انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: لوگوی بزرگ اوبونتو (splash screen) موقع بالا آمدن سیستم (  (دفعات بازدید: 3875 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سینا

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 33
موقع نصب کردن اوبونتوی 7.10 از روی سی‌دی به‌صورت live یک لوگوی بزرگ اوبونتو در حین لود شدن سیستم نشون داده می‌شه (مثل لوگوی ویندوز که موقع بالا اومدن سیستم نشون داده می‌شه). اما بعد از نصب شدن، موقع بالا اومدن سیستم، یک خطا روی صفحه مونیتور دیده می‌شه out of range. مونیتورم هم LG flatron L1720B هست. آیا در سیستم‌های شما، لوگوی بزرگ اوبونتو موقع بالا اومدن سیستم نشون داده می‌شه یا نه؟
« آخرین ویرایش: 29 دی 1386، 09:27 ب‌ظ توسط سینا »
Believe those who are seeking the truth; doubt those who find it.
--Andre Gide

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 2643
    • فروشگاه اینترنتی شهر کودک
پاسخ به: لوگوی بزرگ اوبونتو در اول صفحه
« پاسخ #1 : 27 دی 1386، 11:04 ب‌ظ »
این خطا رو میده اوبونتو بالا میاد یا نه ؟
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #2 : 27 دی 1386، 11:48 ب‌ظ »
با محیط خط فرمان بالا بیایید سپس فایل /ect/X11/xorg.conf را ویرایش کنید.
اگر بلد نیستید فایل رو حذف کنید.(توصیه نمیشه).
Godisnowhere

آفلاین ahmed

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1069
    • یادداشت‌های یک دوست‌دار نرم‌افزارهای آزاد
« پاسخ #3 : 28 دی 1386، 12:06 ق‌ظ »
لوگو كه بايد نشون داده بشه.چون بايد سرويس هايي و برنامه هايي براي راه اندازي اوبونتو لود بشه.من كه گاتسي رو نصب كردم،وقتي كه سي دي رو توي سي دي رام گذاشتم لوگوي اوبونتو بزرگ بود.حالا بعد از نصب كوچيك شده! ;Dاما هميشه بايد وجود داشته باشه!در مورد out of range هم بايد بگم اين خطا وقتي اتفاق مي افته كه مانيتور تحمل فشاري كه بهش دستور داده مي شه رو نداشته باشه.مثلا مانيتور حداكثر از رزلوشن 1200*1600 پشتيباني كنه،ولي شما رزلوشن 1200*1920 رو بهش بديد.درنتيجه اخطار out of range رو مي ده. :)

آفلاین saeed_noori

• Newbie
  • *
  • ارسال: 22
    • saeed__noori
« پاسخ #4 : 28 دی 1386، 03:05 ق‌ظ »
سلام
من هم یه مشکلی شبیه به این داشتم که حل شد. یه سری به لینک زیر بزن
http://forum.ubuntu.ir/index.php?PHPSESSID=558d9c282b2382387ab44f20e2bd1f8e&topic=3137.0

آفلاین سینا

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 29 دی 1386، 11:44 ق‌ظ »
سلام و تشکر از همه دوستان.
بعله آقای بوذری؛ بالا میاد و مشکل من با user experience اوبونتو بود که دوست داشتم لوگوی splash اوبونتو رو موقع بالا اومدن سیستم ببینم نه همون‌طور که ahmed گفت یک خطای مانیتور رو. این خطا رو توی اوبونتو 7.04 هم می‌داد و من اون موقع سعی کردم با همون دستور xorg.conf که فاراب گفتن یک کاری بکنم ولی جواب نداد. تاپیک‌ای که canada معرفی کرد هم نشان از یک مشکل مشابه داشت ولی من هر راهنمایی که تو اون تاپیک هم شده بود عمل کردم ولی راه به جایی نبرد. فکر می‌کنم مسأله کارت گرافیکی درپیت on-board باشه که دارم و اوبونتو باهاش کنار نمیاد. خطای OUT OF RANGE تو اوبونتو 7.04، 35.5kHz/87Hz بود و با اوبونتو 7.10 این عدد کمی بیشتر شده (46.4kHz/87Hz)! فکر کنم با اوبونتو 8.04 این عدد بشه 57.3kHz و با اولین راه‌اندازی سیستم با اوبونتو 8.10 دیگه از روی مانیتور دود (!) بلند بشه ;) و این مشکل من تا ابد حل بشه. :(
--Andre Gide

آفلاین سجاد

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 319
  • نیست ‌بر لوح‌ دلم‌ جز الف‌ قامت ‌یار
    • http://sjb.ir
« پاسخ #6 : 29 دی 1386، 12:01 ب‌ظ »
یه برنامه است به نام  start-up-manager  که تو مخازن ubuntu  هم هسا اونو نصب کن بعد رزولوشن و بقیه تنظیمات رو بر اساس مانیتور و کارت گرافیک تنظیم کن

آفلاین سینا

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 29 دی 1386، 09:26 ب‌ظ »
آقا خیلی ممنون! :D مشکل من حل شد و splash اوبونتو رو دیدم. در واقع قبلاْ هم دوستان راه‌حل‌های درستی رو می‌گفتن. منتها این برنامه به‌طور راحت‌تری این کار رو برای من انجام داد. یا در واقع کار رو این برنامه برای من به آخر رسوند! vga=769 رو توی menu.lst گذاشت و من حالا می‌تونم بالا اومدن splash اوبونتو رو بی هیچ کم‌وکاستی به دوستام نشون بدم!
--Andre Gide

آفلاین کسری کشاورز

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 608
  • Don't Look Back With Linux
برای من هم حل شد!
startupmanager خیلی کارش درسته! ::)