انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب مودم و اتصال به اینترنت از طریق dial up  (دفعات بازدید: 3497 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ham4all

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
سلام
من اون قسمت مربوط اتصال به اینترنت از طریق مودم را کامل مطالعه کردم.
ولی اولین  مشکل این که مدل مودم من wrockwell هست(نمی دونم املاش رو درست نوشتم یا نه)
دومین مشکل این که scanModem رو با استفده از کدهای زیر دانلود کردم اما نتوانستم کاری رو باهاش انجام دهم. وقتی هم که اون رو unzip می کنم این فایل ایجاد میشه: scanModem.2008022545 !!!!! :(
منظورم این کدهاست:
$ cd ~/Desktop
$ gunzip scanModem.gz
$ chmod +x scanModem
$ ./scanModem
ضمناْ این که من با dsl به اینترنت وصل میشم اما می خوام بدونم اوبونتو واقعاْ در وصل شدن به اینترنت بصورت dial up نقص داره یا نه؟؟؟
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون [-o<

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
سلام
اگر از مودم Rockwell استفاده می کنید به احتمال زیاد واسه نصب کارتون خیلی ساده هست. چون مودم های rockwell از راه‌انداز conexant پشتیبانی می کنند. اگه از نوع HSF باشه که درایورش موجود هست ولی اگر از نوع HCF باشه اون وقت کارتون یه کم سخت می شه. برنامه scanmodem هست که معیین می کنه از کدوم نوع هست.
اگر می تونید کل متن دستور‌هایی که اجرا می کنید و خروجی هایی که بهتون می ده رو برامون بزارین تا بشه فهمید اشکال از کجاست که نتونستید از scanmodem استفاده کنید.
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین ham4all

• Newbie
  • *
ممنون از پاسختون.
تا این کد درست کار میکنه اما :
ubuntu@ubuntu:~$ chmod +x scanModem
chmod: cannot access `scanModem': No such file or directory
این چه مشکلی داره آخه؟
چون الآن فایلی بنام scanModem ایجاد شده اما ...!
ubuntu@ubuntu:~$ $ ./scanModem
bash: $: command not found

آفلاین ham4all

• Newbie
  • *
اگر یکی جواب بده، خوشحال می شم.ممنون
سال نو هم مبارک.

lomion

• مهمان
اون طوری که خروجی نشون می‌ده. فایل توی اون محل وجود نداره. می‌شه خروجی دستور ls رو بذارید.

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
ممنون از پاسختون.
تا این کد درست کار میکنه اما :
ubuntu@ubuntu:~$ chmod +x scanModem
chmod: cannot access `scanModem': No such file or directory
این چه مشکلی داره آخه؟
چون الآن فایلی بنام scanModem ایجاد شده اما ...!
ubuntu@ubuntu:~$ $ ./scanModem
bash: $: command not found

اگه دقت کنید می بینید که قبل از دستور شما یک $ گذاشتید. لازم نیست شما اون علامت رو وارد کنید. منظور از علامت $ که در ابتدای دستوری آورده می شه اینه که اون دستور رو نیاز نیست با اختیارات root وارد کنید و اگر با علامت # اون متن دستور شروع بشه، یعنی لازم هست که اون دستور با اختیارات root اجرا بشه (یعنی مثلاً کلمه sudo قبل از اون دستور آورده بشه). در اینجا هم می بینیم که علامت $ قبل از متن دستور آورده شده (هرچند در این مورد خاص فکر کنم ویکی اشتباه نوشته، چون این برنامه لازم هست که با اختیارات root اجرا بشه. یعنی وارد فولدر scanmodem بشید و دستور زیر رو وارد کنید:

sudo ./scanModem
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !