انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: سایلنزیا اوبونتویی  (دفعات بازدید: 2921 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hamid_rostami

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 55
سایلنزیا اوبونتویی
« : 10 اردیبهشت 1387، 12:41 ق‌ظ »
داشتم در پستوی مغازه‌ی زیگرت ، سمساری کوچکی در خیابان سوم، صندوق‌ها را زیر و رو می‌کردم. دستم را داخل صندوقی آهنی بردم و زیر چند تا لباس پاره پوره‌ی کهنه، یک بطری خوشبو کننده‌ی هوا پیدا کردم. یک بطری خوشبو کننده‌ی هوا، بله، اما با ماده‌ی بسیار خاصی پر شده بود؛ مایعی شیری رنگ و کدر که به نرمی در اطراف چند سیم‌ مسی به هم پیچیده می‌جوشید.
سرش را پیچاندم و فتیله را بالا آوردم. بلافاصله سکوت با شکوهی مرا در بر گرفت. سر و صدای خیابان، صدای فروشنده‌های زیگرت که بلندبلند حرف می‌زدند، صدای دلنگ‌دلنگ بانجویی که یک مشتری آن را امتحان می‌کرد؛ همه‌ی این صداها کاملاً ناپدید شدند. فتیله را به داخل بطری برگرداندم. صداها برگشتند.
نگاه مختصری به برچسب بطری کردم. کسی با مداد قرمز و با خط خرچنگ قورباغه روی برچسب خوشبو کننده‌ی هوا نوشته بود: سایلنزیا. در شگفت بودم که چطور ممکن است کسی جذب کننده‌ی صدایی اختراع کرده باشد که با صداهای ناخوشایند همان کاری را می‌کند که خوشبو کننده‌ی هوا با بوهای ناخوشایند می‌کند .
...

------------------

آنچه در بالا خوندین قسمتی از داستانی علمی تخیلی بود بنام سایلنزیا نوشته آلن نلسون ، ترجمه فرانک محمد پور که من چند مدت پیش خوندمش.
یه فکری به کلم زد گفتم شاید بشه عملیش کرد.

چند مدت پیش هم توی تلویزیون دیده بودم که دستگاهی ساختن که صدای محیط رو تا یه شعاع محدودی کاهش میداد. به این صورت که از صدای محیط یه نمونه برمیداشت و بعد همون صداهارو با 180 درجه اختلاف فاز توی یه بلندگو پخش میکرد. توی اون برنامه نشون داد که صدای داخل اتوموبیل و حتی صدای موتورهای یه کارخونه رو به این روش تا حد زیادی کاهش داده بودن.

حالا بنظر شما اساتید میشه برنامه ای نوشت که مثلا از /dev/audio صدای محیط رو نمونه گیری کنه و بعد با 180 درجه اختلاف فاز اونرو دوباره پخش کنه ؟

فکر کن ، مثلا داری با کامپیوترت که روش ubuntu نصبه توی یه محیط شلوغ کار میکنی و از شلوغی کلافه شدی. #-o
بعد یه میکروفون میزنی به وروی کارت صوتت اسپیکرها رو روشن میکنی و برنامرو اجرا میکنی و ... سکوت !  [-o<

« آخرین ویرایش: 10 اردیبهشت 1387، 12:56 ق‌ظ توسط hamid_rostami »

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
پاسخ به: سایلنزیا
« پاسخ #1 : 10 اردیبهشت 1387، 12:48 ق‌ظ »
وای....

چه ایده ای....
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین Linux

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 296
    • تبریزلاگ
پاسخ به: سایلنزیا اوبونتویی
« پاسخ #2 : 10 اردیبهشت 1387، 03:39 ب‌ظ »
والا من منیدونم ولی شما برای این کار باید سیستم قوی داشته باشی که در آن واحد هم صدا رو بگیره و هم پردازش کنه و هم پخش کنه  ???
وگرنه سیستم مثل اکو عمل میکنه

راستی فکر نکنم یه بلندگو ساده قدرت تولید تمام این فرکانس ها رو داشته باشه و میکروفون شما هم باید قدرت تفکیک بالایی داشته باشه

این کار برای صدا های متناوب مثل صدای کار یک کارخانه که در طول موج ثابتی است ممکنه عملی بشه ولی برای صداهای متغیر این کار مشکله   ](*,)
Before death knock on your door,share whatsoever you have.You can sing a beautiful song? sing it,share it.
You can paint a picture? Paint,share it ...
come across a man who has not much to share

آفلاین hamid_rostami

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 55
پاسخ به: سایلنزیا اوبونتویی
« پاسخ #3 : 11 اردیبهشت 1387، 05:53 ب‌ظ »
آره , ظاهرا کار مشکلیه  :(

ولی اگه میشد چی میشد !!!