انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب cd rom در گراب  (دفعات بازدید: 668 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sa_gool

• Newbie
  • *
  • ارسال: 12
نصب cd rom در گراب
« : 29 تیر 1391، 10:10 ق‌ظ »
سلام
من یک لپ تاپ خیلی قدیمی دارم که cd rom آن خراب است و فلش هم از بایوس نمی خونه ولی هارد آن به راحتی به کامپیوتر دیگر وصل می شه من می خوام روی آن که لینوکس نصب می کنم بعد به لپ تاپ وصل می کنم صفحه اول گراب می یاد ولی کن بقیه اش نمی یاد حالا من می خوام توی گرا ب یک گزینه باشه که cd رو بخونه که اگه وصل کردم به لب تاپ بتونم با سی دی رام اکسترنال نصب کنم در ضمن سی دی رام را هم بشناسه مرسی   

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
پاسخ : نصب cd rom در گراب
« پاسخ #1 : 29 تیر 1391، 04:14 ب‌ظ »
سلام
من یک لپ تاپ خیلی قدیمی دارم که cd rom آن خراب است و فلش هم از بایوس نمی خونه ولی هارد آن به راحتی به کامپیوتر دیگر وصل می شه من می خوام روی آن که لینوکس نصب می کنم بعد به لپ تاپ وصل می کنم صفحه اول گراب می یاد ولی کن بقیه اش نمی یاد حالا من می خوام توی گرا ب یک گزینه باشه که cd رو بخونه که اگه وصل کردم به لب تاپ بتونم با سی دی رام اکسترنال نصب کنم در ضمن سی دی رام را هم بشناسه مرسی
شما دی وی دی رام usb دارین دیگه؟
نیازی به این کارا نیس که!
شما باید از تنظیمات بایوس اولویت بوت رو روی usb cd-rom یا یه چیزی شبیه این بزارین (البته اگه ساپورت کنه!  ;)) و اگه ساپورت نکرد با توجه به قدیمی بودن دستگاه اگه فلاپی رام داره یه فلاپی بوت بسازین و از اونجا اقدام کنین.
و اگر فلاپی هم نداره به نظرم تنها راهش اینه که هارد دستگاه رو پارتیشن mbr کنین و اولین پارتیشن رو بوتیبل کنین و ادامه کار...