ببخشید من متن پستتون رو تا آخر نخونده بودم
احتمال می دم که مشکل شما از RAM باشه. خیلی وقتها ۲تا اسلات RAM که کاملاً باس یکسان هم دارند و ( حتی با ظرفیت یکسان یا متفاوت) ممکنه با هم سازگار نباشن در حالی که به تنهایی هر کدوم بدون هیچ مشکلی کار کنند و هر دو RAM کاملاً سالم و بدون مشکل هستند. این مشکل خیلی کم پیش میاد (واسه خود من ۲بار بیشتر بوجود نیومده. یکبار که 486DX5 داشتم و می خواستم RAM رو از 16MB به 32MB ارتقا بدم و یکبار هم وقتی PI -133 با 64MB RAM داشتم که می خواستم اضافه کنمش). البته این اشکال برای RAM های ساخت ۲ شرکت مختلف بوجود میاد و برای ۲تا RAM محصول یک شرکت بوجود نمیاد.
مطمئن هستید که باس هر جفت RAM هاتون یکسان هستند ؟ اگر نیستن از داخل بایاس اول دستگاه برید و مقدار clock حافظه RAM رو به مقدار پایین تر تنظیم کنید (البته اگه بایاستون توانایی چنین تنظیمی رو داره)
یک نکته دیگه: اگر FAN کارت گرافیکیتون دچار مشکل شده و صداش تغییر کرده و یا که کلاً مرخص شده، می تونه باعث بروز چنین مشکلاتی بشه. کارت گرافیکی NVidia TNT2 Pro با 16MB حافظه داشتم که FAN اش اول شروع به بازی کرد و صدای لوکوموتیو از خودش درمیاورد و آخرش هم از کار افتاد. تا وقتی که زمستون بود مشکلی باهاش نداشتم ولی همین که هوا شروع به گرمتر شدن کرد، دیدم اذیت ها و قفل کردن های ویندوز شروع شد! تمام سیستم رو زیر و رو کردم و کلی ویندوز و برنامه های عیب یاب و ... امتحان کردم ولی همشون می گفتن که سیستم هیچ مشکلی نداره. تا اینکه رفتم و فن کارت گرافیکی رو عوض کردم و دیدم که مشکل حل شد ! شکر خدا ICاش سالم مونده بوده و نیم-سوز نشده بوده ولی همین مشکل برای پسر خالم بوجود اومد ولی کارت گرافیکیش تعطیل شد !
اگر فن کارت گرافیکیتون از کار افتاده یکبار عوضش کنید و امتحان کنید.