انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: بذار واست گوگل‌ش کنم!  (دفعات بازدید: 991 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین atralheaven

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 47
بذار واست گوگل‌ش کنم!
« : 21 تیر 1391، 06:57 ق‌ظ »
تجربه به من نشون داده که گوگل کردن چه‌قدر راحت و سریع می‌تونه آدم رو به جواب سوال‌هاش برسونه. مثلا چند وقت پیش یکی از دوستان می‌خواست اکانت جیمیل بسازه و گوگل ازش شماره موبایل می‌خواست که کد تاییدش رو واسش ارسال کنه، و تو لیست کشورها ایران نبود که این دوستمون شماره‌ش رو بده! من فکر نمی‌کردم راهی باشه برای ساختن اکانت گوگل بدون استفاده از شماره موبایل، به ذهنم رسید که گوگل کنم، همون صفحه‌ی اول دو تا نتیجه بود که هر کدوم‌شون ۴−۵ تا راه حل واسه این موضوع داشتن! گوگل کنید، هر وقت که سؤالی که به ذهن‌تون می‌رسه، وقتی که حس کنجکاوی‌تون در مورد یه چیزی گل می‌کنه، هر وقت چیزی رو نمی‌تونید از کسی بپرسید، و مهم‌تر از همه قبل از این که چیزی رو از کسی بپرسید و مثلا توی این انجمن بیانش کنید! احتمالش کم‌ه که سوال یا مسئله‌ای که واسه‌ی شما پیش اومده برای هیچ‌کس دیگه از کاربرهای اینترنت پیش نیومده باشه. کاربرهای دیگه‌ای هم بودن که مسئله‌ای مشابه مسئله‌ی شما داشتن، و جایی در موردش از دیگران کمک خواستن، شما می‌تونید از جوابی که اون‌ها گرفتند استفاده کنید، و خب نکته این‌جاست که با این روش خیلی سریع‌تر به جواب می‌رسید تا این که خودتون بخواید دوباره این سوال رو مطرح کنید. گوگل کردن بعد یه مدتی به یه مهارت تبدیل می‌شه، دستتون میاد چه‌طور با یه بار گوگل کردن به جواب‌تون توی هر زمینه‌ای برسید، چی بنویسید توی اون سرچ‌باکس که راحت از گوگل تو هر موضوعی اعتراف بکشید!
 حالا اگه می‌خواهید کسی رو با فرهنگ گوگل کردن آشنا کنید، بد نیست یه‌کم به‌جای اون گوگل کنید! منظورم این‌ه که صفحه‌ی گوگل رو واسش باز کنید، عبارت مناسب رو توی سرچ‌باکس تایپ کنید و نتیجه‌ها رو در اختیارش بذارید! کار سختی نیست، سرویسی دقیقا برای همین کار طراحی شده :) اسمش هم هست let me google that for you! شما به این آدرس میرید: lmgtfy.com، عبارت مناسب رو تایپ می‌کنید و دکمه‌ی سرچ رو می‌زنید، این وبسایت هم یه لینک مثل این در اختیارتون می‌ذاره: http://bit.ly/OwgWp6. جالبه، نه؟

آفلاین سید مسعود امامیان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
پاسخ : بذار واست گوگل‌ش کنم!
« پاسخ #1 : 21 تیر 1391، 09:45 ق‌ظ »
جالب بود.  ;)
به عمل کار برآید     به سخندانی نیست . . .

آفلاین Masoud92m

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1349
« پاسخ #2 : 21 تیر 1391، 12:05 ب‌ظ »
+1
نیاز به همچین چیزی احساس میشد ;)
منتظر نباش که مرگ تو کی میاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه کسی سمت تو نمیاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه میبینی که کسی حرفتو نمیخواد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
مثل من مثل خیلی ها ..... آزاد باش مثل من مثل خیلی ها

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 24 تیر 1391، 03:18 ق‌ظ »
البته داک‌داک‌گو هم هست که بنا به تجربه بارها از گوگل بهتر و مهم‌تر از اون سریع‌تر جواب می‌ده
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن