انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: آزادی را پذریفته‌ایم یا صرفا دم از آن می‌زنیم؟  (دفعات بازدید: 1725 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
میخوام بدونم چرا بیشتر کاربرانی که به سمت جامعه آزاد کشیده میشن همیشه دم از آزاد بودن و ... رو میزنن ولی روی همین اوبونتو و سایر سیستم عامل‌های گنو/لینوکسی به دنبال نرم‌افزارهای غیر آزاد غیره میگردن؟؟
عجیبش اینجاست که یکی از بند قانون‌های این سایت با اینجور نرم‌افزار ها مخالفت کرده و در عین حال یک پست بیشتر ندیدم که به خاطر نادیده گرفتن این قانون بسته شده.
چرا اینجا اینجوریه؟؟

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
در زمان‌های نه چندان دور بنده یه پست زدم و این قضایا رو کلی تحلیل و ریشه‌شناسی کردم به خیال خودم. اما خیلیا قبول نکردن صحبت‌هام رو. دلیلش اینه که خیلی کمه تعداد کسانی که به قول خودتون واقعا معنای آزادی را درک کرده و به دنبالش میرن. بلکه همه به دنبال راحتی هستند و در راستای رسیدن به اون گام بر می‌دارند. نظر بنده این بود.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
ولی روی همین اوبونتو و سایر سیستم عامل‌های گنو/لینوکسی به دنبال نرم‌افزارهای غیر آزاد غیره میگردن؟؟
مشکل کمی فرهنگی هستش و میشه گفت تا حدی ربطی به آزادی نداره. حتی توی ویندوز هم خیلی از کاربران که تنها نیازشون تغییر اندازه عکس هست از Photoshop استفاده می‌کنند. یا برای وصل کردن دو تا فیلم خانوادگی سراغ Premiere میرند.
اگر کپی‌رایت وجود داشت مردم یاد می‌گرفتن ابزاری با امکانات مورد نیازشون رو استفاده کنند، نه اینکه یک تریلی برای حمل‌‌ونقل یک صندلی بخرند!

آفلاین مهدی جعفری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 286
  • آزادی حق ماست!
ولی روی همین اوبونتو و سایر سیستم عامل‌های گنو/لینوکسی به دنبال نرم‌افزارهای غیر آزاد غیره میگردن؟؟
مشکل کمی فرهنگی هستش و میشه گفت تا حدی ربطی به آزادی نداره. حتی توی ویندوز هم خیلی از کاربران که تنها نیازشون تغییر اندازه عکس هست از Photoshop استفاده می‌کنند. یا برای وصل کردن دو تا فیلم خانوادگی سراغ Premiere میرند.
اگر کپی‌رایت وجود داشت مردم یاد می‌گرفتن ابزاری با امکانات مورد نیازشون رو استفاده کنند، نه اینکه یک تریلی برای حمل‌‌ونقل یک صندلی بخرند!

+1
قبول دارم صد در صد  :)

اما برادر اینجا تریلی رو به قیمت سه چرخه میخرن و حق هم دارن!
« آخرین ویرایش: 20 تیر 1391، 06:16 ب‌ظ توسط morteza_machin »
منتظران مهـــــــــــدی بهـــــوش باشند که حســــــین را مُنتَظِرانَش کُشتند

آفلاین xmlparser

• Full Member
  • *
  • ارسال: 109
  • Oldman
دوست گرامی معادلهای خوبی برای بعضی از آزاد ها نیست.

مثلا برای EDIUS معادل "حرفه ای" هست؟ یا برای Photoshop ؟
:-X

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
من اعتراف میکنم که هنوز صرفا ازش دم میزنم ! :-X
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
دوست گرامی معادلهای خوبی برای بعضی از آزاد ها نیست.

مثلا برای EDIUS معادل "حرفه ای" هست؟ یا برای Photoshop ؟
نخست باید دید که اصلا چند نفر استفاده‌کننده‌ی حرفه‌ای داریم. به طور قطع هیچ‌کس در این انجمن نیست که نتونه با gimp کارش رو راه بندازه. متاسفانه فرهنگ غلطی در بین ما افتاده که می‌خوایم برای کوچک‌ترین کارها از حرفه‌ای ترین ابزارها استفاده کنیم. این کار مثل این می‌مونه که برای بردن زباله تا سر کوچه از تریلی ۱۸چرخ استفاده کنیم
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین 不眠症

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
    • lazygeek
نقل‌قول
نخست باید دید که اصلا چند نفر استفاده‌کننده‌ی حرفه‌ای داریم. به طور قطع هیچ‌کس در این انجمن نیست که نتونه با gimp کارش رو راه بندازه. متاسفانه فرهنگ غلطی در بین ما افتاده که می‌خوایم برای کوچک‌ترین کارها از حرفه‌ای ترین ابزارها استفاده کنیم. این کار مثل این می‌مونه که برای بردن زباله تا سر کوچه از تریلی ۱۸چرخ استفاده کنیم
حرف شما درست که یک نفر عادی نباید سراغ ابزار حرفه‌ای بره ، اما یک فرد حرفه ای که کارش همین هست باید چه کار کند؟ خیلی ها اول، سیستم عامل می بینند بعد نرم افزار اما بعضی ها برعکس عمل می‌کنند.
« آخرین ویرایش: 28 تیر 1391، 12:21 ق‌ظ توسط Insomnia »

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
نقل‌قول
حرف شما درست که یک نفر عادی نباید سراغ ابزار عادی بره ، اما یک فرد حرفه ای که کارش همین هست باید چه کار کند؟ خیلی ها اول، سیستم عامل می بینند بعد نرم افزار اما بعضی ها برعکس عمل می‌کنند.

خدایی من از گیمپ خیلی راضی هستم.
در رابطه با موضوع
فکر کنم بشتر مردم قسمت دوم حرف دوستمون رو قبول دارند تا اولی .

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
نقل‌قول
حرف شما درست که یک نفر عادی نباید سراغ ابزار حرفه‌ای بره ، اما یک فرد حرفه ای که کارش همین هست باید چه کار کند؟ خیلی ها اول، سیستم عامل می بینند بعد نرم افزار اما بعضی ها برعکس عمل می‌کنند.
یک فرد حرفه ای که در آمدش از راه کارهایی است که با کمک نرم افزارهای رایانه ای انجام میدهد باید میلیون ها برای نرم افزارهایش خرج کند . دقت کنید باید این کار را کند
بنده و شما وظیفه نداریم راه درآمد بیشتر مردم را هموار کنیم

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
به نظر من استفاده از نرم افزار های غیر آزاد - که عموما تجاری هستند- اگر کپی رایتشون رعایت بشه مشکلی ندارند.

اما سوال تاپیک ، پذیرفتمش.
الان تقریبا روی ویندوز هم اکثرا برنامه های آزاد دارم و ازشون لذت میبرم ;)
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود