انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: تماس مستفيم  (دفعات بازدید: 2170 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین capitan_x2

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
تماس مستفيم
« : 03 فروردین 1387، 10:01 ق‌ظ »
سلام خدمت دوستان
سال نو مبارك

من ابونتو 7.10 نصب كردم و در خصوص اتصال به اينترنت مشكل دارم، بيشتر مطالب درج شده رو خوندم ولي مشكلم حل نشد و برام خيلي مهمه كه اينترنت داشته باشم وگرنه بايد قيد لينوكس رو بزنم

ميخواستم ببينم از اساتيد كسي هست بشه با اون تماس تلفني داشت تا راهنمايي رو مستقيم گرفت

اين capitan_x2@yahoo.com ايميل من هست اگه شماره تماس ارسال كنند خودم تماس ميگيرم

پيشاپيش سپاسگزارم

توضيحات تكميلي:
1- من با لپ تاپ hp compaq nc6000 كار ميكنم
network adapter:HP WLAN 802.11b/g 400W
modem: agere system AC'97 modem
2-از شبكه داخلي سازمان با استفاده از VPN به اينترنت وصل ميشم (البته فعلا در ويندوز)
3-در ابونتو شبكه داخلي رو ميبينم و IP هاي سرور داخلي كار ميكنه و به پينگ جواب ميده و ديگر كامپيوترها رو ميبينم
4- اتصال VPN رو با روش PPTP tunnel در ابونتو درست كردم . اكانتم رو ميدم ولي اتصال صورت نميگيره
5- از وايرلس لپ تاپ استفاده ميكنم.
6- روي لپ تاپ هم ويندوز دارم هم ابونتو كه در ويندوز مشكلي ندارم و به اينترنت وصل ميشم ولي در ابونتو!!!!!!
« آخرین ویرایش: 03 فروردین 1387، 12:04 ب‌ظ توسط capitan_x2 »

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
پاسخ به: تماس مستفيم
« پاسخ #1 : 03 فروردین 1387، 08:04 ب‌ظ »
سلام،
انجمن برای همین کارهاست! پس بحث رو همین‌جا ادامه بدید و از انتقالش به رایانامه (همون ایمیل) و یا تلفن خودداری کنید لطفاً.
اول پیش‌نهاد می‌کنم از مدیر شبکهٔ شرکتتون کمک بگیرید تا مطمئن شید که همهٔ تنظیمات رو درست انجام می‌دید. از اون‌جا که شبکهٔ داخلی رو می‌بینید جای امیدواری هست، چون معنیش این هست که اوبونتو کارت بی‌سیم شما رو شناخته.
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
« پاسخ #2 : 06 فروردین 1387، 05:14 ب‌ظ »
متأسفانه تا حالا کسی رو ندیدم که تونسته باشه راحت با VPN کانکت شده باشه. من تنها یکبار تونستم کانکت بشم و دفعه بعد هر کاری کردم نشد که نشد !
از چه برنامه ای برای کانکت شدن به vpn استفاده می کنید ؟
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین capitan_x2

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
« پاسخ #3 : 07 فروردین 1387، 08:06 ق‌ظ »
سلام،
من از برنامه هاي ابونتو استفاده ميكنم چيزي خارج از اون نيست از روش PPTP TUNNEL (طبق مطالبي كه تو سايتها هست) استفاده ميكنم، يوزر و پسورد رو ميدم روي آيكوني كه شبكه وايرلس رو نشون ميده يك قفل مياد و يك حلقه هم شروع به چرخيدن ميكنه و بعد از 10-20 ثانيه بدون دادن پيام تمام ميشه و اتصال هم صورت نميگيره.

اينكه ميفرماييد خيلي سخته!!! خيلي نقطه ضعف هست براي اين سيستم عامل، چون سيستم عاملها حتي روي موبايلها جوري طراحي ميشه كه دسترسي اينترنت خيلي راحت باشه

حتما بايد راهي باشه كه هست و من دارم مسير رو ميرم، احتمالا تو تنظيمات قلقي هست كه ما نميدونيم

آفلاین soleymani

• Full Member
  • *
  • ارسال: 206
« پاسخ #4 : 07 فروردین 1387، 08:18 ق‌ظ »
برای اتصال به vpn می تونید از این راهنما کمک بگیرید:
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=2595.msg16438#msg16438