ممنون از تمام دوستان که سوال من را بررسی کردند
پس تحقیق کردن به جواب رسیدم و گفتم بگذارم تا اگر برای کسه دیگه ای پیش امد بدونه
Guest Additions در VirtualBox
Guest Addition*ها شامل چندین درایور و برنامه است كه باعث بهبود كارآیی سيستم*عامل مهمان مي*شود. Guest Addition *بايد روی سيستم*عامل مهمان نصب شود. برخی امكاناتی كه بعد از نصب Guest Additions برای شما فراهم مي*شود در طی این 2 مقاله به آن اشاره شد اما مطمئنا این امكانات بیشتر از این است.
نصب Guest Additions
Guest Addition برنامه VirtulaBox به صورت یك فایل ISO* با نام VBoxGuestAdditions.iso در داخل پوشه اصلی برنامه VirtualBox قرار دارد. شما برای استفاده از آن باید فایل ISO* مورد نظر را با دیسكران مجازی در داخل سيستم*عامل مهمان اجرا كنید.
برای این كار باید ماشین مجازی مورد نظر را راه*اندازي كنید. سپس در پنجره ماشین مجازی از منوی Devices* ابتدا گزینه Mount CD/DVD-ROM و سپس گزینه CD/DVD-ROM Image را انتخاب كنید. پنجره Virtual Disk Manager باز خواهد شد. در این پنجره روی گزینه Add* كلیك كنید. حالا وارد پوشه نصب برنامه VirtualBox شوید و فایل VBoxGuestAdditions.is را انتخاب كنید. به پنجره Virtual Disk Manager بر مي*گردید. فایل ISO* را انتخاب كرده و روی دكمه Select كلیك كنید. حالا این فایل به عنوان یك CD در داخل CD-ROM مجازی سيستم*عامل مهمان موجود است. اگر Autorun فعال باشد، برنامه نصاب Guest Additions اجرا مي*شود. در غیر اینصورت به داخل دیسكران مجازی بروید و متناسب با نوع سيستم*عامل مهمان فایل نصب آن را اجرا كرده و Guest Additions را نصب كنید. برای مثال اگر سيستم*عامل مهمان ویندوز است، باید فایل VBoxWindowsAdditions.exe را اجرا كنید.
اگر در آینده نسخه جدیدی از Guest Additions ارائه شد، مي*توانید با اجرای نصب آن، نسخه جدید را روی نسخه قدیمي*نصب كنید و آنرا به روز كنید.
لینکش هم اگر کسی خواست اپلود میکنم بهش میدم چون به علت تحریم دسترسی نداریم اما خوب اگر ساکس داشته باشید ...
باز هم ممنون از همه دوستان ...