انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: ساخت و پیاده سازی یک دسکتاپ  (دفعات بازدید: 2093 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین intuxicated

• Newbie
  • *
  • ارسال: 11
ساخت و پیاده سازی یک دسکتاپ
« : 11 تیر 1391، 02:23 ق‌ظ »
سلام
یک پروزه کاملا شخصی دارم برای ساخت یک دسکتاپ. به هیچ عنوان هم قصد گنده بازی و نمی دونم چی چی می گن ؟ از این چرت و پرتا ندارم فقط برای دل خودم می خوام این کار رو انجام بدم. لطفا توی فاز اختراع دوباره چرخ نرید :)

سوالم از شما اینه که برای ساخت یک دسکتاپ چه زبانی رو پیشنهاد میدید ؟ Python , C++ , C یا ...
البته من خیلی مبتدی ام می پرسم دیگه ببخشید شاید خنده دار باشه براتون.

سوال بعدی اینکه می بایست از کجا شروع کرد ؟ آیا نیاز به ابزار خاصی هست ؟ کتاب خانه های خاصی هستند که باید مورد استفاده قرار بگیرند ؟ و ...

سوال بعدی اینه که برای تحلیل باید چطوری کار رو شروع کنم ؟ تجربه ای که من روی وب دارم بدین ترتیب بود که کار رو کاغذ پیاده می کردم .. دیتابیس رو طراحی می کردم و ... خوشحال می شم اگر راهنمایی کنید.

« آخرین ویرایش: 11 تیر 1391، 05:51 ب‌ظ توسط intuxicated »

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
پاسخ : ساخت و پیاده سازی یک دسکتاپ
« پاسخ #1 : 11 تیر 1391، 02:36 ق‌ظ »
عزیزم
گنوم از سه تا چیز ساخته شده! سی، پایتون، جاواسکریپت. بقیشو نمی‌دونم! آخریش هم اینه که هیچ‌کدوم! رو ویرچوال‌باکس سیستم‌عامل نصب می‌کنی و هربلایی خاصی سرش می‌یاری!!

آفلاین intuxicated

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 11 تیر 1391، 02:41 ق‌ظ »
خب اینجا کلید تشکر نبود. مرسی
KDE ؟ XFCE ؟ LXDE ؟ اینا چی ؟
جاوا اسکریپت فکر می کنم جدیدا به گنوم 3 اضافه شد برای نوشتن اکستنشن برای گنوم شل. اشتباه می کنم تصحیح کنید لطفا.

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
« پاسخ #3 : 11 تیر 1391، 04:44 ب‌ظ »
بهتر نیست به جای ساختن یه میزکار جدید به بهبود دسکتاپ های موجود کمک کنید؟

آفلاین intuxicated

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 11 تیر 1391، 04:51 ب‌ظ »
لول. یک ساعت اون بالا توضیح دادم :)

آفلاین علی بهجتی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
  • عاشق آزادی
    • جابجا آمدید!
« پاسخ #5 : 11 تیر 1391، 05:03 ب‌ظ »
از اول بخواید بسازید یه چیز جدید سخته ها‌!
میتونید مثل سینامون خود گنوم رو تغییر بدید. گنوم زبان مخصوص خودش والا هست و بقیه زبان ها هم هستند ولی باید از ابزار های موجود استفاده کرد ( API های گنوم )
امیرالمؤمنین (ع) :‌ زکات علم نشر آن است
چرا علم خود را با نوشتن برنامه‌ای آزاد نشر ندهیم‌؟

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #6 : 11 تیر 1391، 05:06 ب‌ظ »
نوشتن دسکتاپ کار راحتی نیست. اگر واقعا سوال های بالا برات مطرحه احتمالا نوشتن یک دسکتاپ از صفر هنوز زوده. پیشنهادم اینه که حالا که هیجانش رو داری سورس دسکتاپ های کوچیک رو بگیری و بخونی که دستت بیاد اصلا دسکتاپ دقیقا چیکار می کنه. برای اینکار هم از ساده ترین ها شروع کن مثلا http://www.nongnu.org/ratpoison/
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین intuxicated

