راستش در مورد هما فکر میکنم همه چیز واضحه! خیلی از کاربرای ایرانی دسترسی به اینترنت پر سرعت ندارند و برای اینکه بتونن یه سیستم اوبونتو کامل داشته باشند ما سیدی هما رو آماده کردیم. فکر میکنم اولین نسخش برای Ubuntu 5.10 بود که خط فرمانی هم بود و بعد یه پوسته گرافیکی هم براش آماده شده تا کاربرا راحت تر باشند...
اگر دوست دارید ابزارهای خاصی رو هم تو هما ببینید میتونید مطرح کنید تا اضافه بشه. بد نیست این خبر رو هم بدم که نسخه Games سیدی هما هم انشاا... برای نوروز آماده میشه.
در مورد اوبونتو ایران هم خوب، من اوبونتو رو یک وروذی خوب به دنیای نرمافزارهای آزاد میدونم
سعی کردم تنهایی یا با کمک سایر دوستان منابعی رو در اختیار کاربرا قرار بدیم تا راحتتر از نرمافزارهای آزاد استفاده کنند. این گروه هم یک مجموعه است که همه تلاشش در همین راهه.
این گروه یک گروه غیرانتفاعی و گروه رسمی اوبونتو در ایرانه! از همه جور فعالیتی هم استقبال میکنیم... این بستگی به افراد داره که مایل باشن تو چه زمینهای فعالیت کنند. توسعه مستندات، توسعه ابزارهای مورد نیاز کاربران ایرانی، توسعه نرمافزاری، گروه طراحی و هنر، گروه پشتیبانی فنی، گروه مارکتینگ، گروههای توسعه در شهرستانها و ... شاید نمونههایی از این گروهها باشند!
همه افراد در هر سطحی میتونن در جهت توسعه فرهنگ متن باز با گروه همکاری کنند! ما هم تا جایی که در توانمون باشه سعی میکنیم که کمک کنیم و پیشنهاد بدیم...
اگر سوال خاص دیگهای هم دارید میتونید بصورت خصوصی یا عمومی مطرح کنید و اگر لازم بود میشه یک صفحه FAQ هم تو ویکی برای این نوع سوالات درست کرد!