انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در نصب مجدد برنامه های همراه اوبونتو( بازگردانی)  (دفعات بازدید: 1802 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین process

• Full Member
  • *
  • ارسال: 101
سلام.
با تشکر از دوستان به خاطر زحماتشون که باعث میشه افراد بیشتری به خانواده اوبونتو بپیوندند.

یه مشکلی بوجود آمده که متاسفانه  بدلیل تفاوت های  بین ویندوز و اوبونتو نتونستم حلش کنم.

موقع نصب یه برنامه (درست بعد از اولین ورورد به اوبونتو پس از نصب) اشتباهی  یکی از برنامه هایی که با خود اوبونتو نصب شده بود  رو از قسمت (اگه درست بنویسم) synaptic  پاک کردم.

الان هم هرکاری میکنم مثل ویندوز نیست که تیکش رو بزنی و دوباره اون رو نصب کنه!  میخواستم بدونم که چطور میتونم اون برنامه رو دوباره نصب کنم  یا مثل دستور  sfc /scannoe  که در ویندوز  فایل های ویندوز رو با اصلش از سی دی چک میکنه  یه همچین کاری رو در اوبونتو کرد؟!

راستی اسمه اون برنامه که پاک شده  ubuntu desktop  بود.   الان هم هیچ کدام از افکت های اوبونتو مثل تغییر شکل پنجره ها وقتی اون ها رو با موس جابه جا میکنیم و .... برام احرا نمیشه!
پیشاپیش متشکرم.

lomion

• مهمان
داخل سیناپتیک از منوی Edit گزینه Mark packages by tasks رو انتخاب کنید. بعدش توی منو می‌تونید یا Ubuntu Desktop رو انتخاب کنید.