سلام دوستان منم اوبونتویی شدم (البته x86-64 7.10). به خاطر اینکه با سخط افزارهای من سازگارتر هست. ولی باید اعتراف کنم که الان یک ماهی هست که در حال رفع عیب هستم و هنوز هم به اندازه زمانی که در windows کار می کردم قابلیت ندارم. سایت شما هم که تعطیل بود آخه ما به هوای راهنمایی های شما خودمونو زدیم به دریای ubuntu. در ضمن من یک inspiron 6400 دارم.
یکی از مشکلات لاینحلی که دارم مربوط میشه به در tab browsing در firfox 2.0.0.12 که بعد از باز کردن تب سوم کل سیستم freeze میشه و هیچ کاریش هم نمی شود کرد به جز استفاده از دکمه پاور یا استفاده از دکمه جادویی Alt + SysRq که البته تا حالا استفاده نکردم چون عبارت REISUB هیچ وقت یادم نمی مونه. کارهایی که انجام دادم شامل:
1) استفاده از نسخه های 32 و 64 بیتی و استفاده از برنامه automatix 2 برای نصب نسخه 32 بیتی Swiftweasel بود --> مشکل حل نشد
2) استفاده از safe mode بود که --> حل نشد.
3) غیر فعال کردن IPv6 که باز هم حل نشد.
4) استفاده از نسخه beta 3 مشکل را حل کرد. ولی خیلی نا امید کننده بود. من هنوز بسیاری از add-on های مورد علاقه ام را ندارم. هنوز ابزاری مثل google toolbar ندارم و قادر به highlight کردن جستجویم در گوگل نیستم. هنوز نه یک flash player دارم و نه یک برنامه مدیریت جاوا و ... .