• Newbie
  • *
« پاسخ #7 : 11 تیر 1391، 05:09 ب‌ظ »
نوشتن دسکتاپ کار راحتی نیست. اگر واقعا سوال های بالا برات مطرحه احتمالا نوشتن یک دسکتاپ از صفر هنوز زوده. پیشنهادم اینه که حالا که هیجانش رو داری سورس دسکتاپ های کوچیک رو بگیری و بخونی که دستت بیاد اصلا دسکتاپ دقیقا چیکار می کنه. برای اینکار هم از ساده ترین ها شروع کن مثلا http://www.nongnu.org/ratpoison/
از اول بخواید بسازید یه چیز جدید سخته ها‌!
میتونید مثل سینامون خود گنوم رو تغییر بدید. گنوم زبان مخصوص خودش والا هست و بقیه زبان ها هم هستند ولی باید از ابزار های موجود استفاده کرد ( API های گنوم )

مرسی.

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #8 : 11 تیر 1391، 05:28 ب‌ظ »
اینو نگاه کن: پنج هزار خط بدون فایل کانفیگ و هیچ چیز اضافی. http://www.jfc.org.uk/software/lwm.html
ایده اینها اینه که فقط مدیر پنجره باشن و همه چیزهای اضافی رو برنامه های دیگه کنترل کنن. مثلا یک برنامه برای نشون دادن پنل، یک برنامه برای منوی اجرای برنامه ها مثل alt+f2 یک برنامه برای وصل شدن به رایت کلیک و نمایش منوی ران و این چیزها...

پیشنهاد من اینه که اول این رو از بسته ها نصب کن. بعد اجرا کن. بعد سعی کن خودت کمپایل و اجرا کنی. بعد سعی کن کمی تنظیماتش رو عوض کنی و کمپایل و اجرا کنی و بعد سورس رو نگاه کنی و درک کنی و در نهایت می تونی بفهمی یک مدیر پنجره چطوری کار می کنه و تصمیم بگیری که واقعا می خوای یکی از صفر بنویسی یا نه و برای چی می خوای اینکار رو بکنی.

نکته: جواب یک هکر واقعی خیلی وقت ها «برای تفریح» است (: اگر حال می کنی بنویسی کافیه که شروع کنی بنویسی.

دوستان از پشت صحنه یادآوری کردن که دنبال چی می گشتم: http://www.suckless.org/wiki/dwm ! دو هزار خط کد
« آخرین ویرایش: 11 تیر 1391، 05:32 ب‌ظ توسط جادی »
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #9 : 14 تیر 1391، 10:48 ب‌ظ »
به نظرم بیا و این کار رو انجام بده :
یک سشن برای میزکار خودت بساز.

هم  تیم مینت این کار رو کرده هم اوبونتو هم آریوس! هر سه تا سشن روی گنوم دارند.

ساختش هم آسونه فقط باید بیای برنامه های خاصی رو طوری کانفیگ کنی که بتونند بهترین اجرا رو داشته باشند. PearOS هم همینکار رو کرده :)

البته میزکار Enlightenment هم برای ایده گرفتن خوبه. چون رابط تبلت و موبایل هم داره و میتونی بعدها برای گسترش میزکار روی موبایل و تبلت هم ازش استفاده کنی.
اگر هم Qt کار میکنی Razor-qt میزکار مناسبی هست و البته بسیار ساده و راحت فهم!
زیبا هم هست.
کلا سعی کن دنبال ایده گرفتن باشی. مثلا من دنبال رابط کاربری شبیه مک هستم ؛ یکی دوست داره رابطش فضایی باشه و یکی هم دوست داره صرفا یه رابط بسازه  ;D
اما ساخت یک رابط کاربری یا میزکار علاوه بر کمکی که میتونه به خودتون در یادگیری کنه ؛ میتونه به پروژه های دیگر هم کمک کنه و در نهایت لذت یادگیری و کمک رو با هم تجربه میکنید (اما ابتدای کار چراغ خاموش برید جلو و بعد یک سال یهو یه چیز شاخ بدید دست مردم!).
و اما حرف آخر ؛ نمیخوام به کسی توهین کنم ولی افرادی که از «اختراع دوباره چرخ» و امثالهم حرف میزنند عموما افرادی هستند که هیچ نمیدانند و نمیدانند که نمیدانند! (امیدوارم مطلب رو گرفته باشی).
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود