انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در نصب** کوبونتو**- حل شد- kubuntu  (دفعات بازدید: 670 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sasizubuntu

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 39
مشکل در نصب** کوبونتو**- حل شد- kubuntu
« : 04 تیر 1391، 12:20 ب‌ظ »
سلام دوستان -من در حال نصب کوبونتو 12.04 بودم ولی

* وقتی به مرحله آخر از نصب میرسد تقریبا 1 ساعت طول میشه و فقط روی 6% باقی میمونه .در حال نصب در اونجا نوشته 5 تا فایل از 81 فایل = 6%-----یادآوری میکنم در مراحل اولیه نصب یک گزینه هست که نوشته ,install third -party softwer و من تیک اون رو نمیدونم باید بزنم یا نه .------

**پارتیشن swap area آیا بعد از نصب قابل استفاده است یا نه(یعنی دیده میشه یا مخفی ) چقدر براش اختصاص بدم؟

****درایو هایی که در کوبونتو تعریف بشن در ویندوز قابل مشاهده نیستن ؟؟؟میشه کاری کرد که دیده بشن؟

یکی از چیزهایی که مشکل ساز شده بود این بود که باید وسایل اضافی مثل فلش رو جدا کنیم تا وسط کاری گیر نکنه.بقیه رو هم دوستم به خوبی جواب داد.
« آخرین ویرایش: 04 تیر 1391، 08:37 ب‌ظ توسط sasizubuntu »
مدیریت چیز عجیبی نیست .!!!!!!!!!!ما گاهی مغرور و خشک میشویم .کار های اشتباه خودمان را نمی بینیم .کسی هست که تا به حال در عمرش فحش نداده باشد؟؟؟؟به من پخ بده.
Let's be kind
I want to go from here
world will change soon ...
لبخند تنها دلیل زندگی من است .........باور کن

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 804
  • We are not users we are friends.
پاسخ : مشکل در نصب** کوبونتو**kubuntu
« پاسخ #1 : 04 تیر 1391، 12:32 ب‌ظ »
install third -party softwer توصیه می کنم تیکشو نزنی بعدا خودت که به اینترنت وصل شدی نصبشون کنی. سعی کن موقع نصب چیزی به کارت شبکه ات وصل نباشه (تجربه ی شخصی اینو داره می گه)
راجع به اسوپ Swap هم قبلا ها که رم ها خیلی مقدارشون کم بود می گفتن دو و نیم برابر حافظه رم اما الان دیگه رم ها کلا اونقدر زیاد شدن که نیازی نیست آدم از اسوپ استفاده کنه اما خب واسه هیبرنیت و اینجور چیزها یه مقدار بیشتر از رمت قرار بده مثلا واسه رم چهار گیگ فکر کنم چهار و نیم گیگ خوب باشه.
در حالت عادی نه به شرط اینکه مثلا فت 32 یا ان تی اف اس نسازی خب دیده نمی شن چون نمی تونه تشخیص بده اون چیه اما یه نرم افزار هست که اسمش یادم نیست فرمت های مخصوص لینوکس رو به ویندوز مشناخت.
سلامتی پنگوئن که یه ذره قد داره، اما بازم لاتی راه میره ....

آفلاین sasizubuntu

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 39
« پاسخ #2 : 04 تیر 1391، 01:25 ب‌ظ »
install third -party softwer توصیه می کنم تیکشو نزنی بعدا خودت که به اینترنت وصل شدی نصبشون کنی. سعی کن موقع نصب چیزی به کارت شبکه ات وصل نباشه (تجربه ی شخصی اینو داره می گه)
عزیزم این نرم افزار هایی که نصیب میشه چی هستن خوبن یا مالی نیستن؟اگه میشه مثال بزنین.
نقل‌قول
راجع به اسوپ Swap هم قبلا ها که رم ها خیلی مقدارشون کم بود می گفتن دو و نیم برابر حافظه رم اما الان دیگه رم ها کلا اونقدر زیاد شدن که نیازی نیست آدم از اسوپ استفاده کنه اما خب واسه هیبرنیت و اینجور چیزها یه مقدار بیشتر از رمت قرار بده مثلا واسه رم چهار گیگ فکر کنم چهار و نیم گیگ خوب باشه.

دوست من ، من کامپیوترم رم 512 دارد.ولی به هر حال بخش اول سوال من رو هم لطفا جواب بدید اینکه --پارتیشن swap area آیا بعد از نصب قابل استفاده است یا نه(یعنی دیده میشه یا مخفی)--
مدیریت چیز عجیبی نیست .!!!!!!!!!!ما گاهی مغرور و خشک میشویم .کار های اشتباه خودمان را نمی بینیم .کسی هست که تا به حال در عمرش فحش نداده باشد؟؟؟؟به من پخ بده.
Let's be kind
I want to go from here
world will change soon ...
لبخند تنها دلیل زندگی من است .........باور کن

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 804
  • We are not users we are friends.
« پاسخ #3 : 04 تیر 1391، 07:27 ب‌ظ »
نصب کدک ها مثلا بدون اون ها نمی تونی فایل هایی مثل MP3 رو باز کنی و با هاشون حال کنی از این نظر می گم بعدا خودت نصبشون کن که موقعی که این تیک رو بزنی دانلودش ساعت ها بیشتر از اینکه خودت کدشو بزنی نصب بشه طول می کشه حد اقل واسه من که اینجوریه.
واسه رم 512 هم همون 2.5 برابر بزنی واسه اسوپت خوبه و پارتیشن اسوپ زمانی قابل استفاده هست که رمت کم میاد اطلاعاتی رو که می خواهد توی رم بریزه می ریزه توی اون درایو که با فایل منیجر قابل مشاهده نیست اما با نرم افزارهایی که کارشون مدیریت پارتیشن ها هست می تونی ببینی که همچین پارتیشنی وجود داره اما عملا به هیچ وجه نمی تونی توش پرسه بزنی یا خودت فایل کپی کنی و لذا چیزهایی هم که اونجان دقیقا مثل اینه که توی رم باشن یعنی بعد از یه ریستارت دیگه ازشون خبری نیست.
شرمنده ام یه بخشی از سوالتو که می دونستم یادم رفت جواب بدم.
سلامتی پنگوئن که یه ذره قد داره، اما بازم لاتی راه میره ....