قبلا برنامه های وب زیادی رو تو ویندوز تولید کردم و اونجا صفحاتم عموما با notepad++   ایجاد شدن و به شکل unicode  همه رو ذخیره کردم.
اما الان که xampp  رو نصب کردم همه ی کلمات فارسی به شکل ؟؟؟؟؟؟ نمایش داده میشه .
به نظرتون مشکل کجاست ؟
با تشکر.
سعید.
« آخرین ویرایش: 26 خرداد 1391، 02:05 ب‌ظ توسط دانیال بهزادی »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : مشکل فونت در صفحات وب در اوبونتو
« پاسخ #1 : 24 خرداد 1391، 11:21 ب‌ظ »
سلام. به دنیای آزاد خوش اومدی. احتمالا باید تنظیمات local رو در xamp به یونیکد تغییر بدی. چرا از خود LAMP استفاده نمی‌کنی؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین turboogle

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 25 خرداد 1391، 12:14 ق‌ظ »
سلام. ممنون که جواب دادید.
راستش توی ویندوز از همین xampp  استفاده کردم واسه همین خواستم روی لینوکس هم ازش استفاده کنم موردی که نداره؟
میتونید بیشتر راهنمایی کنید که چطور میشه این تغییرات رو اعمال کرد؟
فعلا که لینوکس واسم غریبه هنوز بهتر از برنامه های معادل استفاده کنم که کم کم راه بیافتم.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 25 خرداد 1391، 06:46 ب‌ظ »
تو ویندوز برای این که محیط گنو/لینوکسی رو شبیه‌سازی کنی از xampp استفاده می‌کردی. حالا که رو خودشی بهتره از نرم‌افزارهای بومی خودش استفاده کنی. برای این کار tasksel رو نصب کن و با اجرای اون از تو ترمینال با دست‌رسی ریشه با این دستور:$ sudo taskselسرور LAMP رو انتخاب و نصب کن. از این به بعد در مسیر /var/www/ به وب‌سرور میزبان محلی دست‌رسی داری. البته بهتره خودت رو به گروه www-data اضافه کنی:$ sudo usermod -a -G www-data USERNAME که به‌جای USERNAME باید نام کاربری خودت رو وارد کنی
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین turboogle

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 26 خرداد 1391، 12:06 ق‌ظ »
سلام مجدد...
من برنامه رو با CI نوشته بودم و چاره کار همون UTF-8 without BOM بود که حل شد.ممنونم.لطف کردید.
فقط یه سوال دیگه:
ادیتور مناسبی رو برای محیط لینوکس میشناسید ؟ چیزی که این مشکل رو مجددا برام پیش نیاره؟  و بتونم وقتی ذخیره میکنم با UTF-8 without BOM ذخیره کنم؟
eclipse یا netbeans رو تست کردم اما همشون با BOM  ذخیره میکنن ](*,)
ممنون.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #5 : 26 خرداد 1391، 01:24 ق‌ظ »
من خودم از geany استفاده می‌کنم و خیلی راصی هستم. bluefish هم امکانات جالبی داره. با این حال فکر کنم اگه زبان صفحه رو فارسی بذاری با هیچ‌کدوم مشکل نداشته باشی.<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="fa" lang="fa">

آفلاین turboogle

• Newbie
  • *
« پاسخ #6 : 26 خرداد 1391، 03:48 ق‌ظ »
سلام مجدد.
آقا خیلی ممنون.
geany مشکل فارسی رو حل کرد.
خیلی ممنونم.